Bugün okuduğum bir makalede
"insan öldürme programlanmış ellerinde her türlü silahlarla dolanmış bir sürü robot ve kaybol cihazların ve bunların kontrolünde de yapay zeka sistemlere devredildiğini düşünün çok tehlikeli noktalarda yüz gelinen teknolojilerde deniyor..."
Aklıma "öyle deme bizim İHA sihamiz var dünya hem bizi kıskanıyor aktar tankımız var ezer geçeriz" diyesim geldi gülerek.
Sizce biz dünyanın geldiği değişime ve teknolojiye göre neredeyiz.
Sizin görüşünüz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tek diyeceğim ülkeyi hor görmemek gerekir. Bu ülke İlk kurulduğu dönem gelişim çağına girdi ama her cumhurbaşkanı buna uygun değildi. Ameriganın oyunları bunlar yegenimcilerden değilim ama gerçekten dışarıdan çok sorun çektik. Atatürk döneminden sonra çok başımıza gelen oldu. Son dönemler de 30 seneden evveli çok mühendisin başına iş geldi. Çok proje çalındı. Çok fazla sessiz ambargolar oldu. Gelişimi yıkacak çok şey geldi başımıza son 30 senedirse sağolsun gerek bayraktar gerek diğer mühendislerimiz güzel işlere vesile oldu. Yavaş yavaş gellişiyoruz. Sadece zamana ihtiyacımız var. 15 Temmuz gecesi tüm vatandaş ülke güvenini ortaya koydu. O günden bugüne çok gelişme oldu ama ülkeye güven azaldı. Ben bunun da artık insanları farklı yollara çekme stratejilerinden biri olarak görüyorum
Sen gerçekten buna inanıyor musun ya? Mühendisler öldü denildi hiçbir hakkında bir soruşturma açıldı mı? Bunları kesinlikle kabul etmiyoruz diyen bir Tayyip gördün mü? Ya da ver papazı al papazı diyen, buradan bu bedenden çıkmadıikca alamazsın diyen kişi ne oldu? Papaz gitti halk fakirleşti. Ülkede binlerce mühendis işsiz geziyor. İthal yurt dışından mühendis çalıştırıyor. İhlasiha dediğin yapıların dahi projeleri yurt dışında mühendislerle oluşturulmuş. Onca yetişmiş doktor nerede şimdi? Hastanelere gidemez olduk randevu vermiyorlar 15gun sonraya en kötü doktor dahi sıra veriyor. Göçmen Arap benim ülkemde keyfi kiyakken benim halkım sürünüyor. Öğretmene doktoru mühendislik asgarî ücrete çalıştırılıyor bu ülkede. İnsanlar artık gelecek görmüyor ve okumuyorlar. Tüm gençler yurt dışına kaçma hayali icindeler. İnsanlar gecinemedigi icin siyanür ile nice insanlar kendilerini ailelerini öldürdü. Yol parası dahi bulamayan üniversiteliler intehar etti. 1 karış toprağı kanda sulanmadıkça asla yabanciya verilmezdi 3 kuruşa yokmu alan diye heryer satıldı. Yapisletdevret diye ülke imfden daha beter borçlandırıldı. şu an savaş çıksa savaşacak 1 kişi çıkmaz bu ülke için. Suriyeli savassin diyor herkes artık. Nokta
tamamda söylediklerimi tekrar oku. Ben teknolojik gelişim için diyorum. Ben siyasilerin içerisindeyim. Daha fazla detayına inmeyeceğim ama önü kesilen gerçekten çok mühendis olayı duydum birebir anlatıldıkları oldu. Engel olunması için yapılan gelişmeleri birebir duydum. Ben ülkenin durumu iyi demiyorum teknolojik alanda az çok gelişiyoruz diyorum. Yapay zeka siha iha. Şuana kadar yapılmadı yine yapılıyor. Bak sen bu yazıyı yazan kişisin kaç projen var merak ediyorum. Ülke gelişimi için bahaneler dışında ne deneedin. Kaç şirketle proje geliştirmeye kalktın. Avrupalı girişimcilere bir bak 500 defa deneyip 501 de kazanan girişimcilere bir bak. Bizimde böyle olmamız gerekiyor. 18 yaşındayım bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Daha sonra üniversiteyi dondurup hukuk fakültesi için uğracaşağım. Yazılıma ilgim var kendim gibi insanlar arıyorum. Aklımda fikirler var yabancı teknolojik gelişmelerden bilgiler toplayıp ufak projeler ile başlamayı düşünüyorum. Maddi imkanları sağlayabilmek için. Neyse acele işim var gelince devam ederiz. Ben başaramıyacaksam bile deneyeceğim. İlgin varsa buyur sende durma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!