Saygı duyuyorum
Asla saygı duymuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu bir vatandaşlık görevidir. Kullanmayan insanlar ister istemez mevcut durumu etkileyecek nitelikte olduğu için tüm ülke insanına borçludur. İyi ya da kötü kendi tercihini yapmalı ülkeye katkı sağlamalıdır.
Kafasını duvara sürtüp alev çıkarasım geliyor insan 18 yaşını geçip hala nasıl bir düşünceye ideolojiye sahip olmaz. İyi veya kötü doğru veya yanlış herkes kendi düşüncesine göre bir fikir edinip oy vermeli, oy vermeyen insan gözümde asalaktır
bizim ülkede saygı duyulacak bir şey değil önemli bir seçim verilmesi gerek
Cevap
32Cevap
Kendi kararları
Haksız değiller. İkinci turda muhtemelen benim bile katılabileceğim bir eylem. Düşünsene RTE'den sıkılmışsın ama alternatifi kılıçdaroğlu gibi bir vasıfsız bir adam. Üstelik bu adam seloyu, osman kavalayı dışarıya çıkarmayı vaat eden mavi vatanı yok sayan bir zat. Gönlüm kimden yana? Türk Milliyetçisi Oğan'dan yana. Ama ne yazık ki bariz bir şekilde ikinci tura kalamayacak. Erdoğan ve KK çekişmesi izleyeceğimiz bir yerde sırf Erdoğan gitsin diye KK gibi vatan düşmanına oy vermeyeceğim. HÜDAPAR'ı yanında tutan RTE'ye de vermeyeceğim. O yüzden dua ediyoruz ki Oğan ikinci tura kalsın.
Ülkenin durumu böyleyken oy vermeyenlere, oyunu malum partiye verenlere hakkımı asla helal etmem. Öyle de Güzel nefret ederim. Birçok kadın öldürüldü mesela adalet yok. İnsanlar aç aç. Hala daha gidip malum parti diyorlar. Çıldırmak üzereyim. CHP ye verin ilk turdan bitirelim. Sonsuza kadar Kemal dedem
Askerim mecburen kullanamıyorum
O ayrı bir mevzu ama bilerek isteyerek kullanmayanlara sinir oluyorum.
Onlara oy veren insanlar üzerinde bi hakkınız olduğunu nerden çıkardın
Hakkım yok onu mecaz anlamda söyledim
Seçecek birini bulamamak ve seçtiği olumsuz çıkarsa bundan kendini sorumlu tutmak istememek, bunca seçeneğin yeterli kafa karışıklığıyla kendine oy kullanmamayı kolay bir seçim olarak görmek, bunlar bir kenera iki partili seçimin daha hayırlı olacağını, iki parti haricine gereksiz hazine yardımı, gereksiz milletvekili bolluğu olduğunu düşünüyorum.
Sömürge ulkede ingilizin önümüze koydugu 3 secenekten birkni secmek icin ugrasamam. Hepsinin amaci en iyi sekilde sömürmek.
Ama. bu secimde oy kullanacagim. Çünkü hem sömürülüp hem hakarete ugramak istemiyorum. Birde bu adam göz zevkimi bozuyor kulaklarimi tirmaliyor gitsin istiyorum. Efendi efendi sömüren biri gelmeli
bizim ulkede saygi duyulacak bir olay degil oy kullanmayan kisiler demek ki Şu an ki ulkeyi yoneten kisilerden ve bu sistemden memnun ki degistirmek istemiyor degisim isteyim de gitmeyenler en büyük hatayı yaparlar
Ben de bu düşüncedeyim ki, demokrasi var sözde, ben şu an mesela kimseye atmak istemiyorum, ne yapmam lazım?
ben gidip atarım birine ama atmayan insanı anlayabiliyorum, aslında ben de aynı fikirdeyim.
İsteyen kullanmaz ama ülkenin geleceği söz konusu olduğu için herkesin kullanmasında yarar var diye düşünüyorum. Ben apolitik bir insan olmama rağmen kullanacağım. Mesele şahıslar değil, vatanımdır benim için
Neden oy kullanmıyor mesela ben bunu merak ediyorum. Mesela ülkede 10 milyonu geçik kaçak, göcek ve sığınmacılar var bundan hiç rahatsız olmuyor mu? Ama bu ülkenin insanından ben umudu keseli çok oldu o yüzden bu durumu da normal karşılıyorum.
Seçimde oy verilecek kişiler halkın isteği üzere aday olmuş değiller. Bundan dolayı hiç biri oy verilmeyi haketmiyor. ki icraatleride belli gecmisten yana ülkenin genç kana ihtiyaci var siyaset yaşı 50 ye indirilmeli ve en genç de 25 yaş olmalı milletvekili yaşı
Ben oy kullanmayacağım çünkü yurtdışında yaşıyorum. Burada yaşayıp, buranın ekmeğini yerken oranın kaderini tahin etmek hakkım değil.
Onları vatan haini olarak görüyorum. Ülke bu durumdayken ve artık tamamen karanlığa gömülme aşamasına gelmişken, rahatını bozupta oy kullanmaya gitmeyen ya vatan hainidir ya da kuş kadar beyni olmayan tam bir cahildir
Bu ülkenin vatandaşı olarak yaşayıp da görüşü ne olursa olsun doğru bulmuyorum ben oy kullanılmamasini
Vatandaşlık görevi oy kullanmak. Ama kullanmamak da bir tercih. Yapacak bir şey yok
Oy kullanmayan herkesin oyu 💡gidecek. Boş oyları alıyorlar
Saygı duyuyorum ben 1 tur inceyi 2 tur Tayyip'e vereceğim
Böyle yapan insanların herhangi bir şekilde siyasetten konuşmasını doğru bulmuyorum
Saygı duyarım sonuçta her insanın kendi tercihi beni ilgilendirmez
Ben oy kullanmıyorum kullanmayacağımda kime vereceğim ki Oyumu Aydınlatın beni..
Eğer cezası yoksa ben de kullanmak istemiyorum. Çünkü apolitik bir insanım işim olmaz.
Görev çıktı başka bir ildeyim. Böyle nedenler haricinde kullanmayana saygı duymuyorum.
Herhangi bir tarafım olmadığı için kullanmıyorum
Yıllarca kullanmadım. Bu sene kullanacağım. Biz çalışmaktan tek başına bir seyler yapmaya uğraşmaktan umudumuz olmadığından kullanamıyoruz.
Eğer doğru insana verecekse oy versin yine 1 oy 1 oydur herkesin vermesi gerekiyor ala istemiyorsa zorlamak olmaz tabi kendi bilir
Bu insanlar hayatlarında ki herşeyi şansa bırakan insanlardır.
Aslında herkes bu görevini yerine getirmeli yani çünkü bir hak bu
Herkes yaptığı davranışlarında hür ve özgürdür, kimse kimseyi sandığa gitmedi diye suçlayamaz.
Bu ülkede yaşıyorsan oy kullanacaksın, yoksa bu cumhuriyet bu seçme hakkı neden var?
Saygı duymak gerek, bu da bir tercih
Vatandaşlıktan atılmalılar
Şikayet etme hakları yok oy kullanmayanlar in
Bu kişisel bir tercihtir saygı duyulmalidir.
Ben kullanmıyorum ne düşündüğünüz umrumda değil
Herkesin kendi tercihi saygı duyarım.
Ak Partili olduklarını
Kul hakkı na giriyorlar
Kullansa herkes keske
Kullanmak zorunda değiller.
Boş oylar malum kişiye gidiyor.
Hiç doğru bir şey değil
Onlarda s#ke sürülecek beyin yok
Saygı duyarım.
Seni niye dert ettigiyir
şımarıklar