Gündem Beyin göçleri sizce vatan haini mi? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor AKP'li değilim Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Başınız belaya girmesin diye bazı yorumlarınızı sildim Güncellemeler+1 yıl Lütfen isim vermeden yazalım, başımız belaya girmesin Beyin göçleri sizce vatan haini mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hayır değildir 0 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 312 cevap paylaştı. Asla değil. Ben bu ülkede emeğimin, çalışmamın karşılığını alamıyorsam, sağlıkçılar, hekimler şiddete maruz kalıyorsa terk-i diyar etmek benim en doğal ve en büyük hakkım. 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Değil. Bu ülke de beynini kullananları anlamayan, cehalete teslim olmuş zeka geriliği olan insanlar olduğu sürece. Her türlü göç olur 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Gündem konusunda 672 cevap paylaştı. Beyin göçüne sebep olup Türk milletini bu hale düşürenler suçludur 1 0 Yorumla
YABOŞYAPMA_AQ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Belli ppnden zaten inşallah sende dansı için sevenlerden degilsindir 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Değilim Yorumla
kıvırcıkveevli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl suç onlara bu değeri vermeyen hakkını korumayan bizlerde.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değildir
Asla değil. Ben bu ülkede emeğimin, çalışmamın karşılığını alamıyorsam, sağlıkçılar, hekimler şiddete maruz kalıyorsa terk-i diyar etmek benim en doğal ve en büyük hakkım.
Değil. Bu ülke de beynini kullananları anlamayan, cehalete teslim olmuş zeka geriliği olan insanlar olduğu sürece. Her türlü göç olur
Beyin göçüne sebep olup Türk milletini bu hale düşürenler suçludur
Belli ppnden zaten inşallah sende dansı için sevenlerden degilsindir
Değilim
suç onlara bu değeri vermeyen hakkını korumayan bizlerde..
Hayır imkan olsa giderim