AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
2000 tl olmuş eskinin 200tl si. Kot aldım 800tl 2000 i çok bişiymiş gibi lanse etmesinler. Ülke iflas etmiş.
Bı tek secim zamanı yapılıyor ya da söyleniyor böyle şeyler. Evet güzel olur iyi olurda yine her şeyde de bir artış olur gereği yok yani.
Sürekliliği olmayan günü kurtarma hareketleri. Enflasyon almış başını gitmiş 2 bin lira para değil...
hep seçim vaatleri madem yardım yapacak genel sağlık sigortası sistemini iptal edip yeşil karta geri dönsün de görelim
Oy kazanacaz diye şekilden şekile girdi mübarek. O verilecek olan ikramiyeler deprem bağışlarıdır haberimiz ola.
Evlere poşet poşet dana eti kuzu eti erzak dağıt ramazan kolisi millet aç aç
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olsun maaş faln umrumda değil
en büyük sürprizi adaylıktan çekilerek yapacaktı, şansını kaybetti
Rabbim sana tekrar zafer nasip etsin uzun adam.. seni başımızdan eksik etmesin. Şu düşmanlara karşı hadi bir daha kazanalım bir daha o gür sesinle yap şu balkon konuşmani... Allah'ım sen büyüksün 🤲
Gençlerin oyunu almak için yapılan asparagas haber olduğunu düşünüyorum.
söylediği hiç bişeye inanmıyorum pis mikrop.
21 yıldır ülkeyi yönetiyor seçime az süre kala mi akline gelmiş? Bu arada bir kilo et 300 TL , bir kilo soğan 30 TL... Şimdi bu zamlari dış hucler mi yapıyor... Ekonomiyi bastirdilar...
Ne kadar kötü yönetirsem yönetsin , mutlaka savunacak bir keriz çıkıyor
enflasyonun önünü alamayacaz soğan 30 tl den 150 tl ye çıkacak olarak yorumladım ben bunu
ne koltukmuş ya bunlarin afisi cok fena cikacak cok
Level atlamak için adam klavyede ki tüm tuşlara basıyoe 😅
nereden gelecekmiş bu değirmenin suyu pekiala
İhracat (3 trilyon) tan alınan vergiden.
Şimdi de gençlerin oyunu alma peşinde, bu numaraları aklı başında olan yemez zaten.
Olur, olur yeriz..
Bkz = bildiği tüm tuşlara basıl bölüm geçmeye çalışmak
Önce KYK faizlerini sildik diyip, sistemi 7 ay kapattıktan sonra ödememize izin vermeyip yaptıkları haksız gecikme zammını silsinler
Bütün herkese bi maaş verse ben yine oy vermem , oy, umu bir maaşa satmam
İşsizlere de bir 100 lira da olsa Onlara da harçlık verirsin.
Keşke her sene seçim olsa. Seçim yatırımı malum :D
bence güzel çalışmalar, olursa da gayet yararlı olur diye düşünüyorum
Keşke bunca yıl cumburbaşkanımızkende yapsaydı. Nasip
Seçime doğru bi öğrenci aşkı geliyor buna da
Sürpriziniz batsın, ülke yangın yerine dönmüş, 21 yıl neredeydiniz?
Hadi ordan devlet hain ülke okadar gelişti sanayide askeri olarak dünya gıpta ile bakıyor bize siz ancak kotulersiniz kafir seni
hadi ordan lan vatan haini
Vatan haini sensin , adamlar İslam'a karşı akparti İslam'dan yana tüm İslam ulkelerine liderlik ediyor bütün kafirler bu adamı devirmeye çalışıyor niye doğru yolda diye ülkeyi geliştiriyor ve silah tank top füze üretiliyor uçak yapılıyor onlarda bunu istemiyor HDP ile işbirliği yapan partilerini destekliyorsun hain oğlu hainsin
Hadi oradan canım mallar. Gerçeği göremeyecek kadar körsünüz. Islammis mallar. Ne İslami? Git Gazze yi kurtar o kadar İslamcıysan mal
Irak Suriye ve Libyayı parçalayan bop eşbaşkanı mı Müslüman lider 🤭🤭🤭😂😂😂 . Yahudi cesaret madalyasını alan mı müslüman lidermiş. Bir hristiyan olarak çok gülüyorum. Aynen bu kafada yaşamaya devam edin. Doğru söylüyorsunuz. O bir Müslüman lider ve halife. İnanın siz ona. Çekin kılıcınızı bütün dünya sizi kıskanıyor ve korkuyor. Eeeeyyyt Savulun ümmetin lideri geliyor. Bu ülkenin bi seçmenine birde milletinin zeka seviyesine bayılıyorum 😂😂😂🤭🤭🤭
Top tank füze nerde nerde üretiliyor ve seri üretime geçmiş aw. A haberi tebrik ediyorum sağlam inandırmış. Hdp ittifak üyesi değil yalancı müslüman. Sizinkiler Gaffar okanın katili ile ittifak halinde ama 😅😅
Saray trolleri, git atv de söyle bunları :)
@JulioSezar34 anlamaz bunlar, aptal oldukları için...
Bir de hdp demiş, siz gidin hudapar la birleşin gelin laf edin ezikler
Mankurt bunlar bro. Bunların tek korkusu 15 Mayıs günü troll maaşları gitmesi. Korkuları bu 😂😂
@JulioSezar34 kesinlikle
Seçilmek için her şey yapılıyor devletin yükü fazlalaştı nereye kadar?
Padişah hazretleri lutfetmis ben ona 12bin vereyim istifa etsin 2000 neymiş
Ah seçim vah seçim sen nelere kadirsin sadece RTE değil tüm siyasi partiler seçim zamanı vatandaşı hatırlıyor buna şükür seçim zamanı hatırlanmak güzel 😅
Seçim propagandası... bu zamana kadar akılları neredeymiş?
Seçimi kaybedeceğini gördü, bütün tuşlra basıyorlar
Vay be seçim nelere kadir. Ekonominin canına okuma pahasına hem de.
A koyim 20 senedir neredeydi bu güzel yaptirimlar ben inanmıyorum hepsi vaad olarak kalıyor kim gelirse gelsin önceden söylememekte söz oluyor uçuyor ya
Evet baskanimiz sagolsun yazaaahahaaz anlarsaan
Türkiyeye saltanat gelsin diye inadına ilk oyum Erdoğana..
Keşke hep seçim olsa seçim öncesi sürprizler bitmiyor... siyasi rekabetten dolayı...
Nasil oy toplasam adli çalışma yaklasti ya secimler oda hakli
Hepsi öyle kk nin vaatler daha ütopik
Kardesim ben burada fikrimi soyledim savunmaya neden geciyosun hemen onu anlamadim 😂
Bilgilendirdim sadece
Savunacak olsam erdoğan dediğini yapar asıl kk nin vaatlerine bak derdim ama ben hepsi öyle dedim
Bilgini kendine sakla kardesim KEMAL KILICDAROGLU okumuş etmis insan bilgili görgülü insan. Bir tanesi gibi cakma sahte diplomayla ben baskomutanim bilmem ne demiyor. Yani git fikrini propagandani baska yerde yap
Okumuş etmiş adam çorumu ülke ilan etti hatırlatırım
Tamam kardesim siz allahiniza tapmaya dev edin benm görüşümu pisletme fikirlerinle
İşte bu yüzden zaten gelişemiyoruz takım tutar gibi parti tutuyonuz
Sorgulama eleştirme sıfır
Ben oy verdiğim adamıda eleştiriyorum da sizde o yok
Allah ile ne alaka anlamadım
Yazık gerçekten ya takımmı tutuyonuz cumhurbaşkanımı seçiypnuz belli değil
Bunu sürpriz diye paylaşanın kendine saygısı yoktur.
Vergileri düşürsün önce aylık 30k altından cuzzi vergi alınsın her alanda.
Erdogandan nefret eden bir nesil yetisdi siyasal islamcilar bu secimi kaybetsin 20 yil iktidara gelemezler bu secimi kesin kazanmalari lazim.
Yaparsa Erdoğan yapar
Gerisi teröristlerle zemin hazırlar
😅😅 22 senedir reisimiz neden vermedi ki acaba şimdi mi vatandaş olduk değerli olduk
Ya arkadaş ben buna anlam veremiyorum doğdum günden bu yaşıma kadar seçimden seçime bu ülkeden sürprizler yapılıyor ulan şimdiye kadar ne diye yapmadınız diye sormazlar mı adama bir kerede oy pusulasına çalışmayın
Seçmenin zeka seviyesine göre adımlar atılıyor
Hep öyleydi
Kılıçdaroğlu kaynağının hazır olduğunu, 128 milyar doların da hepimize geri verileceğini açıkladı. rte’nin kaynaklarını nasıl bulduğu şüpheli ve sürdürülebilir de değil.
En azından yurtdışından ülkeye uyuşturucu baronundan gelir getireceğini söylememiş bu da bir şey ahahahs
Reis bölüm sonu canavarı da tıkanmış tüm hileleri açan çar gibi bir hale geldi
hadi reissss kim tutar seni :D :D
seçim uğruna kokpitteki tüm tuşlara basıyor :D :D
Tüm tuşlara basmata başladı kaybetceğini anlayınca... öğrencilerin oy kullanamaması için seçilmiş tarihte böyle bişeyle öğrencilerin gözünğ boyayıp oy koparmaya çalışmak anca bunların işidir.
Kredisiz evlenilmeyecegini kendileri de örtülü olarak kabul edecek yani
Müjde müjde müjde size parizyenden Müjde size Zarif ve esnek çorap müjde
O öyle değil, şöyle...
Müjde müjde müjde size (malum şahıstan) Müjde sizeee, Zarif sağlam esnek koyar, güzel koyar müjdeee. 😉
O vaaadlar benim bir işime yaramıyor
Yarasa da vaadleri gerçek olur mu
Buna benzer kararları seçimden sonrada duymak iyi olur.
Tam seçim rüşveti.😀
Baktı pabuç pahalı. Devletin elinde olmayan paraları dağıtmaya başladılar.😂
Seçim yaklaşmadan önce aklında yok muymuş öğrenciler, yeni evlenicek çiftler. Hey Allahım konuştukça batıyor uyuz oluyorum şu herife
Burs artırımı, kredi bursu faiz silimi, yol yardımı seçimden çok önce yapıldı zaten!!!
@Cagdaskartal evet burs artımı her yıl oluyor seçimden önce yapılmadı ama faiz silimi ve yol yardımı bu yıl yapıldı yani seçim öncesi
@Cagdaskartal bu arada yol yardımı her öğrenciye verilmiyor
@Hayal_dir_hayal burs artırımı sezon ddışı yapıldı, geçen yıl yıl sonuna doğru zaten yapılmıştı, ayrıca bu yıl tekrar artırıldı. Kyk ödemeleri 3 katına çıktı. Yol konusu başvurup almayan görmedim. Kimisi gerçejten almakta istemiyor. Kyk ve burs konusu seçimden bağımsız her yıl ciddi artış yapılan bir konuö kaldı ki üniversite harçlarını kaldıran da bu hükümet. Bunun yanında staj bedeli de asgari ücrete çıkarıldı, 5. Sınıf tıp öğrencilerine de ciddi bir nakdi maaş benzeri ödeme başladı (intörn)
@Cagdaskartal yanlış anlamışsınız kyk burs/kredilerine yıl sonunda artım yapıldı başka bir artım olmadı sizin dediğiniz artım YÖK bursuna zam geldi bu burs kyk bursu olmuyor YÖK bursu ayrı KYK bursu ayrı bir burs diğer konuya gelirsek benim gibi birçok kişiye çıkmadı
Yol yardımından bahsettim son cümlemde
@Cagdaskartal bu arada harçların kaldırıldığına dair bilgiyi ilk defa sizden duydum öyle bir bilgi yok nereden duyum aldınız?
@Hayal_dir_hayal harçlar yeni kalkmadı :))) seçim döneminde olmadığını teyit etmiş oldun. Kredi artırıldı, bursk kyk artırıldı, yök bırs ayrı artırıldı, hepsi de nor al dönemlerin dışında ve orantısal fazla artırıldı. Benim arkadaşlardan başvuruota yol yardımı almayan yok. Konu izafi değil, somut.
@Cagdaskartal yalnız harç ödeyenler var biz aynı konudan mı bahsediyoruz benim bahsettiğim 1. yabancı öğrenci arkadaşlarım harç ödüyor 2. Türk arkadaşım ikinci öğretimde okuyor ve harç ödüyor zaten kyk kredi ve burs artırılıyor her yıl onu yalanlamıyorum ama ek bir artım olmadı dediğim gibi YÖK bursuna oldu 2-3 gün önce yol parasına gelirsek sizin etrafınızdakilerin hepsi almış olabilir ama bu başvuran herkesin aldığı anlamını taşımıyor verilmeyenlerde var onu da yalanlamamak gerek doğruya doğru yanlışa yanlış derim ben kimseyi savunmuyorum dediğim gibi
@Hayal_dir_hayal ben harçtan kastım normal epitim ve Türk vatandaşı. Özel durumlar ve 2. Öğretimin durumu farklı.
@Cagdaskartal sizin dediğiniz doğru olabilir ben şu an üniversite öğrencisi olduğum için eski sistemi bilmiyorum
@Hayal_dir_hayal ben de öğrenciyim :)))
seçim için her şeyi yapıyor :D kazansa yandık D:
He ya her ay olsa keşke şu seçimler
@Abzaham valla :D
Şu sitede kızlar erkeklerden daha akıllı. Yorumları okuyorum da
Bu ülkeyi yine reis yönetecek inşallah. Bir depremzede olarak onun nasıl örnek bir başkan olduğuna tekrar şahit olduk. Yaparsa yine o yapar.
Hamdi ildesin
Hangi
Seçim sen nelere kadirsin daha çok şey yapacak ama sadece kendi koltuğu için bu sefer halk kanmayacak.