Din kardeşlerimiz ölü kadınların mezarını açıp tecavüz etmeye son gaz devam ediyor🤬 artık millet yakınlarını demir kilitli kapıyla koruyor...

Din kardeşlerimiz ölü kadınların mezarını açıp tecavüz etmeye son gaz devam ediyor🤬 artık millet yakınlarını demir kilitli kapıyla koruyor...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Allah kafirlere muhakkak en acı azabı tattıracak.
Bunu yapanların müslüman olduğu kesin mi. Dini katmak neden. Bunların akıl ruh sağlığı yerinde olmyan insan müsveddesi boşversene
Tamamen sallamama bir soru.
Tek bir kare foto ile yazılmış senaryo
Bunu ben değil uzun adam söylüyor ona hitaben söyledim ben
Nerde söylemiş paylaş
Bunları yaymak değil tedavi etmek gerek
Din kardeşi dediğiniz yuva açtığınız kişilerin ne b*k olduğunu görün diye paylaşıyorum bunlarda pedofili geleneği bile var "Baça Bazi" diye geçiyor bu erkek çocuklarına şey yapıyorlar Osmanlı'daki oğlancılık gibi
Tamam ok anlaşıldı konu
Bak buradan Osmanlı'ya, İslama, ne kadar kutsal değer varsa, ne kadar bize özgü ne varsa hepsine küfür etme var.
Şu tek kare fotoğrafta senin anlattığın adi hikayeyi gerçek gösterecek hiç bir şey yok. Hazımsızlık ve nefret içindesin. Boğul kuytu karanlığında
dogru veya yanlis bilmiyorum ama kaynak yukarida resimden buldum
@Seyyah_Derviş Tabi canım mezarlığa demir kapı takıp ona kilit takmak aşırı normal bir şey zaten detaydaki tarz haber kanalları benim aslında Seyyah_Derviş adlı yargısız infaz yapan dingil söylüyorsa doğrudur benim hatam kusura bakma (!)
www.google.com/.../insanliginiz-batsin-pakistan-da-bir-grup-erkek-vefat-eden-genc-kadini-mezarindan-cikartarak-tecavuz-etti-1065984
Düşüncem yok, ahlaki bir çöküş var. Toplumlar hakettikleri gibi yönetiliyorlar.
Diyecekte bir şey yok.
Koca mezarı açan adam o kilidimı kıramayacak. Muslumanları karalamak için uydurulmuş adı bir yalan. Allah bu haberleri yapıp yayanı kahretsin. Herseyede ınanmayın
Uzun adam böyle diyor ben demiyorum bu 1 2. olarak boş boş konuşacağına git araştır yargısız infaz yapma
Yok artık MK kıyamet koparsa bu yvsaklae yüzünden kopcak
twitter.com/.../1651190252395180035?s=20
haber linki
Sende inandin öyle mi. Beyin yerine ayakkabı var galiba
Pedofili geleneği olan ve adı tacizci ülke olarak bilinen bir ülkeden bahsediyoruz
Bende islam fobin var böyle fotolarla kendini kandırıyon.
Bence*
Uzun adam böyle diyor ona hitaben söyledim ben
Afgani Pakistanlı ülkeye alıyorlar birde akp liler görsün
Yok canım kimse böyle iğrençlik yapanaz inanmıyorum, altın diş falandır olay
Şaşırmadım. Erkekler gerçekten şeytanın ta kendisi.
Dehşete kapıldım
Dünyanın sonu gelmiş kıyamet kopsun artık
Vay beee... Gercekse tam bir rezillik.
Uydurmasyon
Tabi canım Baça Bazi gibi şeylerde yalan
İnanmam buna.
Yalan zaten.
Bunun gibi sayısız vaka var açık kadın görünce taciz etmek için koşan sapıklardan bahsediyoruz
O ayrı.
araplar yok olsun
nanasının zammı
yok artık