Mansur Yavaş: "Seçim gezilerimiz başlayacağı için Pazartesi gününden 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım."

Gerçekten de ülkemde böyle güzel dürüst insanların olması güzel 👏👏👏 taktir ediyorum.
10.04.2023 Pazartesi 15.46
Mansur Yavaş: "Seçim gezilerimiz başlayacağı için Pazartesi gününden 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım."

Gerçekten de ülkemde böyle güzel dürüst insanların olması güzel 👏👏👏 taktir ediyorum.
10.04.2023 Pazartesi 15.46
Mansur Yavaş iyi biri gibime geldi ama kanıt olmadan güvenim olmaz zamanında Tayyip Erdoğan a da güveniyordum bu adam ülkeyi düzene getirir ama içine etti sen CHP ye laf atıyor sun da sen sanki adam misin Tayyip yani gelelim mansur yavaş maaş almaması Zengin adam sorun olmaz
Aslında buradaki mesele Mansur yavaş'ın zengin olup olmaması değil ki buradaki mesele adamın dürüstlüğü istese alabilir
bunu olumlu karsılıyorum. ama gel de inan. söz tutulcakmı? ayrıca su da var olay maas almamak da değil bence yetmez. yine de tam tatmin olmadım. o zaman tüm belediye baskanları işe gitmesin maası da almasın. bu mesru değil diyorum mansur beye. oyle maas almamakla da alkıs tutamam. herkes biliyor ki mesele maas değildir. belediyeye beni baskan yapın ben tüm görev sürem boyunca 0 mas alıcam burdan deklare ediyorum:D ki herkes eder. oraya gelen hediyeler eksik olmaz herkes biliyor. mutlaka bir avantajı osu busu oluyordur yani.
Tebrikler 👏🏼 örnek bir davranış.
Sağol ✌🏻
Rica ediyorum
Dürüst adammış helal olsub
Olsun*
Cevap
10Cevap
Tam bir devlet adamı. Tıpkı Ahmet Necdet Sezer gibi... Rte ve Bahçeli görsün de az örnek alsın. Rte nin eşi bile Newyork ta alışverişe kaç koruma aracılığıyla gidiyor...
Onları örnek almaz anca iftira atmayı bilir
ulke bu hukumet gelene kadar liyakati durustlugu adaleti bilirdi zaten
masallah rte hukumeti yillari zenginlesmeyen akepeli siyasetci kalmadi :))))
Aynen öyle
İşte seçim için oy toplayacak yahut bir hareket eylem reklam yapılacaksa Mansur başkanın yaptığı gibi devlet hazinesinden değilde kişi kendi kesesinden karşılamalı tebrik ediyorum Mansur başkanı
Şu adam nasıl aday olmadı hala ona yanıyorum, taraflı tarafsız çoğu kişinin takdirini kazandı.
Ah kardeşim ah haklısın da işte neyse artık rte'bir gitsin kurtulalım da
Adam gibi adam Yani söylenecek Ne olabilir ki başka yani gönlümüzdeki başkan adayı oydu ama olmadı bir daha ki sefere
Başkaları olsa hem devletten hem kampanyalardan para alırdı.
Güzel bir hamle bence
Adam gibi adam
çok değişik bir adam..
helal olsun..
Dürüst adam
Propaganda. Samimi bulmuyorum.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?