Univerisite okuyorum okulum online olduğu için bu süreçte babamın yanına geliyorum işleri öğrenmeye çalışıyorum yanında kadın eleman çalıştırıyor kadın babamın yanında farklı babam yokken bana farklı davranıyor babamın yanında işte biz senin gibi sürekli oturmuyoruz koşturuyoruz yok işte telefona bakmaktan insanların yüzüne bakmıyorsun gibi yersiz eleştirilerde bulunuyor birsey öğrettiğide yok zaten babam zaten bu kadının çok bir yerlerini kaldırmış sanki eleman ben o patronun kızı gibi ona çok farklı davranıyor resmen beni ona ezdirmem çalışıyor kadın bana laf soktuğunda babamın hoşuna gidiyor resmen açık açık onu kayiriyor hatta babam bu kadına yer geldiginde ablan seni eleştirecek kızacak ise öğretecek gibi şeyler söyledi çok sinir oldum gelmişim 24 yaşına babamın yanında çalışıyorum el bile değil bana bunları yapmaya hakları var mı sizce ne yapmalıyım kimsede yok arkamda babam zaten en baş beni eleştiren kişi yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sende babana laf sok o kadar seviyorsan onu nufusuna geçir de bi daha gitme işe
Sabır ediyorum ama nereye kadar 3 haftadır geliyorum bezdim bıktım babam bir yerden elemanı bir yandan sürekli uğraşıyor benimle ben işi öğreneyim diyorum bunlar laflarıyla beni bezdiriyorlar birsey öğrendiğimde yok zaten
böyle kafan rahat değilse hiç gitme bence boşa piskolojiyi bozma
Gerçekten dayanabilirim sandım baktım sinir stres ediyorlar sadece hiç başkasının işinde de çalışmadım bu muameleyi yine ederler mi hiç bilmiyorum
belli olmaz karaktersiz ezik egosunu tatmin etmeye çalışan kıt zekalı insanlar çok denk gelebilir
Evet ama bu kadar giyimime makyajima oturup kalkmama kadar elime telefon almama kadar karisilcagini sanmıyorum bir nefes almama karismiyorlar desem yeri
yani o kadar karışıyorsa sanane deme vaktin gelmiş bence o kadar ezdirme yavrum kendini kcaman insansın
Babam çok tutucu bir insan burası inşaat bürosu diyip herseyime karışıyor normalde de böyle bor insan ve bu yüzden hep tartışıyoruz büroya makyaj yapmadan gittiğim halde karışıyor sureklu baştan assagi her gün ne giydiğimi analiz ediyor her gün farklı şey giymemden bile rahatsız manken diye isimler takıyor yürüyüşüme bile laf ediyor
dur ya benim piskolojim bozuldu işi gücü yok demekki sığ insan
Sen birde beni düşün şakaya vurdurmaya çalışıyorum ona vurdurmaya çalışıyorum bir ay belki olmadı bezdirdi gerçekten sürekli rahatsız ediyor beni zaten aylığı az vermek için sürekli bahane uyduruyor çalışıyormuşum bussuru bahane sayıyor işine geldiği gibi onla hizmetçilik yapıyorum aynı zamanda okul derslerime çalışıyorum yine laf ediyorlar
İş öğretebilecek pozisyondaysa işi öğrenmeye bak, değilse ezdirme kendini
Evet öğretecek pozisyonda ama fesatin teki bir bok öğrettiği yok anca laf soksun ofise gelmemi istiyor aklınca beni bu şekilde bezdiemeye çalışıyor
Bu rahatsızlığını anlattın mı ona
Hayır çünkü konuşsam anlayabilecek biri olduğunu düşünmüyorum sinsi bir tip çünkü
Ver ağzının payını kaç yaşında insnasin onu da buraya yazıyorsan ne diyeyim ben snaaa
Kötü olmak istemiyorum bu sefer kavga çıkacak ben ağızlarının lafında versem aynı şeyi yapıyorlar
Demek ki o kadın babanın işçisi değil metresi.
Düşünmedim değil gerçekten
Valla benim tespitlerim şaşmaz. Fazlası vardır eksiği yoktur. Sen o dükkandan kaç. Zaten kaçman için uğraşıyorlar. İkisi de seni o dükkandan gitmen için çabalıyor. Çünkü sen varken s*ikişemiyorlar.
Babam kendisi gelmemi istedi yanında çalışmamı istedi ben gelmek istemedim
Baban mecburen söylemek zorunda ama... Sana gelme dese apaçık ortaya dökülür o kadınla bir halt yediği.
Mecbur olduğu bir durum yok ben iş filan aramıyorum işsizde değilim okuyorum zaten bir okulum depremden dolayı üniversiteler online döndü bu süreçte babamda gel hem büroda çalış hem derslerine gir dedi benden öncede yengem geliyordu büroya o hamile şu an gelemiyor onun yerine ben geliyorum gibi oldu
Anladım. Ama benim düşüncem aynı. O kadın kaç yaşında
40 kusur yaşında zaten çok geç evlendi 40 ini geçkindi sanırım daha önce dayımla kırıştirdi dayımı gitti başkasıyla aldattı aldattığı kişiyle evlendi bundan öncede çok önceden uzun bir nisanlilik dönemi geçirdi nisanlisi öldü
Anladım. Knsmak istersen beklerim
babanın kadınla ilişkisi olması muhtemel
Herkes bunu dile getirmiş bende düşünüyorum artık kızından bile üstün tutacak kadar tamam bana işi öğretecek ama işi öğretmesi kalkıp bana laf sokmasına ne bileyim yermesi hakkını vermez ki
vardır bişeyler tecrube
Banada öyle geliyor bu kadar ikisinin birbirini savunması resmen beni yanında çalışan elemanına hizmet ettiriyor babama çay getiriyorum bana kızıyor niye elemanına çay getirmedim diye resmen ikisine kölelik yapmamı istiyorlar
sekreterini m... çayını kendi getirir hesabı. sakla bi cihaz bi yere ertesi gun hastayım de işe gitme bak sen yokken neler yapıyorlar
Gerçekten bunu düşünüyorum aklımdan geçeni yazmışsın bir cihaz filan saklamayı kayıt altına almayı düşünmedim değil zaten sekreter başı gözü oynayan bir tip bur sürü boylarını biliyorum zamanında dayımla bile kırıstir düşünüyorum babamla arasında bir bok olduğunu kadın evli ama kocası fino zaten kılıbık birsey parmağında oynatıyor babamla annemin zaten bir cinsel hayatı yok ihtiyaçlarını bununla giderebilir
Anneme söylediğimde annem olmaz dedi öyle şey yanında çalışanıyla yapmaz baban dedi ama babam daha önce çok kez annemi aldattı bana bazı şeyler çok anormal geliyor insan niye kızını yanındaki elemana kullanırsın
dene bi bak sonuçlarına sonra kadını kullan babanı değil. babama söylemiycem bildiğimi de kadını köpek et işyerinde sonra kullanınca babanada söylersin bildiğini
Peki öyle birsey yoksa napicam
öyle bişey kesin var
Peki nasıl bir cihaz koyabilirim öyle elimde birsey yok telefon tablet hariç bir cihaz yok
internette var gizli casus kameralar bak al birini
Ay baktım ama hepsi ya dandik ya da pahalı
Hiç mi paran yok kaç para hepi topu sende 2 bin gözden çıkar kat ve katını çıkartırsın zaten😉
Yorumları hep kötü
Orası sana kalmış artık
Babana küfredesim var
Benim içimden geçenleri bilsen
Senin yerinde olsam o kadın babamın yanında bana bi daha laf ettiğinde babam beni savunmazsa istifa edip gider başka iş bulurdum
Babam beni hiçbir zaman savunmak hatta bana laf söylemesi babamın hoşuna gidiyor kadına yanımda yer geldiği laf soylucek kızıcak gibi şeyler dedi
Kadınla babanın arasında bir şey olma ihtimali?
Herkes bunu söylemiş ama kadın evli anneme anlattım bu durumu baban başkasının namusuna göz dikmez gibi şeyler söyledi çünkü babam oldu olası ellerin iyisi evin kötüsü bir adam ona yoruyor ama bana anormal geliyor bu durum
Bu kadar kızına karşı bile onu seviniyor
Kadının evli olması hiçbir şeyi değiştirmez buradaki evlilerden yola çık yemedikleri halt yok. Yani kesin ilişkileri vardır da diyemem tabi ki ama senin yerinde olsam bu olayın tekrarlanması durumunda yapacağım şey istifa etmek olurdu
Tekrarladı yine maalesef bugün yine kalkıp birilerinin yanında laf sokacasina konustu
Sen ne yaptın peki
Yengem vardı vermem gereken faturalar vardı yengem hatırlattı bende unutmuşum tabi o bana laf sokmak için fırsatını bekliyor unuttuğumu duyunca hemen lafı soktu iş dışında herseyi düşünüyorsun diye bende ben işide düşünürüm herseyide düşünürüm dedim sonra fişleri masasına koydum kalkıp bana gel bakalım çok düşünüyormussun işi gelde şu fisleri ayır dedi imalı bir şekilde bende ayırdım verdim sabrediyorum kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın diye ama aşırı doldum
Babanın yanında sana saygısızlık ettiğinde baban ses çıkarmazsa yapacağın şey belli. Kavga falan çıkarmana gerek yok değmez.
Babam resmen beni ona ezdirmeye çalışıyor babam çay katıyorum neymiş ona niye katmamis kalkıp kızı kışkırtıyor bana laf söylesin diye babam ayrı bir karaktersiz gitmeyi kesmeyi düşünüyorum daha fazla bunlara dayanamicam ama hadlerini bildirerek gitmek istiyorum şöyle bir güzel kavga edip ağzına yüzüne sıçıp
Sonuna kadar haklısın ama bence değmezler hiç kendini yorma. Pek laftan anlayacak insanlar gibi durmuyorlar çünkü
Evet anlicak insanlar değiller başta babam olmak üzere arkamdan iş gotu yok hemen bıraktı kaçtı gitti diye lafımı yapacaklar
Ne derlerse desinler umursama bile. Baban adam olsa seni böyle ezdirmezdi zaten
Babam zaten adam değil en baş kendi çocuklarını aşağılıyor sonra başkalarına assagalatiyor
Böyle bi adamla hiç münakaşaya girme boş ver canını sıkma sen, ayrıl yanlarından kendine göre bir iş bul çalışmak istiyorsan
şu an çalışmak gibi bir düşüncem yok okuyorum annem zaten hep der babanın yanında çalışacağına elin yanında çalış şu an çok iyi anlıyorum
Annen haklıymış sende denedin gördün, işi bırak keyfine bak kafanı dinle toparlan biraz
Zaten bu problemlilerle çalışılmaz
Haklısın, umarım birilerinin aklı başına gelir şu saatten sonra
Hiç sanmıyorum
Yinede sıkma sen canını 🙏
altta kalma
Bende kalkmak istemem ama tartışma ortamı çıksın istemiyorum
bence de ama polemik biraz sıkıntı
Kesinlikle ben sakin huzurlu bir iş ortamı istiyorum çünkü kimseyle hiçbir sorunum yok kendi halimde olan birisiyim ama yanımdaki kişiler babam ve alemi sürekli beni eleştirme yerme derdindeler
polemiğe girmemek için sabret o seni sinir etmeye çalışıyor
Elimden geldiğince buna çalışıyorum
babana aşık mı?
Herkesi aynı şeyi demiş düşünmedim değil
Herseyi beklerim herkesten
yakadın mı hiç onları
Hayır tabikide
konuşalım mı seninle