Farklı bir fikri olan yorum atabilir mi?
AK PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
MHP
YEŞİL SOL PARTİ
MEMLEKET
ZAFER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farklı bir fikri olan yorum atabilir mi?
İnanamıyorum ya, hala akp diyenler var. Erdoğan ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirdi. Çıkıp övünülecek bir şeymiş gibi BOP Eş başkanı olduğunu itiraf etti. Ülkede tarımı, hayvancılığı bitirdi. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Depremde ilk 2 gün sahaya asker gönderilmedi, göçük altındakiler kendi hallerine bırakıldı, kızılay çadırları ve konserveleri parayla sattı, bir yığın yardım toplandığı halde iç işleri bakanı çıkıp milletten çay, şeker ve don istedi, Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı...
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var.
Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Cevap
4Cevap
Kanka parti yok ittifak var keşke ittifakları yazdaydın
Hemen hemen her ilde ayrı ayrı giriliyor seçime.
benim görüşüm hepsi cebini doldurma peşinde. hangisi alırsa alsın sonuç hüsran
Peki oy kullanacak mısınız?
Bundan önceki seçimlerde tercihiniz ne yönde oldu?
Reisle devam.
İlk oyunuz mu?
Evet
AKP yani?
evet?
Dayyib babaaaa
Kaç yaşındasınız?
Ne yapacaksın
Anket yapıyorum ya onun için sordum. Seçmenleri yaş gruplarına göre de ayırmak istiyorum.
Otuz üstüyüm, CHP milliyetçi bir parti değil, AKP'nin de icraatleri meydanda. O yüzden Tayyip'le yola devam diyorum.
Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan diyorsunuz. Peki parlamento seçiminde hangi partiye vereceksiniz?
AKP
Peki neden İYİ ya da MHP'yi tercih etmiyorsunuz?
İYİ partiye vermem, kumar masası dediği masaya döndü dolaştı oturdu. Koalisyonlarla bu ülke yönetilmez, devir tek adam devri. Zamanında Ecevit'in koalisyonunu gördük. MHP de milliyetçiliği fazla abartıyor, iyidir MHP severim ama şu an için en ideali Ak parti bence.
Peki Erdoğan'ın çok eleştirdiği, o malum Ecevit kolasyonuyla beraber yol yürümesine ne diyorsunuz? Hem MHP, hem DSP şu an AK Parti ile birlikte.
Sıkıntı yok çünkü Erdoğan yine tek başına iktidar olacak, DSP'nin alacağı bir kaç vekillikten öteye geçemez. Kaldı ki DSP'de CHP'ye yanaşmıyor, ne kadar fetöcü, terörist, bölücü ve emperyalist varsa CHP'yle ittifak halindeler.
Hulki Cevizoğlu bile AKP den aday oldu, adam eski CHP li.
Reisle Devam
İlk oyunuz mu?
Evet Sizin
Ben çok kullandım 😃
Dünyanın liderine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?