Bence değil ama birileri rahatsız olmuş olsunlar birileri rahatsız olsun.

Çünkü bu insanlar aklı başında insanlar olurlar körü körüne inanmazlar.

Hayat pahalılığı gerçeğini söyleyeni suçlamak suçtur.
07.04.2023 Cuma 21:44
Bence değil ama birileri rahatsız olmuş olsunlar birileri rahatsız olsun.

Çünkü bu insanlar aklı başında insanlar olurlar körü körüne inanmazlar.

Hayat pahalılığı gerçeğini söyleyeni suçlamak suçtur.
07.04.2023 Cuma 21:44
Olayın siyasal boyutunu bir kenara bırak zerre önemli değil, yok erdoğan yok kılıçdaroğlu bilmem ne… Benim marketim var, ben ürünler satıyorum diyelim. Sonuçta benim marketime sadece a partililer gelmiyor, halk geliyor. Sen benim marketime gelip böyle saçma sapan şeyler yapıştırıp benim müşterilerimi kaçıracaksın, beni zan altında bırakacaksın, ürünlerimi afişe edeceksin, sonra bunu hayat pahalılığı demek için yaptım diyeceksin. (Seni kast etmiyorum yapıştıranları kast ediyorum) Adamı ıslak odunla döverim. Kimse kusura bakmasın
Bundan dolayı kimse kaçmaz ki herkes bir şekilde gerçeği görüyor
Hocam kaçmaz olur mu sence en basitinden buradaki Bimde cumhurbaşkanını mı eleştiriyorsunuz, sizin haddinize mi diye kavga çıktı. Bu sadece sağ sol meselesi değiş, bu ülkede sağ çomar kadar sol çomar da var. Atatürkle ilgili bir şey yapıştırıp sen nasıl atatürkü eleştirirsin diyen sol çomarları kaçırabileceğin gibi sağ çomarlar içinde geçerli bu. Kısaca hayat zaten pahalı bunu kimse inkar etmiyor. Fakat bu sağ çomarlara göre geçecek, pandemiden sonra böyle oldu. Sol çomarlara göre de 20 senedir böyle. Kısaca bunu eleştirmenin yeri ticaret ve ürünler değil, youtube videosu çek, reels at ne istiyorsan yap o zaman gözaltına alınırsa arkasında durulur fikir özgürlüğü diye ama milletin ürünlerini afişe etmek, dükkanlara izinsizce karşıt kampanya düzenlemek hoş değil, dayaklık durum.
Gerçi haklısın
Bu devletten o kadar çok nefret ettim ki doğruları söyleyince hemen suça giriyor yıllardır bu halkı uyuttular bizleri saf yerine koydular işte yol yaptık avm yaptık tamam onlara teşekkür ederiz ama ekonomi berbat olunca hayat pahalılığı olunca ne anlamı var eğer ki herkes tepkili olursa devlet herkese bir şey yapamaz hangi birimize ceza kesecek ülke de adam kalmaz o zaman bu devleti indirmek de bizim elimizde yani indirmek derken yöneticilikten atmayı dedim umarım başa halkı gerçekten düşünen biri gelir inşallah umarım
Teşekkür ederim
Çok başarılı bir çalışma. Tek adam rejimine bu yüzden karşıydık ama millete anlatamadık. Ülke padişahlık dönemindeki gibi yönetilemez. Tek tip boyun eğen insan profili yaratılmasına HAYIR !
Padişahlık dönemimde bile bu kadar yetki yok ve Osmanlı padişahları adaletli idi
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Adam bastırdığını itiraf etmiş
Değerli yorumun için teşekkür ederim
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Ekonominin sorumlusu olduğunu iddia eden bir cumhurbaşkanina itafen yapılmış çok doğru bir eleştiri katılıyor ve destekliyoruz
Rica ederim tabi ki efendim davetinize icabet edeceğim
😊😊
Sen kendini ateşe atıyorsun bari bizi rahat bırak volkan 😀😀
😂😂😂
Geliyor gelmekte olan ❤️
😂😂 olacak bu sefer bari sen öyle deme
Asgari ücrete %50 zam gelirken diğer herşeye %150 zam geliyor.
Aynen öyle
Hayat pahalılığı var demek suç değil ancak propaganda yapılırsa suç olur. Kimseyi kışkırtmanın anlamı yok
Suç mu? 🤣 Direk ne vatan hainliği kalıyor ne de yunan askerliği 🤣
Değil mi yanında onu da yaparlar
Tüm dünya bizi kıskaniyeah
😂😂😂
Bunu yapan adamı içeri almışlar şaka gibi
Boşa tek adam rejimi demiyoruz
Onlaraa Göre suç ifade özgürlüğüne karşılarda
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?