Bende diyordum bu kemal niye hdp ile birleşti. Vay vay...

Bende diyordum bu kemal niye hdp ile birleşti. Vay vay...

Suçu yoksa çıkartılır varsada şuanki hükümet niye teröre destek veren partiler kapatılsın diye yasa çıkarmıyor madem. hem meclise hem istiyorlar diye andımızı kaldır heö ordaya kürdistan diye saçmalık ortaya at şeyh sait gibi rezillere rahmet oku sok hem içeri at. Ay pardon yasa çıkartırlarsa şehit kanından terörden milleti kandıramazlardı doğru :)
Selahattin Demirtaş Türkiye standartlarının üzerinde kalitede bir siyasetçi. Cezaevinde şu an fakat çıkması gerekiyor. Suçsuz yere birilerinin keyfine cezaevinde tutuluyor. Avrupa insan hakları mahkemesi bile defalarca bırakılması gerektiğini söyledi fakat içeride tutulmaya devam ediliyor.
Elbet bir gün Selo başkan diyorum.✌🏼🕊️
Pkklı o adam
Cevap
5Cevap
Demiyorlar bunu kendisi söylüyor.
https://www.youtube.com/embed/1jD9fZ5YbtYGücü yetse çıkarır. Daha başka şeyler de yapar da ağzımı bozmayayım şimdi. Ancak Kılıçdaroğlu seçimi kazansa bile mecliste o kadar güçlü olacağını hiç sanmıyorum.
Sen ne kadar zekisin böyle hemen çözdün helal sana
Demirtaş'ın cezası zaten 2024'te bitiyor ve tahliye oluyor. Ömür boyu yatacak mı sandın?
E adam zaten yıllardır diyor yeni değil ki. Demirtaş özgür olacak diyor
Yalan, herhangi bir siyasi parti lideri kimseyi cezaevinden çıkaramaz. Türkiye bir hukuk devleti, tutuklayan da bırakacak olan da mahkemelerdir.
Ben chp ile görüştüm. Öyle bir şey yok akp uyduruyor dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?