Hem Bu Memleketin Sıkıntısını Problemi Bilmiyorsun Ekonomik Sosyal Ve Çevresel Sıkıntıları Çekmiyorsun Hemde Söz Sahibisin Bu Türkiye’de Yaşayan İnsanların Hakkını Gasp Etmek Hakkknı Yemek Değilmidir Bence Yurt Dışında Yaşayan Kimse Oy Kullanmamalı
öyle değilmi ama çok kızıyorum bu duruma sen orada döviz kazan yaz tatilinde bozdur 2000 doları paşalar gibi tatil yap ülkenle ilgili hiçbir problem umrunda olmasın sonra benim hakkımda karar ver neymiş ülke vatandaşı bırak gel tası tarağı gel buradaki şartlarda yaşa desen alayının götüüüüü yemez lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar vatan millet aşkından bahsediyorlar sahtekarlar çok aşağılık bir davranış geliyor bana göre 😡
iyide memleketin hakkında hiçbir fikrin yok ekonomik sıkıntılar toplumsal olaylar bişiden haberin yok tek yaptığın ya tatilinde 2000 bin 3000 dolar bozdurup paşalar gibi tatil yapmaya geliyorsun lüks arabanla seçim zamanı da oy kullanmaya gidiyorsun mantıklı mı sence senin hakkını senin söz sahibi olmanı belkide çoçuğunun çoluğunun kaderini belirliyorsun o hakkı bunlara vererek bence kesinlikle bu ellerinden alınmalı
Yani bazılarına gurbet eğlenceli gelebilir ama herkeste yapamaz yani. Ben mesela asla bir gavut elinde çalışamam. Burada açlıktan ölmeye razıyım. Bu düşünce meselesi. Adam orada hakkını veriyorsa söylediklerini de yapabilir. Burada olup olmamak oy kullanmaya engel değil yani. Onun da kanı canı bizim
değiştirmek belki zaman alır belki bu seçimde olmayabilir bu ayrı mesele ben genelde sizlerin yorumlarını merak ettim benimle aynı fikirde olan insanları görmek istedim
herkes ne sorduğumu gayet net anladı sırf muhalefet olmak için yorum yazmak için yazan bir hıyarsın ve üzüldüğüm şey sen ve senin gibilerle benim oyum da aynı değerde safi israfsınız abicim şimdi kaybol