Görmediğini söylemiş. Daha ayağının altında ki seccadeyi görmeyen ülkede ki sorunları nasıl görecek :))

Görmediğini söylemiş. Daha ayağının altında ki seccadeyi görmeyen ülkede ki sorunları nasıl görecek :))
Bilinçli olarak yapsa Twitterdan özür dilemez adam. Ayrıca bilinçli olarak din tüccarlığı yapanlar var ona ne diyor baban? RTE'yi peygamer olarak gören ebu cehil soyundan gelenler var onlara ne diyor baban? RTE din kitabı çıkarsa yemin ediyorum Kuran-ı Kerim'i unutacak açmayacak cahiller var bu ülkede o derece artık. Siz bu adamın istem dışı yaptığı bu harekete mi takıldınız.
Ben takilmadim bu konuya, oy da vereceğim ama dikkat etmesi gerekmez mi. Bir arada yürüyen merdivene de ters bindi ve hâlâ insanlar yürüyen merdivene ters binen biri bizi mi yönetecek deyip gülüyor. Ne güzel rüzgarı arkasına almışken olacak iş mi bu. Ayrıca yıllardır kendimi bildim bileli var bu adam ve hâlâ Erdoğan'ı yenemedi burada biraz da başarısiz olduğunu düşünüyorum. Zaten şu an rekor kırmış bir gazeteci söyledi bunu en çok cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden siyasetçi. Koltuğu başkasına biraksaydi, örneğin genel başkan Mansur Yavaş olsaydı CHP bu kadar başarısız olur muydu yıllardır
Ona bakarsan attan düşen RTE şu an bizi yönetiyor. Ekonominin anasını belleyen RTE yönetiyor ülkeyi. Ne istihdam var ne özgürlük. Muharrem'in bir dediği bir dediğini tutmuyor. CB seçimlerini kaybedince Kılıçdaroğlunun karşısına aday olarak çıkmam dedi ama gidip parti kurdu ve şu an CB seçimlerine katıldı bu ne kadar güvenilir peki?
Muharrem İnce benim gözümde Tayibin adamı. Amacı oyları bölmek ve ak Parti'ye kazandirmak. Kılıçdaroğlu kazansın istemiyor. İkinci tura kalamayacağını oda çok iyi biliyor. Ben Kemal Kılıçdaroğlu nun dürüst bir adam olduğuna inanıyorum ama tek kızdığım nokta dikkatsizliği. İnsan bakmaz mi yere hiç. Nereye basıyorum, ayağım nerede diye. Hadi kendisi göremedi yanındakiler de mi gormedi. 20 yıldır bir insan nasıl olurda hiç bir seçimi kazanamaz ya. Bu seçimi de Erdoğan kazanacak göreceksin. Ben yine oyunu Kılıçdaroğluna vereceğim ama boşa gidicek kazanamicak. Şu seccade olayı bile ona bir sürü oy kaybettirdi. Akp liler sosyal medyada, yandaşlar TV kanallarında uzun uzun dev ekranlara verip işte bunlsr boyleler işte bunların İslam'a saygısı bugün seccadeyi yok sayıp ayaklar altına alan yarın camileri kapatır diyorlar. Keşke dikkatli olsaydı keşke
Bence bilerek basmamistir hani bunu subliminal mesaj olarak algılamayın ama şu bir gerçektir ki ülkeyi yönetmeye aday bir insanın fotoğraf çekilirken sağına soluna bakmamasi ne bileyim oraya gelene kadar orayı görmemiş olması çok trajikomik bir durum bence yoksa niye bile bile bassın seccadeye ki hele ki seçim öncesi olacak bir durum değil
Cevap
3Cevap
Onun için önemli değil ki o bir kafir onun bunun köpekliğini yapna birisi onun için sorun yok o yüzden bu kafirinde burada işi yok zaten
Niye seccadenin fıkhı temizliktir burada hiçbir sembolik hakaret yok
Gençler akpden uzaklaşıyor klişesine girmeyecem babanın sosyal kaygıları var
Buda normaldir ama burada hiçbir sembolik hakaret yok
Baban ekonomi hakkında gelen sığınmacılar yüzünden bir kez verme dedi mi cidden bu halkın cahilliği den bıktım
seçim günü babanı mutfağa kilitle bence
Ben takilmadim bu konuya, oy da vereceğim ama dikkat etmesi gerekmez mi. Bir arada yürüyen merdivene de ters bindi ve hâlâ insanlar yürüyen merdivene ters binen biri bizi mi yönetecek deyip gülüyor. Ne güzel rüzgarı arkasına almışken olacak iş mi bu. Ayrıca yıllardır kendimi bildim bileli var bu adam ve hâlâ Erdoğan'ı yenemedi burada biraz da başarısiz olduğunu düşünüyorum. Zaten şu an rekor kırmış bir gazeteci söyledi bunu en çok cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden siyasetçi. Koltuğu başkasına biraksaydi, örneğin genel başkan Mansur Yavaş olsaydı CHP bu kadar başarısız olur muydu yıllardır
dediklerinde haklılık payı vardır lafım yok.
ama şu an o zaman değil.
zaten çıktı dikkat etmedim özür dilerim dedi.
peki diğerleri?
akp li bakan allah ın ayetiyle bakara makara diye dalga geçtiğinde 1 kişi özür diledi mi? (kendisi de dahil)
yetmedi, büyükelçi yapılarak ödüllendirildi.
seccade olyını küçümsemiyorum ama bir şey bulamayınca seccadeye bastı cami önünden geçerken yere tükürdü gibi şeylere sarıyorlar ben daha gerçekçi rasyonel şeylerle ilgileniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?