hdpnin istediği özerklik gelir, suriyeden çekiliriz dibimizde pkk pyd devlet kurar, Libyadan çekiliriz, savunma sanayii nuri demirağ vecihi hürkuş selahattin reşit alan ve nuri killigilde olduğu gibi tarih olur yasaklanır hepsi, petrol, doğalgaz ve nükleer santral gibi projeler çöp olur, doksanlarda olduğu gibi bankalar ve hazine hortumlanır, imf yine gelir ve ülkeyi ipotek altına alır, gelişmek çağı yakalamak yerine yine milletin sakalıyla başörtüsüyle diniyle uğraşırlar. Olmaz demeyin bunları yaşadık çünkü. daha sayamadığım bir sürü şey olur bu ülkede.
Ülkede para daha değerlemede. Bütçe daha iyi yatırımlarla geniş kitleler rahatlayacak. Demokrasi dahada güçlenecek adalet güçlenecek tak adam gidecek ehil insanların yönetimi gelecek ülkeyi ilk 16 dan 22 sıraya düşürenler iyi yönetimle sıralamamiz yükselecek ilk 10 hedef olmalidir
Mülteciler gonderilecek, İstanbul sozlesmesi geri gelecek, kira fiyatlarıyla alakalı çözümler getirilmeye çalışılacak, ekonomi düzeltilmeye calisilacak, laiklik artacak, hayvan hakları yasası gelsin diye baskı yapmayı düşünüyoruz
İnişte olan her şey yükselişe gitmeli, istatistiksel bir şey bu. O yüzden de gitmeli. Gitmezse dibin dibini görme ihtimali var. Göreceğimiz varsa da görürürz zaten. O yüzden hayırlısı olsun.
Koalisyon hükümetlerinden ne zaman memlekete hayır gelmiş ki şimdi gelsin daha kötü olur buraya yazıyorum Benim adayım hiçbiri seçim de oy da vermiyorum çünkü adayların hiçbiri beni temsil etmiyor
Mantık yürütürsek Chp hdp desteği ile geleceği için Doğu bölgesi belediyelerinin çoğu hdpye geçecek bu bölgelerde kürtler büyük bir atılım yapacak ve Suriyelilerle ters düşüp iç karışıklık çıkaracaklar yani anlayacağımız o ki bu seçim siyaset üstü bir seçim vatan söz konusu
Tipik yalan, fitne , bölücülük içeren kan ve gözyaşı ile beslenen ( maraş katliamı mesela) . Al suriyelileri evine besle. Destek verdiğin kişiler seni depremde enkaz altında bıraktı çadır kumanya sattı, desteklediğin kişi seni ordu evine almıyor. Ne diyeyim daha beter ol
Solcuların oy verdiğine en pişman olacağı dönemler gelecek öyle bişey olursa. Akıllanacaklarsa gelsin bay kemal. Herkes görür müslümanım diye gezip Allahtan haberi olmayan varlığı.
Şeyda merhaba Sinan oğanı acil zaman azalmışken araştırmanı öneriyorum yandaş anketlerde oyumuz doğal olarak para yedirmediğimiz için az çıkıyor ama sürprizi snan oğan yapacak Terör ile kesinlikle yan yana gelmeyen geçmişine kimse leke atamayacağı en donanımlı ve genç adaylardan bıktık ihityarlardan Sevgiler..