Diğer Eve biri girmiş çok korkuyorum kapıyı zorluyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Odamda kapım kilitli pencerden dışarı mi atlasam Güncellemeler1 yıl Evime girmeye çalışan kişi kedimmiş bardak kırmış. Kapının üstüne çıkıp kapıyı açmaya çalışmış Eve biri girmiş çok korkuyorum kapıyı zorluyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Saçma sapan konuşma atlamakta ne silah varsa al o silahı kafana sık shshshsh 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣 Yorumla aaaenes 1 yıl 😂 Yorumla aaaenes 1 yıl Uyu uyu kimse gelmiycek ahha Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl atlada dılarıda biitirsn işini..🤷♂️🙃kititle kapını otur, polisi ara 0 0 Yorumla
berke3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Oyle birsey varda bura ile mi yazisiyorsun🤣🤣atla sen bence 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Yeminle vardı Yorumla berke3555 1 yıl Kedi iste 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Manyak bu tekir kediler manysk Yorumla berke3555 1 yıl Çok zekiler ve hareketliler Yorumla Soran 1 yıl Ben. Dışarıya bıraktım onu o eve girmiş sabah 4 te anmeler hava limanına gitiler Yorumla berke3555 1 yıl Seni korumaya gelmiş evde yalnızsın diye Yorumla Soran 1 yıl Bende onu dışarıya bıraktım Yorumla berke3555 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Üstüme çıktı pislik karnım üstünde uyuyor Yorumla berke3555 1 yıl Süt falan verse ver o kadar eve girmis Yorumla Soran 1 yıl Vermiştim yemek Yorumla berke3555 1 yıl Seviyor seni diye yanında yatiyor Yorumla Soran 1 yıl Evet ama ısırıyor daha bebek o Yorumla berke3555 1 yıl Onun ısırığı birsey yapmaz Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Buraya yazacağına polisi arasana canım fake 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim fake değil tanıdık birmi diye düşünüyorum ama korkuyorum Yorumla Cehennet_26 1 yıl Eve girdiyse senin odanın kapısını açması 10sn sürmez ve sen buraya yazamazsın Yorumla Soran 1 yıl Kapı açıktı babam ile annem yurtdışına gitti bugün Yorumla Cehennet_26 1 yıl Ya polisi ara buraya ne yazıyorsun mk aptalmıdır nedir yaa. Herkes ilgi manyağı olmuş mk Yorumla Soran 1 yıl Manyakmisin Yorumla Soran 1 yıl Ya amcami ihbar edersem Yorumla Cehennet_26 1 yıl Et bişey olmaz polis geri gider. Hem amcan sana haber vermeden eve neden geliyor? Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum. Korkuyorum. 18. yasindayim Yorumla Cehennet_26 1 yıl Eee biz ne yapalım yani? Yorumla Soran 1 yıl bir şey yapmayın benimle konuşun lütfen korkuyorum Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşımı ariyacam Yorumla Cehennet_26 1 yıl Sebep Yorumla Cehennet_26 1 yıl Polisiye roman mı yazsan? Yorumla Soran 1 yıl Yok ne alaka ciddiyim ben Yorumla Cehennet_26 1 yıl Baya hayalperestsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim sadece korkutum o kadar olay oluyor ki Yorumla Cehennet_26 1 yıl Okadar korkuyorsan dış kapı neden kilitli değildi? Yorumla Soran 1 yıl Ailem. acik bıraktı Yorumla Cehennet_26 1 yıl Neden? Senden kurtulmak mı istiyorlar? Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cehennet_26 1 yıl Ya çocuk git uyu hadi Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl Çılgınlık yapıp polisi mi arasan 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Ya tandik biriyse bu saate kim gelir odamın kapısı kitli eve girmiş Yorumla byvol 1 yıl Ciddi misin Yorumla byvol 1 yıl Kaçıncı kat ev Yorumla Soran 1 yıl İki katlı müstakil Yorumla byvol 1 yıl Gitti mi Yorumla Soran 1 yıl Yok mutfağa gitmis Yorumla Soran 1 yıl Buzluğu açmış Yorumla Soran 1 yıl Ses geliyor Yorumla byvol 1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bardak düşüme sesi Yorumla Soran 1 yıl Babamı aradım telefonu unutmuş Yorumla byvol 1 yıl Tamam tamam inandım Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim korkuyorum kapiyı açmaya. Çünkü bu taciz olayları falan Yorumla
zamazingo000 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Polisi aramak✖️KS sormak✔️ 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü korkuyorum yanlış birini ihbar. etmekten Yorumla zamazingo000 1 yıl Evde mi şimdi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla zamazingo000 1 yıl Başka kimse var mı evde Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten çok korkuyorum kimse yok yurtdışına gitiler babamı aradım telefonu burada çalıyor Yorumla zamazingo000 1 yıl Son durum nedir Yorumla Soran 1 yıl Nefes alma verme sesleri geliyor Yorumla Soran 1 yıl Kapı deliğinden bakicam Yorumla zamazingo000 1 yıl Son durumu yaz bakalım Yorumla Soran 1 yıl Kediymis Yorumla zamazingo000 1 yıl Kedidir kedi, kanka güzel kurgu tebrik ederim Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim Yorumla zamazingo000 1 yıl Tamam tamam inandık Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beni çağır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ciddiyim ben Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Saçma sapan konuşma atlamakta ne silah varsa al o silahı kafana sık shshshsh
🤣🤣
😂
Uyu uyu kimse gelmiycek ahha
atlada dılarıda biitirsn işini..🤷♂️🙃kititle kapını otur, polisi ara
Oyle birsey varda bura ile mi yazisiyorsun🤣🤣atla sen bence
Yeminle vardı
Kedi iste 🤣🤣
Manyak bu tekir kediler manysk
Çok zekiler ve hareketliler
Ben. Dışarıya bıraktım onu o eve girmiş sabah 4 te anmeler hava limanına gitiler
Seni korumaya gelmiş evde yalnızsın diye
Bende onu dışarıya bıraktım
🤣🤣
Evet
Üstüme çıktı pislik karnım üstünde uyuyor
Süt falan verse ver o kadar eve girmis
Vermiştim yemek
Seviyor seni diye yanında yatiyor
Evet ama ısırıyor daha bebek o
Onun ısırığı birsey yapmaz
Buraya yazacağına polisi arasana canım fake
Yemin ederim fake değil tanıdık birmi diye düşünüyorum ama korkuyorum
Eve girdiyse senin odanın kapısını açması 10sn sürmez ve sen buraya yazamazsın
Kapı açıktı babam ile annem yurtdışına gitti bugün
Ya polisi ara buraya ne yazıyorsun mk aptalmıdır nedir yaa.
Herkes ilgi manyağı olmuş mk
Manyakmisin
Ya amcami ihbar edersem
Et bişey olmaz polis geri gider. Hem amcan sana haber vermeden eve neden geliyor?
Bilmiyorum. Korkuyorum. 18. yasindayim
Eee biz ne yapalım yani?
bir şey yapmayın benimle konuşun lütfen korkuyorum
Arkadaşımı ariyacam
Sebep
Polisiye roman mı yazsan?
Yok ne alaka ciddiyim ben
Baya hayalperestsin 😂
Yemin ederim sadece korkutum o kadar olay oluyor ki
Okadar korkuyorsan dış kapı neden kilitli değildi?
Ailem. acik bıraktı
Neden? Senden kurtulmak mı istiyorlar?
Bilmiyorum
Ya çocuk git uyu hadi
Çılgınlık yapıp polisi mi arasan
Ya tandik biriyse bu saate kim gelir odamın kapısı kitli eve girmiş
Ciddi misin
Kaçıncı kat ev
İki katlı müstakil
Gitti mi
Yok mutfağa gitmis
Buzluğu açmış
Ses geliyor
Nereden biliyorsun
Bardak düşüme sesi
Babamı aradım telefonu unutmuş
Tamam tamam inandım
Yemin ederim korkuyorum kapiyı açmaya. Çünkü bu taciz olayları falan
Bağırsana seslen ne diyecek
Polisi ara ya da bağır
Polisi aramak✖️
KS sormak✔️
Çünkü korkuyorum yanlış birini ihbar. etmekten
Evde mi şimdi
Evet
Başka kimse var mı evde
Gerçekten çok korkuyorum kimse yok yurtdışına gitiler babamı aradım telefonu burada çalıyor
Son durum nedir
Nefes alma verme sesleri geliyor
Kapı deliğinden bakicam
Son durumu yaz bakalım
Kediymis
Kedidir kedi, kanka güzel kurgu tebrik ederim
Yemin ederim
Tamam tamam inandık
Beni çağır
Ciddiyim ben
Bende
Atla