Güncellemeler
+1 yıl
Hatay Reyhanlı çıktı.
Kendisi çok mutlu ancak ben nasıl hissettiğimden emin değilim. Hayırlısı olsun..
Kendisi çok mutlu ancak ben nasıl hissettiğimden emin değilim. Hayırlısı olsun..
Dövmesi var, kekemelik var ve miyop ancak boyu uzun ve kalıplı bundan sanırım komando çıktı. Kimse orada doğru dürüst bilgi vermiyor sürekli koğuşları değişiyor. Onun dediğine göre Kıbrıs çıkabilirmiş. Çocuk İstanbullu. Yüzü gözü düzgün uzun boylu biri. Hem dövmesi de var bunlar doğuya düşmesini engeller mi? Lütfen saygı çerçevesi içinde cevap verin. Bahsettiğim arkadaşım tanıdığım günden bu yana hep doğu tarafında gerçek bir askerlik yapmak isteyen biri ancak ben korkuyorum sevdiğim bir arkadaşım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğu çıkar kesin gadası
Allah korusun🥺
Neden ordaki askerlerin canı yok mu
Komutanlar bile sevdikleri doğuda askerlik yapmak istemiyor. Bu onların canı yok demek önemsiz demek değil her insan sevdiği birine bir şey olmasından korkar bahsettiğim arkadaşım doğuda yapmak isteyen biri zaten. Sadece ben korktuğum için o tarafa düşmesini istemiyorum
Allah bu konuda ilahi adaletini konuşturuyor her zaman
Doğu'da askerlik yapmak istemeyen komutanlar vatan hainidir
Komutanların çoğu sevdiği insanların doğuda askerlik yapmasını istemiyor demek istedim. Bu çok insancıl bir düşünce. Evet her asker kardeşimiz evladımız ancak bizzat tanıdığımız birinin oraya gidecek olması düşüncesi insanı korkutuyor
Nedense herkes manisadaki asker yerini kötülüyor herkes öyle diyor ya 🙄siz doğu tarafına gidin orası daha kötü PKK terör Manisa'ya sukredersiniz
Şuanda terör vs doğu tarafında neredeyse hiç yok. Askerlik de eskisi gibi değil. Benim arkadaşım da doğuyu istiyor bunun sebebi de zorlanmak istemesi doğru düzgün eğitim almak istemesi vs.
Ben de bunun olmasını istemiyorum doğu tarafı zor deniyor ve insanın psikolojisi bozuluyormuş. Manisa merkez ve Kırkağaç tarafında acemilik yapanlar genelde nereye düşüyor onu öğrenmek istedim
Doğu tarafta hiç mi yok hayatta inanmam orada PKK terör eksik olmuyor haberlerde çok gösteriyor her gün
Kıbrısa gecen dönemlerden gönderdi deprem dolayısıyla. Evet kıbrıs cıkanılır ama doğuda cıkabılır
Kıbrıs uzak ancak en azından doğu kadar zor olmaz diye düşünüyorum
Kıbrısta askerlik yaptım. İnan doğu daha rahat daha kolay
Bana özelden yazabiliyorsan yazar misin ben yazamiyorum
Acemiliği bende aynı yerde yaptım. Bana Kıbrıs çıktı. şu an hala kıbrısta' yım. Büyük bir çoğunluğu Kıbrıs atıyor, gerisi doğuya gidiyor.
Peki Kıbrıs veya doğuya çıkması neye göre değişiyor karar veriliyor.
Birde Kıbrıs zor mu ne gibi zorlukları kolaylıkları var
Rastgele belirleniyor. Zor ve kolay yerleri de var. Kıbrısın neresine gideceğine bağlı
Allah sabır versin hepsine çok zor ya