Saf kötülük
Ne istiyorlar doğadan hayvanlardan bir dünya onlar için mi yaratılmış duyar kasmayın digenler olabilir ama insan geriliyor depremler oldu yine yardım ekibiyle birlikte köpekler kurtardı ama bazılarına yaranılmıyor hayvanlara savaş açmışlar doğanın dengesini bozmasınlar artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef kötü insanlar o kadar çok ki. ben hayvanları çok seviyorum insanlar kötü. insanlar hayvganlara saldırıyor sonra köpekleri suçluyorlar. benim bulunduğum sitenin dışında yakınlarında sürekli köpekler var ben gidip seviyorum onlara yemek veriyorum bana bir şe yapmıyorlar
Kessinlikle bende seviyorum zararsız hayvanlar bir köpek öyle diğeri farklıysa altında bir neden vardır onun dışında iftira da atılıyor Algida yapılıyor bu iki sene içinde k9pekler üzerinden çok algı yapıldı kimseye anlatamıyorsun sosyal medyada büyük bir promosyon var konuda kışkırtıcı her gün kedi köpek zehirleniyor bir yerlerde gerçekten insan üzülüyor bir şey yapamıyor :( bende seviyorum hayvanları bir de köpekleri bahane ederlerken kedileri de zehirliyorlar bunlarım amacları tüm canlılara katliam vicdansızlık yapmak
Haklısınız umarım bu kötü insanlar biter bir gün :(
Umarım diyeceğim ama her geçen gün daha artıyorlar :(
Köpekler sokaktan toplanmalı bunlar kalabalık olunca tehlikeli oluyor maalesef ve daha geçen yıl onlarca vatandaşımızı kaybettik. Barınaklarda tutulmalılar. Kediler insanlara böyle sarmıyor bunda sıkıntı yok fakat köpek olayı başka maalesef.
Algı var ortada bizimde sokakta var sakın kendi halinde kaç kere çocukların hayvanları zorla kışkırttığına sahit oldum taş vb atıp ve barınaklar ölüm Kampı seni oraya alalım kolaysa
Bende bizim burada görüyorum kendi halinde giden insanlara saran köpekler var. Bunlar grup olunca tehlikeli oluyor diyorum. Barınaklar ölüm kampıysa eğer gerekli yerlere şikayet ediniz gereken işlem yapılsın. Köpekleri bırakalım çoluğu çocuğa sarsın öldürsün yaralasın o zaman. Ben burada hiç taş atma vb. olaya şahit olmadığım halde köpekler sebepsizce sarıyor. Bence olaya gereğinden fazla duygusal bakıyorsun, mantık her zaman iyidir. En son bi ara barınak olayı olmuştu onda da algı yapmaya gelen sözde hayvanseverler ise kimisinin çantası hayvan derisi, kimi kürk giymiş bu da hayvandan yapılıyor bu tarz manzaralarda görüyoruz, mama adı altında kendi ceplerini dolduranlarda var algı yapıpta. Algı varsa asıl böyle acıtasyonlar yaparak algı var. Bir yerde olan olayı Türkiye genelinde olmuş gibi lanse ediliyor. Çıkarcılarda prim alıyor bundan satışlar vs vs. bir kaç örgüt türemişti hatta yalan iftira algılarla milleti galeyana getiriyordular.
2021 yılında sadece Türkiye'de köpek saldırısından dolayı 300 binden fazla kişi hastaneye başvurmuş ve 25 kişi yaşamını yitirmiştir.
Bu sadece 2021 yılında ki veri.
Ayrıca dünya genelinde ise yılda 25-35 bin arası insan köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmektedir.
Uygun şartlarda barınaklarda dursun diyoruz kötü bir şey demiyoruz. Barınak sorunluysa şikayet edin gereği yapılsın.
Beni oraya alalım demiştin buna da cevap vereyim hemen. Kaldı ki bende tehlike arz eden gruptan olsaydım sebepsizce birilerine sarsam, yaralasam veya öldürseydim. Hiç itriaz etmem alsınlar beni.
Dikkat edersen ben çözüm sunuyorum sen ise olaya çözüm sunmuyorsun ve duygusal bakıyorsun. Bende hayvan seviyorum fakat şunu da es geçmeyelim lütfen tehlike arz eden ve etmeyenlere ona göre önlem tedbir alınmalı. Bak mesela kedilerle ilgili bir şey demedim bu konuda neden kediler bu denli zararı yok çünkü grup olsalar bile tehlike arz etmiyorlar. Kediler barınağa kapatılsın demedim örneğin neden zararı yok çünkü. Sokakta ve dışarıda olması iyidir ayrıca fareleri de avlar özellikle tarlalara sarmalarını önler, kıtlık sorunu yaşanmaz.
İyi köpekler de var kötü köpeklerde, başı boş olanlar tehlikeli oluyor genelde
K9peklerin hepsi iyi algı oluşturdular kimisi gidip zorla hayvanı kışkırtıyor taş vs atıyor o şekilde kendisini savunadabiliyor hayvan
Ve bu adamın dediğini savynuyormusun şimdi sen