Gazetecilerle son yaptığı soru cevaplı oturumda olanları çoğumuz duydu ve gördü. Kendisinin sağlık durumu hakkında net bilgiler söylenmese de tahminler havada uçuşuyor. Seçime kadar başına bir şey gelebilir mi? Seçimden çekilebilir mi? Seçim onsuz olursa ne gibi sonuçlar oluşur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erdoğan'ın ölecek durumu yok. Adamın ne sigarası, ne de alkolü var. Bu yaşta bu kadar iyi beslenip ölüyorsa çok garip gerçekten.
Genetik olarak bazı hastalıklar, sadece süreci uzatabilir. Ayrıca doping aldığı da söylenmekte.
Ayrıca sadece sigara ve alkol öldürmez biliyorsun.
Söylentilere bakılarak bir şeyi bilemezsin. Genetik hastalık diye bir şey yok. Diyabet de genetik deniyor; ne annemde, ne teyzelerimde, ne de kardeşlerimde, kuzenlerimde herhangi bir şeker hastalığı ortaya çıkmadı. Kanser olmadığı sürece hiçbir şey olmaz.
peki senin bildiğine saygılıyım...
Eyt den kendisinin de faydalanmasını temenni ederim
Vefatı söz konusu bazı kulis çevrelerinde...
O üşütmüş o da olmasa çoğunluk mr. kemale vercek ülke gider
Üşüttü deniyor ama farklı bir şeyler de olduğu söyleniyor. Zaten bazı rahatsızlıkları da varmış.
Herkesin rahatsızlığı var
Hadi kalp krizi geçirdi diyelim 15 dkda hayata döndürüp üstüne yayın mi devam etti
Bilemiyoruz işte. O kadar koşuşturma sonucunu. Zaten belli bir yaş sınırı getirilmeli seçimlerde diye düşünüyorum. Hiç kimse kalıcı değil sonuçta. Neyse zaman gösterecek.
O zaman aday kim kaldı
Kemal tayyipden daha büyük
İkisi içinde diyorum. Ama şu an öyle bir kanun yok. Ayrıca ben şu an bu gelsin gelmesin hesabında değilim. Genel olarak bu kanunun çıkması ve yeni ve taze beyinlere yol açılması gerekiyor.
Doğru
Sağlık sorunları yaşadığını düşünüyorum.
Tez zamanda annesinin yanına gider umarım.
Geçmiş olsun ne diyelim
İlgilenmiyorum