Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı fotoğraf çok tepki aldı. 'Seccadeyi görmedim, üzgünüm.' diyerek savunma yaptı.
Sizce böyle biri ülkeyi yönetebilir mi?

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı fotoğraf çok tepki aldı. 'Seccadeyi görmedim, üzgünüm.' diyerek savunma yaptı.
Sizce böyle biri ülkeyi yönetebilir mi?
Din, diyanet, osmanlı tarihini sömürmesini biliyorsun Sayın Erdoğan ama sen ve Senin first lady Kiliseye gidip dilek tutmayı biliyor aa tabi Geçen gün LGBT ile dans etmeyeceğiz diyordun 2000'lerde ise LGBT bireylerinin zaman zaman çektiği zorluklar ekrana çıkmalı diyordun LGBT oteli, okulu açmıştın tabi çok çabuk unutuldu o günler, çok çabuk unutuldu o günler. Her kelimesinde din din osmanlı osmanlı diyanet diyanet. Anladık en müslüman sensin başını seccadeye koyup kiliseye gidip dilek dilemeyi biliyorsunuz ama. Seccadeyi olay etmeyi fakat depremde ölenleri unutturmayı ve onların başına kimsesiz yazarak numara vermeyi iyi biliyorsunuz. E tabi yine çok çabuk unutuldu o günler. Kızılaya yardım yapıyoruz diye ismailağa cemaatine yapmışız sanırım hepsi haram zıkkkıım olsun. 2'li oynamayı iyi biliyorsunuz. Bay, Bay kemal diyorsunuz ama siz bay bay kemal dedikçe dediğin dalga geçtiğin Bay kemal 15 mayısta first lady'i ve Erdoğanı tahtından edecek. Sizin First lady ile Erdoğan kiliseye tekrar gidecekmiş.
of heheee. Seccadeye basmakmış hadi ordan hüsamettin emmiyi getirelim o yönetsin ülkeyi
Tatlım. Şöyle diyeyim o zaman anla ama.
1. Milletimizin kültürune uygun olmadığı için bu şekilde tepki topladi.
2. Üzgünüm görmedim diyor. Olabilir goremeyebilir. Normal bir şey.
Ama şu varki o kadar mi dikkatsiz? ya da kafası neden bu kadar karışık?
Hiç bir partiyi savunmuyorum. Sadece dikkatimi çekti ve sordum.
Benim merak ettiğim burası neresi ve seccade varsa burada namaz kılınıyor mu. Namaz kılınan bir yerse neden ayakkabı ile girilmiş ve buna izin verilmiş. Eğer namaz kılınmıyorsa görsel olarak sadece halıdır.
Böyle de olmalı diye düşünüyorum. Her söylenene veya paylaşılan bir kareye göre hüküm vermek yanlıştır. Siyasi olarak özür dileyip böyle bir açıklama yapması yeterlidir. Olayı anlatmaya kalksa işin içinden hiç çıkamazdı. Ancak bir cumhurbaşkanı adayı olarak etrafında bu gibi durumları görebilecek ve analiz edebilen kişinin de olması gerekir.
Cevap
28Cevap
Bunun din ile ilgisi yoktur. yani din ve devlet işleri ayrı tutulmalıdır. yani bir kişi dinsiz de olabilir. bu ülkeyi yönetme biçimi hakkında bilgi vermez vermemelidir. zaten yanlış bir şey yapmamış.
Arkasına aldığı güçlere her resimde ve her videosunda mesaj verir bu bay keMal! Evinin mutfagında videolarının yorumlarına bakın göreceksiniz... Bu resimde fetöye mesajdır... örgütün aynı resmi pensilvanyada dolaşıyor. Aynı yoldayız, destek vermeye devam edin diyor resmen aklı sıra :/
Seccadeyi belki görmemiş olabilir ama bunun idrakini çevresi ona söylemesi lazımdı. Bence bu planlı yapılmış bir şey. Bu resimle bir yerler işaret veriyorlar ve ne yazık ki KK burada kullanıldı yine her zaman ki gibi. Çevresi kesinlikle biliyordu bunu..
Bu kısasa göre yönetici seçenler, ülkeyi soyup, soğana çeviren vatan haini hırsız takımına "çalıyor, ama çalışıyor" diyerek onay veriyorlar. Yani en az o hırsızlar kadar hıyanet icindeler.
Adam görmedim diyip özür dilemiş, daha ne yapsın?
Bilerek bastığını düşünmüyorum kk nin bçyle dini hassasiyetleri yok farkında değil dikkatli değil ve ayrıca bunun chp nin içinden bir itibar suikasti oldugunu düşünyorum hadi kk görmedi onca insandamı görmedi derler yani
Görmemiş olabilir boyle bir ortamda bile bile basacak değildir diyorum.
Bakara makara kakara kukara diyenler yönetiyorsa yönetir elbette neden yönetemesin. Belliki yanlışlıkla olmuş özrünü de dilemiş zaten, namazı kıldıktan sonra o seccadeyi orada bırakanda suç
Yönetemez.
Yorumlarda alakaya maydonoz yorum yazanlar var.
Neyin kafasini yasiyorlar acaba. Savundukca batiyorlar farkinda degiller.
İşin içinde provokasyon kokusu var iktidarın bunu özür rağmen kullanmasından belli. Kendileri ayakkabı ile camiye giriyor orada politika yapıyor camide yiyecekler yiyorlar onları gören yok
Ortağı Kadın lider ve seccadeye basıp poz veren lider,"İnsan yutan kumsallar"'a düşmüşler kurtulmak için çırpındıkça biraz daha batıyorlar. Kaybetme korkusu ikisini de anormal derecede etkilemiş."korkunun ecele faydası yoktur"sözünü keşke hatırlayabilseler.
Ya bana ne seccadeden benim karnımı doyursun refah seviyemi yükselsin kafi
Ne seccadeymiş arkadaş pehh🤦
Herkes kendi kalitesini belli eder. kapasite olsa keşke ama yok naparsın
camiide herkes seccadeye basıyor ona bakarsan. Kılıçdaroğlu'nu desteklemiyorum, haz da etmediğim bir kişi ama yine de asırı gerksiz duyar kastığın bi soru olmuş :D
Mevzu basması değil dışarda giydiği ayakkabıyla basması
Yönetir ateist adam gelsin o bile yönetir dinle devlet işlerini bir tuttukca gelişemeyiz
Kim diyo gelişemiceğimizi
Bu adam bilinçli yapıyor tamamen oy kaybetmek istiyor ya.
Tabi bu makamda olöasam çok ağır sözler söylerdim diyen birisi yönetir
bu soru şaka dimi ! Neyse bir şey diyemiyorum... Sadece kıstasınızın bu olması yazık değil mi
Sorma şeklinden pek öyle anlaşılmıyor sadece
ben aslında böyle bir şey bekliyordum seçime yakın. Kemal kazanmamak için neler yapacak diye bekliyordum...
1. si Seccade kutsal bir malzeme değildir.
2. si Namaz kılan o seccadeyi yerde niye bırakmış? Benim bildiğim kılarsın toplarsın.
Benimde takildigim konu bu o seccade orada ne arıyor ve onu nasıl görmüyor?
Camiye gittiniz mi bilmiyorum ama yerdeki şeyler seccade tarzı. Bizim camide öyle, ee bir sürü kişi üstüne basıyor? Demek ki günahı yok.
Bu adamı sevmem, savunduğum bu değil. Ben Muharrem inceyi severim. burada savunduğum şey doğruluk. Yanlış da anlaşılmasın..
Hayır ben yanlış anlamadım. Kötü birşeyde demedin zaten. Mantıklı bir şey söyledim.
Ya bu adam bilerek yapmamıştır, neden dersen sevilmediğini bu da çok iyi biliyor. Tepki alacağını bile bile yapmaz yani farketse.
Haklısın. Ama seccadeyi farketmemesine şaşırdım. Ya dikkat etmiyor ya da kafası fazla karışmış.
Dalgınlığına gelmiştir yoksa seçim zamanı hata yapmaz bilerek. Bunun yüzünden kaç oy kaybedecektir acaba :dd
Aynen katılıyorum sana.
delilli ifşalı bir ton kul hakkı yiyenler yönetiyorsa bu yanında devede kulak kalır
Halkı kısıtlayan ekonomiyi batıran, bir bakıma üstümüze basan siyasiler var
İnsanlar "yanlış bir şey yapmamış" diyorlar da bende CHP bayrağını ayağımın altına alsam şu an linçlenirdim.
O bayrak onun için nasıl önemliyse seccadede bizim için önemli.
Ama yanlışlıkla yapmışta olabilir hemen onu da linçlemek doğru değil aslında
Bu adam konuşmasını bilmiyor gelmiş geçen Konya'ya ülke diyor bumu yönetecek Ülkeyi 🤣🤣
bukadarmı dar düşünüyorsun öncesindeki başkanda çektirmiş ozaman nedne böyle tepki göstermedin
o ev ayakkabısı altı temiz ondan basmıştır.
Bal gibi de yönetir
Insallah yönetmez yoksa kötü olur
Ayakkabı ile ev halısına basmak görgüsüzlük
Kapasite yok 😏
Hayır buna verenler ülkeyi daha beter zikecekler
Seccadeye basan biri şu an ülkeyi yönetiyor ya
Ne uyanik dogru ama dimi seccadeye basan biri şu an ülkeyi yonetiyor ve seccadeye basmak bir gunahda degil kaldi ki
Ne var bunda cidden tuhafsiniz
Dini kullanmayı bırakın be bıktık mk
Git kendi mk. Sadec soruyorum.
Yönetir bu durumla alakası yok
Dikkat etmemiştir
Kesinlikle.
Türkiye yi değil.
nasıl biri yönetir?
Erdoğan gibi mi mesela? ülkeye 10 milyon kaçak dolduran biri?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?