Gündem Size de böyle seçim mesajı gelmeye başladı mı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😅😅 seçim yaklaştıkça napcaklarini ne yazacaklarını şaşırdılar Size de böyle seçim mesajı gelmeye başladı mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Hayır bana gelmedi gelirse de engellerim teşekkürler uyarı için :D 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl mesajlar neysede Denizliye birisi geleceği zaman (AKPlilerden) Ankara sabit numaradan arayıp şu tarih şu saatte Denizlide olacagız bekleriz diye konuşuyorlar. Telefon sapıkları masum gelmeye başladı gözüme. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bana da geliyor ha bireantebe geliyorlarmışlardabilmem neymişteblabla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayır bana gelmedi gelirse de engellerim zaten sinir oluyorum o kişiye 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gelmedi ama gelir heralde oylar Kılıçdaroğluna 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hepsi gonderiyor 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Gündem konusunda 334 cevap paylaştı. Henüz gelmedi daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır bana gelmedi gelirse de engellerim teşekkürler uyarı için :D
mesajlar neysede Denizliye birisi geleceği zaman (AKPlilerden) Ankara sabit numaradan arayıp şu tarih şu saatte Denizlide olacagız bekleriz diye konuşuyorlar.
Telefon sapıkları masum gelmeye başladı gözüme.
bana da geliyor ha bire
antebe geliyorlarmışlarda
bilmem neymişte
blabla
Hayır bana gelmedi gelirse de engellerim zaten sinir oluyorum o kişiye
Gelmedi ama gelir heralde oylar Kılıçdaroğluna
Hepsi gonderiyor
Gayet mantıklı ne var bunda
Geliyor valla okumadan siliyorum
Gelmedi
Hic gelmedi.
Henüz gelmedi daha