Gündem Beni arayıp “hangi partiye oy vereceksiniz?” diye sordular. Sizce bu sorulara cevap verilmeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor az önce bi numara aradı kime oy vereceksiniz gibi gibi bir sürü soru sordu her siyasetçiyi değerlendirmemi istedi. Güncellemeler+1 yıl Hepsine cevap verdim ne yazık ki Beni arayıp “hangi partiye oy vereceksiniz?” diye sordular. Sizce bu sorulara cevap verilmeli mi? Cevapla Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 692 cevap paylaştı. Hayır ben olsam cevap vermem. Kim olarak benim verdiğim oyu merak ediyor? Kime ne benim görüşümden. Ben her zaman oyumun gizli kalmasından tarafım 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Size ne kardeşim, Özgür irademle istediğime veririm, hesap mı vereceğiz derim ben 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 8 ay once aramislardi sinir bozucu bi tavir sacma sapan bi soru 0 1 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Ben de cevap vermistim ama neden boyle bir sey yaptilar bilmiyorum neyse bos ver Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Saçmalık. Kapatacaksın suratlarına. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bende kalsın deyip kısa kesin bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ben olsam cevap vermem. Kim olarak benim verdiğim oyu merak ediyor? Kime ne benim görüşümden. Ben her zaman oyumun gizli kalmasından tarafım
Size ne kardeşim, Özgür irademle istediğime veririm, hesap mı vereceğiz derim ben
8 ay once aramislardi sinir bozucu bi tavir sacma sapan bi soru
Ben de cevap vermistim ama neden boyle bir sey yaptilar bilmiyorum neyse bos ver
Saçmalık. Kapatacaksın suratlarına.
Oy kullanmicam deyip gecseydin.
Bende kalsın deyip kısa kesin bence.
Cevap vermemenizi öneririm.
Chp deseydin kankiii
Ben cevap vermezdim
Arayan kim
ak parti de
Bana ver oyunu
Sana ne diyeydin 😀
Sanaane de