Bu milletin sorunu ne?

Çok afedersiniz de siz sorunlu musunuz? Sorunu olmayanlar üzerine almasın, yorum yapabilir tabii.

Ya da şöyle sorayım özellikle siyaseten kafası nasıl çalışıyor bizim bu milletin? Deliricem arkadaş o kadar sinirleniyorum ki. Tutturmuşlar ilk turda oy bölme muhabbeti. Seçeneğin fazla olması zaten demokrasi gereği her türlü en fazla oy alan 2. Tura kalacak a veya b kişisine o verecek olan adam her türlü 2. de a ve ya b ye verir, vermeyecek olan da vermez. Kessen vermez. İlk turda hiçbir türlü iş bitmeyecek zaten. Ne diye kendinizi yırtıyosunuz? Kimse kimseyi birilerin desteklemeye mecbur bırakamaz. Niye bu kadar zorbasınız ya?

Senelerdir iktidardan da ağlayanlar muhalefetin beceriksizliğinden de ağlayanlar samimiyetsiz misiniz nesiniz anlayamadım sizi ben. Ulan durumdan memnun olmayıp hala Erdoğan diyen var. 3 aday daha olmasına rağmen onlara çüş diyorum. Bir de muhalefetten Kemal beye vermesi gereken tepkiyi İnce'ye veren var. Adamın hesabındaki yorumlara bakıyorum da hainliği mi kalmamış neyi kalmamış. Arkadaş destekleme git istediğine oy ver sana karışan yok ama birileri muhalefet yapmak istedi diye hain olmaz. Oylar bölünmesin diye bir mantık mı var Erdoğan veya Kemal herkesi tam olarak temsil mi ediyor çok mu başarılılar? Komiksiniz ya. Yani ben şunu da çok iyi anladım nasıl ki körü körüne Erdoğancı bir kitle var Kemal Kılıçdaroğlu içinde o derece bir kitle var. İyi tamam destekleyin herkes özgür de insanları bi rahat bırakın muhalefet yapmak bi tek ona has değil. Anladınız? Zaten çok iyi yaptı ya senelerdir ortada. Biraz bırakın da başkalarını görelim. Bıkanlar var yılanlar var artık anladınız mı? Kusucam ya.

Ha var ya ola ki 2. tura Kemal Kılıçdaroğlu kaldı da gene yenildi Erdoğan'a bu durumda bile İnce'ye kızacak bi kitle olması çok ilginç. Adamı şimdiden yeme yiyecekler noluyo ya bu millete ben anlayamadım. Bi ders vermek istiyosa bu millet bu düzene 2. tura ne Kemalin ne Erdoğanın kalması lazım. İnce ve Oğan'ın kalması lazım. Ama kalır mı kalmaz. Siz aynı kişilerle farklı sonuçlar beklemeye devem edin yıllardır olduğu gibi. Ama bari insanlara saygı duyun bi bırakın az esneyin ya.

Bu milletin sorunu ne?
Cevapla