Seçime artık neredeyse 1 ay kaldı, vaatler hız kesmeden gelmeye başladı… Recep Tayyip Erdoğan evlenecek olanlara 2 sene geri ödemesiz, sıfır faizli 150 bin ₺ kredi verileceğini duyurdu. Sizce bu dikkat çeken vaat seçmeni etkiler mi?
Evet etkiler
Hayır etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçime 1 ay kala vaatler gelmeye başladı. Recep Tayyip Erdoğan’ın evleneceklere 150 bin ₺ kredi vermesi oyunuzu etkiler mi?
İsterse 300 400 bin teklif etsin, artık bu vaadlere özellikle gençlerin karnı tok.20 sene önceki TR yok herkes dünya daki insan haklarını ve refah seviyelerini görüyor.
Kimse yemez umarım. 20 yılda gençler için ne yaptı? Koca bir 0. Yemin ederim bu adamı bidaha seçerse bu millet gençlere istediğinizi diyin, kimse artık sizi biplemez. 23 yaşındayım adam beni dinden imandan soğuttu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birde sanki 21 yıldır ülkeyi başkası yönetiyorda biz seçilirsek şunu yapacaz bunu yapacaz diye vaatlerde bulunmaları yok mu?
Bu vaatlere kanacak kişiler varsa onlara lafım şu: elimde bir boğaz köprüsü var, kelepir fiyata kendilerine bırakabilirim
İsterse 300 400 bin teklif etsin, artık bu vaadlere özellikle gençlerin karnı tok.20 sene önceki TR yok herkes dünya daki insan haklarını ve refah seviyelerini görüyor.
Etkilemez. Çünkü ben son zamanlardaki söylemlere değil genele bakarım
o adamın dediği hiç bişeye inanmıyorum, iyi ki akp'li değilim.
Kimse yemez umarım. 20 yılda gençler için ne yaptı? Koca bir 0. Yemin ederim bu adamı bidaha seçerse bu millet gençlere istediğinizi diyin, kimse artık sizi biplemez. 23 yaşındayım adam beni dinden imandan soğuttu.
Bana balık vermesin, balık tutmayı öğretsin
Ben zaten Recep Tayyip Erdoğana vereceğim yani