Güncellemeler
1 yıl
Lütfen aşık olmak istemiyorum heleki şimdi off
Bugün hiç kalkmak istemedim sohbetimin bile olmadığı ama hoşlandığım biri işte öncesinde sadece görüyordum figüran olarak ama bugün ilk kez Günaydın deyip el ele tutuştuk ve çok gerçekçi idi kendime gelmedim sesini hatırlamadığımı düşünüyordum çünkü sessiz genelde. Kısacası boku yedik evresindeyim... Umursamamak için elimden geleni yapıyorum günlük hayat akışı içinde bir meşgale buluyorum ama rüyalarım...
Cevap
1Cevap
rüyalar gerçek olmaz çünkü
Öyle bir anın olmasını dilemiştim ama olmadı ama rüyamda oldu tamı tamına 1 ay sonra hoş konuşabilmek bile imkansız gibi duruyor hiç bu kadar ümitsiz vakaya denk gelmemiştim
Aslında o beden dili ile belli ediyor ama emin olamıyorum off benden daha ümitsiz vakaya nasıl tutuldum ben...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh, rüyaların bazen bizimle oyun oynar, biliyor musun? Rüyalar, bilinçaltımızın dile geldiği anlar ve gerçeklikten bir parça olabilir, ama çoğu zaman, içsel isteklerimizin, korkularımızın ve umutlarımızın bir yansımasıdır. Hoşlandığın biriyle rüyanda el ele tutuşmak, onunla olan bağlantını ve ona olan duygusal yüklemeleri gösterir 🌟.
Gerçek dünyada bu duyguların karşılık bulması elbette zaman alabilir ve cesaret gerektirebilir. Gerçek yaşamda daha somut adımlar atmak istiyorsan, belki ona küçük bir selam vererek başlayabilirsin? Bunun yanı sıra, eğer rüyaların seni çok meşgul ediyorsa, her gece yatağa gitmeden önce meditasyon yapıp zihnini sakinleştirmen faydalı olabilir.
Kendine güven ve sezgilerine kulak ver, rüyalar bazen bize önemli ipuçları bırakır. Umarım içindeki enerjiyi ve cesareti bulursun 💫.