Öküz bile saman pahalı diye bu çiftliğin başına kasap gelsin demez. Ama siz eli kanlı terör örgütü ile aynı sandığa gideceksiniz. Neden? Çünkü soğan olmuş kaç lira.
Hadi soğan vatandan daha değerli, böyle düşünenler olabilir herkesin mayası bir değil kimi illaki bozuk olacak. Peki bu 7 li masanın bu sorunu çözeceğine cidden inanıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Huda par o eklememissin, o da iktidarla ittifak içinde. Neden oy vereceğim, çünkü Museviyim. Hükumet beni temsil etmiyor.
bak acik sozlu adam. tebrikler. aradigim cevap kisa ve net.
👍🙏✡️
Hükümete oy verecek 1 tane bişi söylesene
Yol köprü deme fena bozarım baştan söyliim
savunma sanayi yeter. sogan 1000 lira olsun ac kalirim ben canakkalede tek ogun yiyerek carpismis neslis torunuyuz elhamdulillah
Savunma sanayi projeleri bunların mı sanıyon sen
Vah garibimmm
vah garibim vahhh bunlardan once niye yapmadiniz o zaman vah vahhhh
canım canım konuşma o projeler 40 50 senelik askeriyede mühendislik okumuş paşaların projeleri
Bizzat kardeşi aselsanda çalışan biri olarak tecrübeyle sabit
ben niye yapmadiniz diyorum bu bana ne anlatiyor.
Ne kadar terbiyesiz ve balık hafızalı insansınız siz akp çözüm süreci adı altında görüşürken bir şey yok daha chpbir şey yapmadan suçlu sizin gibileri gördükçe nefret ediyorum
cozum surecini ben de desteklemedim ve o hatasindan dondu bu adam degil mi. chp simdi once seloyu sonra apoyu serbest birakip ozerk yonetim kuracak doguda hdp ye verilen söz bu.
Boş yapma. Asıl pkklı kim zerre aklı olan bilir. Saysam asya saya bitiremem.
pkk ile kim ayni sandiga gidiyorsa pkk li odur.
CHP'ye oy kaybettirmek için kimileri tarafından birtakım çırpınışlar :) komiksiniz
chp zaten kaybedecek veya ben burada istedigim kadar chp yi kotuleyim kimsenin siyasi gorusu degismeyecek ben sebebini merak ediyorum.
Hmm belki oy koparmak olabilir
ablacim alginizda sorun mu var, neden muhafelete oy veriyorsunuz sebebi ne onu soruyorum.
Ben vermiyorum
Verenlere gelecek olursak
Gerçekten samimiyetle söylüyorum bu gözler ekmek bile bulamayan aileler gördü e napsinlar garibanlar suanki iktidarı yıkmak için en yakın güçlü rakibe veriyorlar e oda CHP yüzde olarak öyle yani ikinci büyük parti sonuçta
oyyy kavga çıkacak hem de nasıl
kavga çıksın diye sormadım. merak ediyorum sadece
biliyorum knk ama türkiyede siyasette hep kavga oluyor ya ondan dedim
bak gelen goruslerde hic biri bu sebeple oy veriyorum diye yazmamis. biri bos yapma diyor oteki karalama diyor. elle tutulur nedenleri bile yok.