Selahattin demirtaş'ın aihm ve anayasa mahkemesi kararlarına göre haksız yere tutuklu olduğunu bile bile neden kabullenmiyorsunuz?

Öncelikle hdp sempatizanı falan değilim, hiç de olmadım. anadolu çocuğuyum, türküm, atatürkçüyüm. Selahattin demirtaş'a da kişisel olarak hiçbir sempati beslemem. Ancak konu başka. Konu şu:

Başta akp'li ve mhp'lilere soruyorum bu soruyu. Çünkü onlar hep diyorlar ya beka meselesi beka meselesi diye... Yine diyecekler biliyorum. O yüzden soruyorum size:

Asıl beka meselesi senin anayasana karşı çıkan bir hükümet tarafından yönetiliyor olman değil midir?

Yıllardır sırf dindar görünüyor diye devletin içine sızmasına izin verilen cemaatlerin kalkıştığı darbeye sebep olan partinin hâlâ hükümette kalabiliyor olması değil midir?

Nedir beka meselesi tam olarak biri bana anlatabilir mi?

Öcalan ecevit döneminde yakalandı, kardeşi erdoğan döneminde trt'ye çıkarıldı bu mudur beka meselesi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ağzından beka meselesi lafını düşürmeyenler sınırlarımızı kaçak suriyelilerden korusunlar önce
Selahattin demirtaş'ın aihm ve anayasa mahkemesi kararlarına göre haksız yere tutuklu olduğunu bile bile neden kabullenmiyorsunuz?