Gençler son 20 gün kala kime oy verecek
2 aday yok çünkü önde olan bu iki aday
Bu nedenle Diğer ekledim

Erdoğan
Kilisdaroglu
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gençler son 20 gün kala kime oy verecek
2 aday yok çünkü önde olan bu iki aday
Bu nedenle Diğer ekledim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kılıçdar
SONUNA KADAR Tabikidee Sayin Cumhurbaskanimizz Recep Tayyip Erdogannn❤️
Muharrem amcan
umarım onun erdoğanın adamı olduğunu biliyorsundur
@taetae333 nerden öğrendin, chp'nin fonladığı yandaş medya halk tv'den mi? Vatandaş istemediği halde adaylığını dayatan Kemal diktatörünü çabuk kabullendin bakıyorum, 2 ay öncesine kadar Kılıçdaroğlu aday olmasın diye her yerde söyleniyordun
hiçbir zaman öyle bişe demedim bu olaylar çıkmadan önce de demiştim erdoğanın adamı kesin diye ben her zaman kılıçdaroğlunu destekliyordum tabi onu da sevmiyorum pek orası ayrı
@taetae333 kaybedeceğini bile bile adaylığını dayattığı için Kemal Tayyip'in adamı, yanlış tespit ediyorsun
ne alaka ya çok saçma bişe söyledin tamam git tayyipe ver banane senin bir oyunla ülke kurtulmicak
@taetae333 Kemal'e verilen her oy Tayyip'e giden oydur, kasetle onu partinin başına getiren Erdoğan'ın ta kendisidir. Bu yüzden onlarca seçim kaybedip hala partiden ihraç edilmedi
alakası bile yok seçim yapılması için gerekli o da o zmn diğerleri de tayyipin adamı
@taetae333 hiçbir partinin başkanı bu kadar kaybedip hala partinin başında kalmadı chp'de veya diğer partilerde. Karşısına çıkan her başkan adayını partiden attı, diğer partiler Erdoğan'ın rakibi bile değil
tamam sen öyle sanmaya devam et
@taetae333 sen de halk tv izlemeye devam et, teslim et yine Tayyip'e ülkeyi
yok bu benim tespitim halk tv falan izlemem ben
@taetae333 konu kapansin mi rica etsem
bu senin elinde
kazanamayacağını biliyorsunuz ki amaç ne yani Erdoğana avantaj vermek mi?
@wantutiri Kazanacak olan kim, 12 senedir bir fiil seçim kaybedip, ısrarla Mansur ve Ekrem denmesine rağmen adaylığını dayatan diktatör Kemal mi? En büyük Erdoğan'a avantaj veren bizatihi kendisi, sen hangi sebeple onu destekliyorsun, halk tv öyle söyledi diye mi? Komik
yaw hehe ya erdoğan eşittir muharrem 2018 de adam kazandı diyip akp'lilerin ağzına laf veren ebem miydi?
muharremmiş hehe al dondurma yedir amcana hazmetsin
Uzun Adam'a basacağım.
kılıçdaroğlu
Erdoğan.
Tanrı Cumhur İttifakını korusun🤚
Kilicdsrogluna
Tüh be 20 gün kaldı he