Elinde Türk bayrağıyla Meclis kürsüsüne son kez çıkan Binali Yıldırım, kağıda baktığı halde İstiklal Marşı'nı yanlış okudu.
Valla İstiklal Marşı'nın iki kıtasını ezbere bilmeyen kendine Türk'üm demesin bence cidden ayıp

Elinde Türk bayrağıyla Meclis kürsüsüne son kez çıkan Binali Yıldırım, kağıda baktığı halde İstiklal Marşı'nı yanlış okudu.
Valla İstiklal Marşı'nın iki kıtasını ezbere bilmeyen kendine Türk'üm demesin bence cidden ayıp

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle insanları getirirlerse işte yönetemezler
Takilmayin boyle seylere. Abd de kimse mars falan bilmiyor adam gibi yasiyorlar. İzci kampi mu burasi mars falan gecin artik ulkeye faydali olmaya calisin. Bu at hirsizlarinin da ne yaptigina cok takilmayin adamlar ulkenin grlmisini gecmisini bitirdi yikilacak. hale getirdi siz hala mars okuyamiyor a takiliyorsunuz. 1 ay sonra kaybolup gidecekler kilicdaroglu calmaz zaten iyi larti çapı kadar çalar cok zarari olmaz. Duzelir insallah enseyi karartmayalim😀
İstiklal marşının tamamını bilmeyen kendine TÜRK demesin. Zaten binali de yanlış okuyor Kılıçdaroğlu da. Bir de Cumhurbaşkanı adayı... Bir de ATATÜRK'ün partisinin mirasçısı...
Boyle insanlar nasil bizi yönetiyor. Az kaldi gidicekler. Ic isleri bakani desencayri dert. Maliye bakanini demiyorum valla koyunum olsa vermem güdemez. O kadar beyin yoksunu
İstiklal marşı sadece türkler için mi? Lazlar çerkezler kürtler için de geçerli değil mi?
Ne alaka Lazlar, çerkezler, Kürtler Türk olmuyor mu?
Kürtle türk aynı ırk değil ki
Ama aynı amaca bağlı bir millet
Türkiye Cumhuriyeti etnik köken bakımından çok zengin bir ülke aynı amaca bağlı birlikte yaşadığimiz sürece kendini bu vatana ait hisseden herkes Türk'tür bana göre
Aynısının 10 katı bi cahil de Kk ama ne hikmetse oy vermek için delisi olan çok
Tahtaya yazdığı yazıdan anlamıştım.
Bin Ali İmamoğlu na laf yok ya
Böyle halka böyle yinetici
Olur öyle şeyler.