suriyede pkk devleti kurulur, selahattin demirtaş denen terörist içerden çıkar, libyadan çekiliriz, akdenizde petrol arama işlerini bırakır binbir güçlükle alınan arama gemilerini satarlar sonra hdpkklılar bakan olur. sonrası iç savaş.
Suriye'nin önemli bölümü ypg yani pkk elinde. Ypg lideri salih müslüm türkiyede tedavi edildiğini bilmiyorsan lafı uzatma konuyu kapat. Macron türkiye'nin Libyadan çekildiğini kendi söyledi. Merkel türk araştırma gemilerinin doğu akdenizden çekilerek tansiyonu düşürdüğünü söyledi. Bu kadar mı tarafgirsin! Baştan söylüyorum ahmaklaşmış kimseyle tartışmaya girmem.
libyada askeri üssümüz var ordan çıkmak söz konusu değil bu kadar kör bu kadar ahmakça düşünmeni sağlayan acaba ne. doğu akdenizdeki gemiler bekle gör için limanda akdenizdeki haklarımızdan vaz geçme sayılmaz bu. suriyede 3 yerde askerimiz var sizin chphdpkk lıların çok zoruna gidiyor bunu bile görmeyecek kadar körsün senin gibileri Allah ıslah etsin hatta yok etsin.
Akp gidince ne olucak chp gelicek ondanda bi icrat olmayacağına adım gibi eminim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstanbul'da 2 milyon PKK'lı Kürt yaşadığı için ve Ekrem İmamoğlu da PKK destekçisi olduğu için İstanbul'u aldı. Silahta kazanamayan PKK'lılar çocuk yaparak kazanmak istiyor. PKK=HDP
Akpnin son seçimi 2019 İstanbul'da tekrarlanan seçimde meclisten seçime girme kararı çıksa bile seçime girmeyecekler chpye üst oynuyorum ben. Akp gidince de Türkiye de mutlu günlerimize geri dönücez.