Doğayla savaş içindeyiz kazanırsak kaybedeceğiz
Ülkede seçim içindeyiz secersek kaybedeceğiz
Her kim gelirse başa bence sıkıntı çıkacak
Ülkede seçim içindeyiz secersek kaybedeceğiz
Her kim gelirse başa bence sıkıntı çıkacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka CHP neden olmasın terör örgütlerii ile işbirliği içinde ve Erdoğan gibi Türkiye'ye çağ atlatamaz adam doğru duruş konuşmayı bilmiyor zaten Ekrem gösterdi marifetini İstanbul bok götürüyor. Neden AKP adam Türkiye'yi ayakta tutuyor Baş örtüsü özgürlüğü getirildi ve Chp gibi Bu vatanı ve milletini satmıyor ekonomi kötü diyorlar vb. Bunun sebebi Erdoğan değil Duş güçler Erdoğani yıkmak için haraket yapıyorlar burada altılı masa da var. Bize dans eden heykel yapan değil bize Bir ananin gözü yaş dökmesin diye Ülkeye çağ atlatıyor. İHA Siha vb. Eğer CHP başa gelse ülke Amerika'ya satılır İçerisi Ful terör kaynar İHA sistemleri durdururlar. DEMEK İSTİYORUM Kİ İSLAM VE BAYRAĞINA AŞIK İSEN En iyisi Erdoğan
Çok iyi söylemişsin ama bence hepsinin hataları vardır ben bağımsız biriyim daha doğrusu Atatürkcu biriyim ama CHP de destkelmeiyorum
Kanka bende milletci ve Atatürk çok severim sana katılıyorum chpci değilim ya terör örgütü eskiden o kadar insanların canını yaktı evleri felan hepsinin hatası var ama yine de Erdoğan diyorum bak ben askerim tmmi Yani Ne olursa olsun Erdoğan diyorum kral
Eywlahh görüşün için abi saygı duyarım 😊
Eyvallah kral
Normal
Eh işte idare eder