bu iki isim Recep Tayyip Erdoğan'a yıllardır bakanlık yapmış isimler muhalif görünmeleri bana samimi gelmiyor :)
sizlerin güvenini kazandımı bu iki isim
bu iki isim Recep Tayyip Erdoğan'a yıllardır bakanlık yapmış isimler muhalif görünmeleri bana samimi gelmiyor :)
sizlerin güvenini kazandımı bu iki isim
AKP destekçisi olduğunu düşünüyorum ve akp seçimlerinde Ahmet DAVUTOĞLU başbakan seçildi ama doğru düşününce İstiklal Marşını bile okuyamayan başbakanlar var dersen ki milliyetçi olduğunu da düşünmüyorum bence bugün gidip ampüle ol verenlerin IQ seviyeleri ve eğitim seviyerinin sıfır olduğunu ülkece görmek hatta çoğu insan maddi olarak sıkıntılarını çekmekte. Ama eğitimli olanları da üniversitelerini hep soruları çalarak kazandı ve en düşük KPSS puanı ile atandı şimdi müslümanmı oluyor bunları yapanlar kul hakkı kavramı bunun dışında mı kalıyor. Gerçekten allahın verdiği güzel beyinlerin yerini boşluk almış insanlar kendileri düşünemez ve sadece sokma akılla yaşar
Cevap
4Cevap
Başta benim de sinmiyordu ama bir bildikleri vardır. Çok aykırı Bi şey isterlerse zaten bas eder cumhurbaşkanı adayımız kilicdaroglu 😊
Sanki KK çok güvenilir:) KK pkkcı
Sanki Meral çok güvenilir: Fettoşçu
Zaten ne işleri var, anlamış değilim. Oylarını toplasan %2 bile etmiyor, masada eşit hakka sahip.
Uzun Adam'a basacağım ben.
Öyle düşünürsek kimseye oy vermememiz gerekiyor 😃
Siniyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?