Ne dersiniz? Neler düşünüyorsunuz, bi şeyler için geç kalınmışlık var sanki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne dersiniz? Neler düşünüyorsunuz, bi şeyler için geç kalınmışlık var sanki?
evet katılyıorum. ama desteklemiyorum. acıkcası bundan dolayı oyum ak partiye gidecekken vazgecmem. ya da gitmeyecekken aa ne güzel diyip vermem. acıkcası bence toplumun bir kesimine internet konusunda avantaj saglamak diğer geride kalan kesimi küstürecektir ki internet bence artık bi insan hakkı noktasında. herkese lazım. gencler 10 gb internete de düşmediler bence. bos bi iş kanımca. memnun olurlar mı evet. ama şu var yani devletin işi bu mu asli işi. rekabeti arttırrısın. yabancı bi operator cagrısı yaparsın kolaylık saglarsın o da girer türk piyasasına. bi operator daha kurarsın misal. saglıklı olan odur.
y ogretimde olmayan gencleri dıslamak acıkcası üzücü ayrıca genc olmayanları dıslamak da. bu durumda herkes baskasının üzerine telefon alıcaktır. insanları bosuna yorma cakallıga yonlendirme bence. boş yine. ogrenciler bu haklarını kullanıp sonra telefonu satarlar da. dün alanlar peki ne olcak enayimi.
sağlıklı şeyler değil bence. daha ciddi işlere bakmalıyız. genel topluma yonelik realistik ve makul seylere. o vergi fahiş herkes biliyor. tüm halka yap 1 sene süre ver. 1 kereye mahsus de misal. son 1 senede alanlara da farkı ver misal diyim ki adil. bi de sunu soylemek istiyorum. her verilen devlet tarafından aslında hazineden. hazine ne. biziz bizim vergimiz. yani baska birşeyden kırpılıcak. beklentim su olurdu. misal yurt sayısını arttırcaz ey gencler dersiniz velilerin kalplerini calarsınız. programı koyarsınız onunuze. cunku yurt demek güvenli ortam demek ve ucuz ve düzenli. dertsiz tasasız yer. yurtlarda beles internet dersiniz misal olabilir. ogrenim kredisini arttırırsınız. sadece para kendini korusun kadar faizle askerlik gibi bi miktar keyfe keder erteleme ile. su andaki kac sene bilmiyorum ama. ama yok illa sansasyonel seyler yapmak lazım dimi. bilmiyorum benim notum eksi. minor ufak işler bos işler bence.
Cevap
6Cevap
Sanırım devam :D
Bunların hepsi Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadleri, emeklikere bayram ikramiyesi, asgari ücretin 8,500 tlye kadar çıkarılması, öğrenci affı, kyk burslarının arttırılması bunlar da Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde
Offff 10gb mii şaka mi bu Allah'ım 1 sene rahat gider artık ahshhshs internet paketine mi oy vericem ben AHAHAHAAAH
Heheh gerçekten ne vaadi vereceklerini şaşırdılar
şecim öncesi herşeyi ucuzlatır seçim sonrası basar zammı klasik akp nin oy toplama kandırma şeyi
Evet kandık bi aralar artık yemiyoruz
Şimdi herkes sınava girip telefon alıp yüksekten satar
Adaylar klavyedeki tüm tuşlara basıyor 😂
Kdkkdkd
ağzıyla kuş tutsa boş benim için
Sen misin
Sen misin derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?