https://twitter.com/aykiricomtr/status/1695759455860740229?t=pxPro1IoF0VCXVfRImoWBQ&s=19
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://twitter.com/aykiricomtr/status/1695759455860740229?t=pxPro1IoF0VCXVfRImoWBQ&s=19
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir şey düşünmüyorum umurumda değil
Bu ne ki 🙄🙄🙄bikere daha boyle bisey gördüm ve yine anlam veremrmistim bu dinimizde var mi varsa neden var amacı ne ya😶😶
Yok böyle bişey 🥲 amaçsızlar
@Fearlesgirll 👍🙂hi tamam
@Fearlesgirll peki neden vücut böyle titriyordur 🤔
Fikrim yok maalesef
@Fearlesgirll peki tesekurederim
Rica ederim🙏🏻
İzlerken içim daraldı ne yaptıklarını gördükten sonra bıraktım 😅 Gül geç
Üzücü kafayı yemişler sanırım. İslam dininde böyle saçmalıklar yoktur.
Bunu 4-5 yaşımdayken canlı görmüştüm. Aşırı derecede korktuğumu hatırlıyorum.
Bi tarikata bağlı olmamanın haklı gururunu yaşıyorum.
Ama görüntü için cezbe düşme hâli olabilir. Bi nevi vücudunu yönetemiyorsun
@Ragnar_Lodbrok eğlence olarak gördüklerini nerden çıkardın? İnsanların ibadet biçimi seni neden rahatsız ediyor? Hani özgür bi ülkeydik her görüşe saygı nerde?
Kim sana fikrini sordu mu burnunu sokuyorsun?
Hindistan'dan Pers ülkesi aracılığıyla ülkeye girmiş bu ruh hastalarına saygım yok
Tarikatler milli güvenlik sorunudur, üyelerinin devlette çalıştırılması, örgütlenmesi vesaire yasaklanmalı, takip altında olmalılardır
İbadet diye şunu yapan adamlara da asla saygı duymam ki İslam'da böyle bir ibadet şekli yok
@Ragnar_Lodbrok görüntüler Urfa dan diye düşmüşler. Hindistanlı oldukları yazmıyor, aşiretler. Zikretmekte bi ibadet biçimi cezb hâli bi çok şekilde olabiliyor. Hadislerle sağlam.
Arkadaşım bak, insanı delirtme, tarikatler tarafından beynin uyuşturuldu herhalde.
Bu tarikat denen oluşum, Hindistan kökenlidir. Nüveleri, fikirlerinin genel yapısı Brahmanizm, Budizm vesaire dinlerin tarikatlerinden araktır. Anadolu'ya tarikatler aracılığı ile ilk İslam örgütlenmelerini kuranlar Kalenderi ekolünden dervişlerdi.
O adamların da bunlarla hiç alakası yok, Hacı Bektaş-ı Veli mesela Haydari şeyhiydi, alevilerin tasvir ettiği gibi bir adam olma ihtimali bile yok muhtemelen elinde kılıcı, sakalsız yüzüyle insanlara bir sentez öğretiyordu vesaire
Yanisi, burada İslam'ın direği diye size yutturulan şey Hindistan'da çeşitli din filozoflarının kendi komünlerini yaratmak ve örgütlemek için geliştirdiği bir şey
Gezgin dervişlerden tut, el alıp el verme, şeyhlik vesaire hepsi Hindistan'dan arak
Hadislerle sağlammış, hadislerin sağlamlığını kim ölçüyor?
@Ragnar_Lodbrok tarikatlar için hadis olduğunu söylemedim ahaha
Urfa da normal bir şey var mı
Tarikatçilik sapıklıktır