LGBT nin anlamina gelince bilmeyenler için yazıyorum L - lezbiyen G-gey B-Biseksüel T-Travesti Seçim Senin - Senin Seçimin
Güncellemeler
+1 yıl
Akp diyor ki; Lgbt gibi aile yapımız il milli ve manevi açıdan hedef alan saldırılara karşı mücadelemiz sürecektirCHP ise; LGBT, Türk aile yapısı için tehdit değildir
Elin karıları evli adamların yuvasını yıksın zinaya ceza yok yolda yürürken insana gelirler bıçakla öldururler kadın şiddetten baba evlenir babası evine aldı diye babayı anneyi öldüreblir halde adalet nerede neden bunların önune geçilmiyor gülme bak seni de pataklar dayak manyağı mi yapayım 😊
Resim koymayı unuttum Erdoğan diyor ki; lgbt gibi aile yapımız il milli ve manevi açıdan hedef alan saldırılara karşı mücadelemiz sürecektir diyor Kılıçdaroğlu ise lgbt ; Türk aile yapısı için tehdit deildir diyor Soruma resim koydum sanıyordum ama eklemeyi unutmuşum özür dilerim bir daha da soru sorup duzeltemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç biri. sadece kadınlardan hoşlanıyorum.
hepsini bombalayalım dünya kurtulsun!
Bu yorumu sevdim
Oyum lezbiyenlere teşekürler
Allah hidayet versin
Hepsinin Allah belasını versin
Öyle deme lazım olur
Niye 😂😂😂
İşin düşer falan
Sen hangisisin 😂😂😂
Dinimizde bunların yeri olmadığına göre akp
🤣🤣🤣🤣jfjfo
En azından adam çalışıp bizim paramızla yol yapiyor havaalanı yapıyor o şerefsiz ne gereği var diyor mk sen sanki kullanmiyorsun
Yok ya ben olayı yanlış anladım 😂😂
Burası MK herşeyi belden aşağı akıllar kit zekalı ayrıca abaza toplumla bizim gibileri sizin gibilerle hep savaşacağız buna da emin ol
Elin karıları evli adamların yuvasını yıksın zinaya ceza yok yolda yürürken insana gelirler bıçakla öldururler kadın şiddetten baba evlenir babası evine aldı diye babayı anneyi öldüreblir halde adalet nerede neden bunların önune geçilmiyor gülme bak seni de pataklar dayak manyağı mi yapayım 😊
İyide ben naptım şimdi 😂😂
Anlamadım eşcinsel mi seçicez
Teşekkürler iyi okuyan birisiniz
Biseksüel diyorum
CHP yani
Biseksüel chp mi oluyor akpye vericektim akp hangisi
Resim koymayı unuttum Erdoğan diyor ki; lgbt gibi aile yapımız il milli ve manevi açıdan hedef alan saldırılara karşı mücadelemiz sürecektir diyor
Kılıçdaroğlu ise lgbt ; Türk aile yapısı için tehdit deildir diyor
Soruma resim koydum sanıyordum ama eklemeyi unutmuşum özür dilerim bir daha da soru sorup duzeltemedim
Beni ekleyin size resmini acikyaci olarak atayım isterseniz
LGBTye selam yola devam mk
#cumhurittifakı🤚
Soruyu anlamadik
Nesini anlamadın?
Travesti diyorum😁
Allah uzun ömür versin diyorum
Oy derken
Hani 14 Mayıs'ta herkes oy kullanacak ya o oy
Biseksuele vericem
Şaka gibisin
Yoo değilim
Ne oyu mk
14 Mayıs sandığı
Tabi ki CHP
Sıfatına tüküreyim
Şeriat mı gelsin mk karısı
Cumhir ittifaka
Soruda biraz anlatim bozuklugu var lgbt yi kim destekliyor cumhur ittifaki beyi destekliyor yazarsan rahat anlasilir
Evet CHP lgbt yi destekliyor
Akp deesteklemeyip mücadele içinde
Bu soruda güncelleme ile düzeldebilirsin
Tamam
Oyum gey ve biseksüel erkeklere
Biseksüelim