Devlet Bahçeli'nin konuşmakta bile zorlanırken hala çıkıp millete laf atması ve Erdoğan'ın peşinde oradan oraya koşması hakkında ne düşünüyorsunuz? 😅😅
Devlet Bahçeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşından dem vuranlanlar için diyorum kılıçdaroğluyla yaşıt. Bir zamanlar şöyle böyle diyordu şimdi böyle yapıyor diyenlere söylüyorum o altılı masa geçmişte birbirine sövenlerle dolu hiç o topa girmeyin zararlı çıkarsınız. Kılıçdaroğlu gibi gamsız bir adam elbette yaşlanmaz. Ülkenin başına geçsin 1 yıl sorumluluk alsın görelim bakalım nasıl çöküyor yaşı ortaya çıkıyor
dinolar bile yok oldu bu hâlâ yaşıyor can verirken bile illet zillet şirret der bu programlanmış gibi, içinde bir ruh olduğuna bile inanasım gelmiyor bazen, japonların ultra realistik robot manken bebekleri daha çok insan gibi davranıyor
En komik olanıda ortada ben düzgün siyasetçi göremiyorum Muharrem İncede dahil hepsi bir alay manyak en son ki adam olan Muhsin Yazıcıoğlunu helikopter düşürülerek kaza süsü verilerek öldürüldü
Atatürkün umudu ümidi olan gençlik bile bitmiş 12 13 yaşındaki çocuk sigara içiyor motorla gezme karı kız peşinde kafası yerinde değil bazı arkadaşlarımız yurt dışına gidiyor ekonomik şartlar için ama içimizdekilerden bazıları hâlâ ülkemiz gelişti diyor ne gelişti ben anlamıyorum
Atatürkün kurduğu sistemle yaşayıp onun kurduğu cumhuriyette yaşayıp birde onu sevmeyenler var gidip fesli adamı sevenler var o fesli adam olsun iskilipli atıf iti olsun bunların millete ne faydası var
Sultan II. Abdülhamid huzurundan Theodor Herzl'ı kovar oda John Rockefeller ve Edmund James de Rothschild ile konuşur efendim bu sizin bildiğiniz adamlardan değil bu adam olduğu sürece biz Kudüste siyonist devlet kuramayız der onlarda tahttan indirilecek diye karar verirler
Kendisinden haz etmem ama mesele hitabet yaş falan değil bence. Rahmetli erbakan da mitinglere asansörlerle geliyordu ama aklı zekası bambaşkaydı. Ha o kısım var mı bu zatta bilemem
Kasedi birilerinin elinde mi acaba diye düşündüren sorudur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gaza getirici, habire milleti fişekleyen, vara yoğa atıp tutan içi pörsümüş bir siyasetçi. Aynı zamanda mhp yi kökünden bitiren kişilik. Memleketin anasını belleyen şahsiyet.
Bende Ocak kültürü ile büyümüş bir insanım. O kültür ile bu adamın zerre alakası yok. Hee diğerleri farklı mı. Bana kalsa hdp yi komple lav ederim. Geri kalan tüm partileri de özellikle liderlerini görevden azlederim. Ne bu kardeşim yıllardır bu ülkenin bı ileri gelen yöneticisi 3 5 kişi mi? Bizim illa Gazı Mustafa Kemal Atatürk gibi yeniden doğuşa mi ihtiyacımiz var aklımız nerede