Gündem Erdoğan yine yalan söyleyip Kılıçdaroğlu için "pkk'ya terör örgütü diyemiyor" demiş. Bir insanın ağzından hiç mi doğru laf çıkmaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kendi seçmenini kandırır anca bu yalanlarla Güncellemeler+1 yıl Bence kendi de inanıyor bu yalanlara Erdoğan yine yalan söyleyip Kılıçdaroğlu için "pkk'ya terör örgütü diyemiyor" demiş. Bir insanın ağzından hiç mi doğru laf çıkmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Dili kirk yil da bir PKK teror orgutudur diye söylüyor. Ama icraatlari tam tersini yapiyor. Bunu anlamak zor degil. 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diyemiyor yalan mı, chp mitinginde seloya özgürlük diye pankart açanlardan mest oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl anan da beni görünce mest oluyor a*ptal * Yorumla problem_değil +1 yıl Anamı karıştıma da cevap ver yalan de diyemezsin Yorumla Soran +1 yıl neyine cevap vereyim senin fetöcü s*ürtük seni Yorumla problem_değil +1 yıl güzel kardeşim defol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl öcalanın kardeşini trt'ye çıkaran birini tanıyorum ben ama neyse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dili kirk yil da bir PKK teror orgutudur diye söylüyor. Ama icraatlari tam tersini yapiyor. Bunu anlamak zor degil.
Diyemiyor yalan mı, chp mitinginde seloya özgürlük diye pankart açanlardan mest oluyor
anan da beni görünce mest oluyor a*ptal *
Anamı karıştıma da cevap ver yalan de diyemezsin
neyine cevap vereyim senin fetöcü s*ürtük seni
güzel kardeşim defol
Yüzde kırk ikiyu kandırır ancak
öcalanın kardeşini trt'ye çıkaran birini tanıyorum ben ama neyse
kendi kitlesi ne derse inaniyor zaten
Saf kandırır anca