Emek ittifakında bulunuyor hdp şu an ama seçime yeşil sol parti listelerinden girecek. Kafam karıştı şimdi bunlar oyunu kime atacak?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Milletvekili seçiminde kendi partilerine, CB seçiminde Kılıçdaroğlu'na oy verirler.
Ne karşılığında
@Maviaraba özerk kürdistan istiyorlar birde turkiyenin askeri gücünü bitirmek için milli savunma bakanlığını istiyorlar
@Maviaraba
Kürt meselesine dönük bir açılım karşılığında.
Biz bu vatanı kürtler gibi çapulculara yedirmeyiz boş hayal kurmayın
Kim hayal kuruyor?
Hdpliler
Vay namusszular
He, bize der gibi dedin de.
Yok hdp ye dedim
@Markosluii aferin
Tabiki , her zaman
Chp ye atacaklar, doğuda ankette hep kk yükselişte
Yeşil sol partiye
Yeşile
Emin misin
Evet
O milletvekilliği kanka emek ittifakı cb adayı çıkarmadı. Cbyi kemale atacaklar hdpliler yani pkk ile birlikteler
Milletvekili için yeşil sol partiye atacaklar sadece
Bak sen 2019 da Şırnak'ta HDP liler akp ye verdi ozamanda dert ettin mi bu durumu
HDP nin aday çıkarmaması hdp lilerin illa kk na oy vereceği anlamına gelmiyor belki hiç kullanmayacakalr
Hdpliler hiçbir zaman akpye oy atmadı hdp kendi adayını çıkarıyordu kanka 2014 de selahattin demirtaş aday oldu 2019 da da pervin buldan aday oldu. Ne zaman sen duydun hdpli eş başkanlardan oyumuz akpye diye?
Yanı her hdpli kkye oy atmaz bazıları atatürk düşmanı özellikle pkklı olan kesimler belki atmaz ama o partinin eş başkanları milletvekilleri full pkklı
Şırnak yerel seçimlerinden bahsediyorum bak bakalım
2014 ve 2019 a bak ikisinede
Ee tamam doğuda ki bütün şehirler hdpli değil bütün kürtler de hdpli değil zaten. Doğuda akpli belediyeler de var
2014 te HDP liler 2019 da akp ye verdi işte ne uzatiyorsun size verince nirmal CHP ye verince mi anormal
Evt atatürkçü değil misiniz ne işiniz var pkklı kürtlerle? Akp islamci bir parti kürtler dindar olduğu için akp hdpyi kullandı sadece
İki yüzlülük bu işte 2014 te HDP ye veren 2019 da akp yeverinxe dindar mi oluyor pes size
Ben kürdüm hiç pkk hdp ye vermedim ki ona bakarsan 30 milyon kürt var hdp nin oyu 6 milyon. Kurtler vermiyor diye selo kendi dedi.
@Markosluii sende abart 30 milyon Muş ülke kaç kişi zaten
Kurtler en az beş çocuk yapıyor ya bu kadar cahil olamazsin apla ya
Ülke 86 milyon kanka daha yasadigin ülkenin nüfusundan haberin yok
@Markosluii 30 milyon kürtün yarısı oy kullanma yaşında olsa gene 15 milyon oyun yarısı hemen hemen hatta %60 65 i hdpye gidiyor
@Markosluii ülke 85 milyon asıl sen cahilsin
Kürtle nereye hdp ye veriyir ya Ermeni partisi o, ben de kürdüm ailem hdp ye vermez
Hdp tamam
Hdp b. ok yemiş
@Markosluii sen vermiyor olabilirsin ama kürtlerin %60 70 i hdpli ve pkklı
İgrenc hdp ye ölsem vermem, bildiğin kürt aileyiz dayım annem teyzem bir tane Avusturya da var o veriyor bir tek, ona da ne oluyor anlamıyorum tr de bile yasamiyor
@Markosluii tamam da çoğunuz hdpli pkklı sonuç olarak o yüzden sevmiyorum kürtleri