Bir şeylerin değişeceğine inanıyor musunuz ya da aklınızı karıştıran şeyler var mı?
Evet güveniyorum!
Hayır hiç güvenmiyorum!
Emin değilim…
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir şeylerin değişeceğine inanıyor musunuz ya da aklınızı karıştıran şeyler var mı?
Tabi CHP güven veriyor. Hatta tek güvenilir parti olarak CHP yi görüyorum
Bir düşünün neden Millet İttifakı içindeki Karamollaoğlu, Babacan, Davutoğlu ve Uysal en başından beri hep Kılıçdaroğlu aday olsun istediler? Bu ucube tek adam sisteminde seçilen kişi eğer isterse seçildikten sonra her şeyi yapar, ittifak içinde olduklarına sırtını dönebilir, tüm güç onda oluyor çünkü, kim engel olabilir ki buna? İşte bu yüzden seçilecek kişinin gerçekten dürüst ve güvenilir olması gerekiyor ki seçimi kazandıktan sonra bu ucube sistemden çıkıp parlamenter demokrasiye geçelim, hukuk devleti olalım, kuvvetler ayrılığı olsun, yargı bağımsızlığı olsun.
İttifaktaki bu saydığım isimler, siyasi zihniyet ve yapı olarak Kılıçdaroğluyla tamamen zıt olmalarına rağmen onu desteklemelerinin tek nedeni dürüst ve güvenilir olması, seçimi kazandıktan sonra parlamenter demokrasiye geçecek olmamızdır. Çünkü gerçekten demokrat olan, adam satmayacak, iki yüzlü olmayan, dürüst ve güvenilir olan tek liderdir Kılıçdaroğlu
Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu hiç bir kişisel hırsı ve hevesi olmadan ülkesini düşünen bir insandır. Bunun ıspatları ortada.
1- Daha önce cb seçimlerinde kendisi aday olmak yerine o dönemki mhp yi kırmamak için uyumlu davranıp ekmelettini aday göstermişlerdi. Kişisel hırsı falan olsa mhp ye hadi ordan diyip kendisi aday olurdu.
2- Bundan önceki partili cb seçiminde, kendisi aday olmak yerine büyük bir mütevazilik gösterip kendisi yerine, Muharrem İnceyi aday olarak göstermişti
3- 7 Haziran 2015 genel seçiminde "gel hükümeti kurup meclisi çalıştıralım" diyerek bahçeli' ye başbakanlık önermişti.
Ayrıca şu var; Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye sundu.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez. O yüzden Millet İttifakından başkasına oy vermek, ülkemize ihanet etmek olur.
Cevap
6Cevap
Hdp ile olduğu sürece vermiyor gadası
Daha kötüsü olamaz zaten ya ülkenin refah seviyesi yerlerde en azindan chp bir şey yapamazsa 5 sene sonra gonderebiliriz ama malum parti bir 5 sene daha ulkenin basinda kalsa mülteci oluruz afrikadan farkimiz kalmaz
siyasette en iyi bildiğim erdoğan kötü bir yönetici bu yüzden oylar ona değil kesinlikle ama chp de pek iyi değil ya
Hayır hiç güvenmiyorum!
Çok güveniyorum
Chp chp chp
abovvv hfekjfejf
Ne abooosu
kız düşman başına chp
Demek öyle sayın bilge
Ben Türk Bilge Kağan
Olum sen nası 20 yaşındasın 20 yaşındaysan o filmi nerden biliyorsun sizin yaşınızdakiler bilmezzz
Haydaaaa hadi ama McFlay saatte 88 mil hıza ulaşınca DeLorean zaman makinesi Flux Kapasitör sayesinde zamanda yolculuk mümkün olacak...
xd
Hangi zamana gideceksin 🤔
5 Kasım 1955
Dr. Emmett Brown'nun kafasını lavaboya çarpıp birden aklına zaman makinesi fikrinin geldiği tarihe gideceğim hahahaha
Akp daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?