RTE
KK
Hiçbirini
İkisini de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ABD bırak 2002 yi, rte belediye başkanı olduğundan beri onu ve sonrasında dolayısıyla akp yi destekliyor, zaten İsrail ve ABD olmasa akp olmazdı çünkü Büyük Orta doğu ve Genişletilmiş Kuzey Afrika projesi yani BOP, İsrail tarafından oluşturulan ve ABD ile birlikte uygulamaya koydukları uzun vadeli bir projedir ve hepsi bu projenin gereği olarak yapılmıştır
Cevap
4Cevap
ABD Türkiye'yi hiç bir zaman destekledi mi? Bence bu sorunun cevabı aranmalı!
Bizcesine gerek yok.. Amerikan rejimi tercihini açık açık söyledi zaten.
Fetöcü bir gazeten haber alıntısı yapacağına Biden ın açık açık muhalefeti desteklediğini söylediği vidoyu yayınlasana :)
Ben izlemediim o videoyu
Internette bu linki bulduğundan daha hızlı bulursun.. İstersen..
Ben google'a abd kimi destekliyor yazdım sadece ve haberler sekmesine tıkladım videolara tıklamadım
ABD nin, Türkiye'yi tekrar kendine köle etmek için KK yı desteklediğini dünya biliyor bi sen bilmiyorsun... Twitter a gir bak... Yüzlerce trol hesaptan akan paylaşımları izle... hemen hepsi muhalefeti destekleyen paylaşımlar... Ak Partiyi destekleyen paylaşımları ancak aratırsan buluyorsun.. Yani algı yönlendirmesi için Twitter'ı bile kullanıyor Amerikan rejimi. Tabi bunları seni sevdiği için yapmıyor.
Peki Biden'ın muhalefeti destekleyeceğini açıklaması sana garip gelmiyor mu? Ters Psikoloji olamaz mı?
Biden bunu başkan seçilmeden söyledi. Ayrıca Trump'ın açıklamaları var. Somut deliller var... Örneğin her zaman çevrilen kredileri ABD bankalarının vermemesi gibi. Yani yüzlerce delil var.. İş adamlarına vize verilmemesi vs.
Avrupa ve Abd benim başkanımın kuyusunu kazıyorsa bizim Erdoğana daha çok sahip çıkmamız gerek tek bildiğim bu
Çok bariz belli degil mi :D
Hayır
Chp'yi ve 6'lı masa :D bunu 10 yaşındaki çocuga sorsan cevap verir emin ol
Neyse yorum yapmıcam :))
Biden daha önce açıklama yapmıştı
Biden'ın böyle bir açıklama yapması sana garip gelmiyor mu, ters psikoloji mi ne ondan olamaz mı?
O adamda bunu düşünecek kabiliyet yok, bütün Avrupa basını zaten Erdoğan aleyhine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?