Gündem Seçim zamanı kime oy vereceksiniz? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimize versek olmaz mıı Güncellemeler+1 yıl :) Seçim zamanı kime oy vereceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kılıçdar. 1 0 Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hiç Kimse HiÇ biri herkes 0 Benim İçinFakat Türkiye den BahsetmiyomHaberiniz Ola Kendi Ülkemden Ve Şehrim den Bahsettim 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Seçim zamanı millet ittifakı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence küfürbaz ülkeyi milleti geren insanları sevmeyen politikacılar gitsin 20 yıldır ülke inim inim inledi ortafirek yok oldu 0 0 Yorumla
cürretkar Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bu sizi hiç alakadar etmez 🙂 1 2 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl tamam Yorumla cürretkar +1 yıl Tamam. Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Akp den şaşmayız ne olursa olsun💡🇹🇷🤘🏿 2 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 585 cevap paylaştı. Piroma oy vericem piroma kemal beye tabiki 1 0 Yorumla
Bigdickboy16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl RTE başka kim olacak 2 1 Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl ya da sen bana ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kılıçdar.
Hiç Kimse HiÇ biri herkes 0 Benim İçin
Fakat Türkiye den Bahsetmiyom
Haberiniz Ola Kendi Ülkemden Ve Şehrim den Bahsettim
Seçim zamanı millet ittifakı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim
Bence küfürbaz ülkeyi milleti geren insanları sevmeyen politikacılar gitsin 20 yıldır ülke inim inim inledi ortafirek yok oldu
Bu sizi hiç alakadar etmez 🙂
tamam
Tamam.
Akp den şaşmayız ne olursa olsun💡🇹🇷🤘🏿
Her zaman Reis inşaAllah
Piroma oy vericem piroma kemal beye tabiki
Sinan ogan zafer partisi
Daha Karar Vermedim
RTE başka kim olacak
ya da sen bana ver