Babamın yanında çalışıyorum ve elamanı sürekli bana laf sokuyor sizce ne yapmalı?

Univerisite okuyorum okulum online olduğu için bu süreçte babamın yanına geliyorum işleri öğrenmeye çalışıyorum yanında kadın eleman çalıştırıyor kadın babamın yanında farklı babam yokken bana farklı davranıyor babamın yanında işte biz senin gibi sürekli oturmuyoruz koşturuyoruz yok işte telefona bakmaktan insanların yüzüne bakmıyorsun gibi yersiz eleştirilerde bulunuyor birsey öğrettiğide yok zaten babam zaten bu kadının çok bir yerlerini kaldırmış sanki eleman ben o patronun kızı gibi ona çok farklı davranıyor resmen beni ona ezdirmem çalışıyor kadın bana laf soktuğunda babamın hoşuna gidiyor resmen açık açık onu kayiriyor hatta babam bu kadına yer geldiginde ablan seni eleştirecek kızacak ise öğretecek gibi şeyler söyledi çok sinir oldum gelmişim 24 yaşına babamın yanında çalışıyorum el bile değil bana bunları yapmaya hakları var mı sizce ne yapmalıyım kimsede yok arkamda babam zaten en baş beni eleştiren kişi yardımcı olur musunuz
Babamın yanında çalışıyorum ve elamanı sürekli bana laf sokuyor sizce ne yapmalı?