Güncellemeler
+1 yıl
Babamı aradım babamın telefonu kapalı
Güncellemeler
+1 yıl
Polise söyledim. bir şey çıkmaz dediler.😐bı daha ki sefere kendim haldecem.
Biri ev kapımı açmaya çalışıyor bilidğiniz sonra ben uyanıp kim deyince camdan bakıp 1 tane kişiyi eski tofaşla eve gittiğini gördüm. bu geri tekrarlanır mı? . Babama söylemek istiyorum ama bı yandan da uyanır diye söylemiyorum. yarın sabah mı babamı arayım yoksa şimdi mi? acill
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben polisi ara
Polisi aramalısın garanti olsun gelmezler diyemem. Nesrin sen mustakil evde filan mı kalıyosun.
Hayır bildiğin bina
Senlede ne uğraşıyolar ya. Bir bırakmadılar şu kızın peşini. En iyisi babanı ara bari ayrıca kapıyı iyi kontrol et. Sabahı beklesende olur babanı araman için eğer kapın sağlamsa.
Kapı sağlamda ama kapıyı açmayı başaracaklardı
Nesrin evini bilen arkadaşlarına dikkat et. Ayrıca sabahda akıl al babandan. Sabaha kadar biraz tekite bekliceksin artık polisi aramak istemiyosan.
iyi yapmışsın arayarak
Babani ara poliside ara hadi ya oyle bir şey oldumu dıkkat et kendine
Dikkat et kendine
Sağol.
Sende sagol
ya git polisi ara bi devriye atsınlar bi daha gelemez
Adam o kadar sinsi ki bir iz bile bırakmamış
kim olduğunu tahmin ediyormusun peki
Edemiyorum bu biraz zor
kendine maceramı arıyon ara şu polisi sonra eline ağır bi sopa al bi kenarda bekle
Daha önce bir arkadaşıma olmuştu. gitti polisi aradı bizi niye boşboşuna çağırdın dediler
Mecara aramıyorum
nasıl boşuna öyle saçmalık olur yanhu. sen genede bi şansını dene hiç yoktan polis aracı gelince sabaha kadar gelemezler sende sabah babana söylersin
Babamı arıyorum telefonu kapalı. arabada gezecem polis heryerde var ama boşu boşuna duruyorlar
o zaman yapacağın tekşey sabahı bekleyeceksin. evin güvenli bi yerine geçip bekliyceksin yapcak bişey yok. polisi aramak istemiyorsun. bol şans
noluyor sürekli başına bir şey gelecek son anda yırtıyorsun korkutma
İyi farketmişsin dolu evede hırsızın bu kadar rahat girmeye çalışması hayret verici
Polisi niye aramıyorsun
Boşboşuna gelirler
Kamera falan yok mu sokakta ya da plakayı almadın mı
Plaka almak biraz zor. sokakta birkaç kamera var ama benim oturduğum yer biraz marketlerden falan uzak
Nasıl yani ciddi misin
Bu saatte şaka yapacak halim yok
İyi misin peki bide tek misin sen
Ev arkadaşım ailesini yanına gitti bende yalnız kaldım ders çalışıyordum sonra kapıyı açmayı çalışan biri olduğunu hissettim. Elime silah aldım adam gitsin diye sonra kim diyince kaçtı.
Nerdesin sen peki ailen nerde. Ben seni tanımamama rağmen endişelendim
Annem ve babam boşanmış ve annem sonra evlendi bende annemle kavga edip evi bırkatım. kiralık ev tuttum ve arkdaşımla aynı evde oturduk. Babamda zaten hep meşgul tek bir yerde yerlşmez bunun için bir şey demedi. bu kadar
Nerde yaşıyosun peki
Antalya'da
Dikkat et bide istersen polisi ara hiç bişey yapmasalar bile mahallede 2 tur atsınlar
Evden çıktım arabada gezecem
Sen bilirsin
112 denen bir şey var.
Adam gitti. Onları çağırırsam boş boşun çağırmış olurum.
Bir ya da iki ışığını açık bırak
Bırkatım adam gitti evin etrafında dolandı sonra gözden kayboldu.
bence şimdi ara babanı söyle.
Bence bi elini yüzünü yıkamalısın
şimdi söyle babana
Hemen söyle
Yarın soyle
Güvenli bir yere git birilerini ara
Bence ara babanı
Babanı ara gelsin
babanı ara