Arkadaşlar şimdi %50+1 sistemi olduğu için herhangi bir partinin 50 altında kalıp diğerinden yüksek olması mühim değil yüksek oranla 2. tura kalacağız. Ben diyorum ki gelin ilk tur da ne akp ye ne chp ye oy verelim. İlk turda Sinan Oğan diyelim sebebi ise şu sandıkta oy oranı ne kadar yüksek ise 2. turda partilerin hüda-para hdp ye yanlaması gibi Sinan Oğana da geleceklerdir. Sinan Oğan da Türkçü biri olarak şartlar koyacaktır.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kılıçdar,,
Stratejim Erdoğan. Erdoğan olmasaydı oyumu Sinan Oğan'a verirdim.
Neden Erdoğan kanka?
Çok şey yaptı. Ülke neredeyse her alanda seviye atladı. Bugün muhalif gençler kendi düşüncelerine göre Avrupa'ya bakıp çok daha iyi şartlarda yaşayamamaktan dolayı acı çekebiliyorsa bu bile onların gözünü açan, bu arzuları hissedebilecek noktaya çıkaran Erdoğan sayesindedir. Türkiye bölge ve dünyada da çok daha etkin ve söz sahibi bir ülke haline geldi. Suriye'de akdenizde Libya'da Karadeniz'de Azerbaycan'da.. her yerde çıkar mücadeleleri bıçak sırtı gidiyor. Örneğin bir defa otobüste Azeri birine denk gelmiştim, Nahçıvanlı. Yolculuk boyunca yan yana oturduk. O zaman Karabağ savaşı daha yeni kazanılmıştı. Karabağ savaşı ile bir sürü şey anlattı, videolar izletti. Savaş Türkiye'nin ne kadar destek olduğunu, oradaki Azeri halkın bize gösterdiği sevgiyi, Türk ve Azeri bayraklı askerî araçların geçişlerini vs gördüm. Ülkemle gurur duydum. Halbuki savaş sırasında ana akım medyada, hatta a haber gibi direkt AKP kanallarında bile Türkiye'nin Azerbaycan'a desteği pek dillendirilmiyordu. Tamamen Azerbaycan ile Ermenistan arasında olan, Türkiye'nin ancak sözle temenniyle Azerbaycan'a destek olduğu bir savaş gibi anlatılıyordu. Bu küçük bir örnek. Türkiye bugün pek çok masada var. Ekonomi de muhalefetin siyaset malzemesi olarak kullandığı kadar kötü değil. Alım gücünün on sene öncesine göre biraz düştüğü muhakkak ama ülkenin battığı bittiği algısı tamamen yanlış.
Ülkenin battığı algısını daha çok PKK kaynakları yaymaya çalışıyor. İnsanları bir cehennemde yaşadıklarına inandırmaya çalışıyorlar, bunda da bayağı başarılı oluyorlar normal muhaliflerin de bilerek bilmeyerek buna çanak tutmasıyla. Toplumun öfkesini iktidara yönelterek kendileriyle savaşta olan devletin adeta ikinci bir cephe ile uğraşmak zorunda bırakılması ve böylece biraz nefes almak için. Muhalafetin iğrenç kara propagandası da başlı başına onlardan uzaklaşma sebebi zaten. Yalan gerçek doğru yanlış ayırt etmeden sadece iktidara zarar verme odaklı. Bazı sebepler bunlar.
Direk hedefe Kılıçdaroğlu
Oy kullanmıcam boşşş
Sen kendi iradeni hep başkalarının seçimlerine mi bırakırsın böyle
Umrumda değil kim napmış ülke batmış ben de iyi değilim zaten bana ne
Anladım kendinden umudu kesmişsin yaşama bari neden zorluyorsun
Yaşamıyorum zaten