Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Konya’da gençlerle kahve içti. Siyasi isimlerin sizce de gençlerle iç içe olması çok hoş değil mi? :)

First datede getirdiği yere bakın pic.twitter.com/V427YpFwyo
— BGY (@bgyether) March 28, 2023

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Konya’da gençlerle kahve içti. Siyasi isimlerin sizce de gençlerle iç içe olması çok hoş değil mi? :)

First datede getirdiği yere bakın pic.twitter.com/V427YpFwyo
— BGY (@bgyether) March 28, 2023
seçim öncesi sahte şeyler seçimden sonra koruma ordusu avukat ordusu bizi bekliyor olacak tek kelime etsek donumuza kadar alacak kadar tazminat davaları, ruhumuzu alacak kadar hücre hapisleri bizi bekler diye susup kalacağız yanlışlarını bile doğru demek zorunda kalacağız.
Yoksa ne onlar ne onlarla biraya gelenler hepsi biliyor bunlar sahte gülüşler olduğunu.
Çünkü bu çark böyle dönüyor başa gelen geldiği gibi kalmıyor kalmak istese de kalamıyor çünkü onlarca gizli ve mecbur bırakılan şeyler var ki yapmasan olmaz yapsan aynı kalamazsın mecburen değişmek ve verdiğin sözleri unutmak zorundasın tuttuklarını ve temeli çoktan atılmış zamanı gelmiş diye yaparsın zaten.
Boşuna dememişler siyaset yalancıların yeri diye.
Hayır belediye başkanları göreve seçildiği iller dışında parti propaganda yapmasını yanlış buluyorum her parti için geçerli işinizin basına dönün sizler siyasetçi değil belediye başkanınız göreviniz halka hizmet siyaset yapmak değil !!
Arkadaş CHP'si AKP'si fark etmez seçim yaklaşıyor diye yollardaki çukurlar asfaltla kapatılır. Siyasetçiler seçim propagandası olarak bir şeyler yapar. Bugüne kadar değil de niye şimdi diye sormak lazım.
Cevap
72Cevap
Evet iyi olmuş
Bebek, Çocuk, Bay, Bayan, Genç Yaşlı, Hamile, Asker Sivil Ayırmadan Kalleşçe 40.000 Bin İnsanımızı Öldüren Pkk'nın, Ayrıca Dost ve Müttefik görünümlü olan ama aslında Türkiye düşmanı olan bazı ülke liderlerinin desteklediği ve Hdp. ile ittifak yapan Cumhurbaşkanı adayı olan KILIÇTAROĞLU İle Oturmanın Nesi Hoş? Joe Biden ; Tayyip ERDOĞAN'ı Darbe ile değil ''MUHALEFETİ''destekleyerek iktidardan indirmeliyiz endişeliyim sözünü bilmiyorsan araştır..
Hdp ile ittifak değiller diye biliyordum
@realsanalvefa meclise kim soktu onları amca?
La önce git oslo imralı ve dolmabahçede pkk ile ittifak kuranlara, haburdaki çadır mahkemelere kuranlara azıcık duruşunuz olsun. İttifak ortağınız ali gaffar okanı şehit eden hüdapar ı hiç demiyorum zaten. 3 ay önce adalet bakanınız hdpyi ziyaret etmişti anayasa değişikliği için. Bu arada Öcalanın mektubunu ne zaman okutacaksınız? Hani şu her seçim öncesi yaptığınız şeyi 😅😅. Hdp terörist partisi ise kapatın. Nasıl papazı 2 günde saldınız bunu da isterseniz yaparsınız. burada boşa çin malı milliyetçisi kesilmeyin. Siz herseyi unutabilirsiniz biz unutmadık.
Çocukluğumuzu, gençliğimizi hayallerimizi çalan , insanları yoksulluk ve açlık sınırı altında tutup kendileri sarayda yaşayan, 13 uçağıyla ve sayısız gemileri olan , depremde ilk 3 gün askeri sokağa çıkarmaya korkan , daha deprem günü ilk saatlerde milleti enkaz altında canlı iken selâlarını okutup , tüm bunların üstüne ihmalimiz var diye helallik isteyen, depremin ilk günü yardım isteyenlere küfür edip seçimden sonra görüsüyüz diyip tehdit eden, aile şirketleri kızılaya çadır sattıran kişiler için ve onları destekleyenler için şunu diyeyim :
Yaradan en sevdiklerinizden çıkarır umarım.
@JulioSezar34 şiir gibi yazmışsın <3
@JulioSezar34 bu adamı öpmek istiyorum söylemek istediklerime tercüman olmuş 🤩
@zenginimben ve @_MelisYıldız_ Teşekkür ederim arkadaşlar. Yanlışları ve gerçekleri söylemek her insanın insanlık görevidir. Biz hiçbir zaman Şeytanlarla işbirliği yapan çıkarı uğruna şeytanlardan yana olan yaratıklardan olmadık ve olmayacağız.
Işinize geldin mi patır patır konuşabiliyorsunuz ama aynı şeyleri şu an iktidardaki insanlar yaptığında da söylediysen Seni tebrik ediyorum ama söylemediysen
@zenginimben HDP barajı kendi aldığı oylarla geçti, CHP listelerinden girmediler. Yasa dışı faaliyeti varsa Anayasa Mahkemesi AKP'nin emrinde, kapattırırsınız.
@zenginimben pardon, yazdığımın adresi sen değilsin, @realsanalvefa
@Potdemiel kafanızı kuma gömmeye devam edin sizi de gömecekler o kuma
@Banker_Bilo kapanacak zaten az kaldı
@Huzuraramaharamda AKP'ye oy veren Kürt iyi, HDP'ye oy veren Kürt kötü, değil mi? Siz Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkarınca iyi, HDP cumhurbaşkanlığı için aday çıkarmayınca kötü. Teröristleri Habur'dan davul zurna ile siz içeri sokunca iyi, Ekrem İmamoğlu HDP seçmeninin de oylarıyla İstanbul'u kazanınca kötü.
@JulioSezar34 sen de çok iyi yazmışsın birader
@Potdemiel Bunlara sorarsan ekonomik sıkıntı ve sığınmacı sorunu yok. Demokrasi sorunu da yok, eğitim, sağlık sorunu da yok, yargı bağımsız.
@Potdemiel Bu konularda sorun var dediklerinde "bu sorunları kim yarattı" diye sorulacağını bildikleri için, olan sorunların aslında olmadığını savunmak zorundalar.
👍👏👏👏👏👏👏👏👏
@zenginimben onları meclise sokan erdal inönü shp
He bir siz milliyetçi gerisi hain. boş boş konuşma. bir skm bildiğin yok. ahbr izlemeyi bırak, hayalle yaşayanı gerçeklerle skcklr
Dış güçler hangi adamdan nefret ediyorsa ben o adama oy veririm ama insanlar saf bi boktan anlamayan insanlar gidipte mualefete verir işte pkk neden 14 mayısta iktidar yıkılacak diyip seviniyor neden kutlamalar oluyor bi düşünseler ekonomi kötü diyip gidip bunlara oy verip ülkesini ekonomiye satan zavallılar diyelim geçelim
6 lı masada Hdp yok. Hdp ile bir ortaklıkta kurulmadı. Bakanlıkta verilmeyecek. Meral Akşener bizim olduğumuz masadan Hdp hiçbir şey alamaz diye açıklamada yaptı. İşiniz gücünüz yalan!
Sizinkilere bakalım
"Türk Cumhuriyeti, Türk bayrağı, Türk marşı, Türk milliyetçiliği diye bir şey olamaz" diyen Hizbullahı ve pkkyı terör örgütü olarak görmeyip Kürdistanı koruyacağız diyen terörist Hüdapar ile resmi ittifak kurdular. Bakanlıklar verecekler. Çözüm süreci adı altında Barzaniyi davul zurnayla karşılayan, televizyonlara çıkaran, kol kola giren, Cumhuriyete karşı olan Osmanlı partisi gibi partileride ittifaklarında barındıran, kimse bize türklükle gelmesin diyen, eskiden söylediği, tükürdüğü her lafı yalayan, yalandan başka işi olmayan, fetöyü hoca efendimiz diyerek ülkenin kozmik odasına kadar sokan, türk lirasını paçavraya çeviren, dini kullanarak halkı kandıran, dini duygularını sömüren, türk halkını açlığa ve sefalete sürükleyip kendileri saraylarında krallar gibi yaşayan, ülkede adalet, hukuk, liyakat, güven, refah bırakmayan vatan hainleriyle dolu koca bir çöplük.
Benim aklıma da hep bunlar geliyo niye acaba? 🤔
youtube.com/shorts/CYMdShCyzTM?feature=share
@Bedenimsağ_amaruhum Öncelikle ben bunları biliyorum bana boşuna atıyorsun. Ben zaten ne cumhur ne millet tek yol memleket diyen taraftayım. Hdp pkknın siyasi koludur. Demirtaşta kışanakta bence teröristtir ve bağımsız mahkemelerce yargılanmalıdır. Bunlar gerçekler. Ama Hüdapar hem pkk hem hizbullahın siyasi koludur. Türklüğede, türk bayrağınada karşı olduğunu aşık açık söyler, kürdistanıda savunur. Millet hdp ile ittifak yapmadı bakanlık vermeyecek, masayada almayacak,. Diğerleri hüdapar ile ittifak yaptı bakanlıkta verecek ülkeyide batırdı, bitirdi yapmadıkları pislik, yolsuzluk, adaletsizlikte kalmadı. Bunların gitmeside Parlementer sisteminde geri gelmeside ülkenin kurtuluşu için şart. Bu nedenle ilk turda İnce.2. Turda İnce olmazsa bunların karşısında ıslak tuvalet terliği bile daha hayırlıdır.
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun ya sen Bir 20-22 senede iktidarını yapmış bir baksana , hayır burada kalkmış muhalefeti eleştiriyorsun Daha sonrasında iktidara uyuyorsun. Burada iktidarın da muhalefetinde öylece yeri yok.
Biri PKK'nın yanına almış biri hizbullahçılar yanına almış.
2 gün önce AKP siyonist diyen Erbakan gelmiş adamların yanına gelmiş hayırdır sen de mi istiyorsun işte oldun 😅
Abi cidden memnun musunuz ya adamlar fabrikaları kapatmışlar sözde Balyoz davası yapmışlar adamlar 2-3 yılda içerde kalmışlar ulan askerler dağda değil hastane köşelerinde hapishane köşelerinde öldü lan Hiç mi gururumuz yok.
Balyoz davasında boşalttıkları kadrolara fetö'cü komutanları getirdiler o fetö'cü komutanlar da darbe yaptı ve siz erdoğan'da arabayı engelledi ulan darbeyi kim kime yaptı Kimin sayesinde bu darbe oldu kimin yüzünden oldu.
2008-2009'larda kalkıp mecliste Fethullah Gülen'i kim övdü.
Mülteci krizini başımıza kim dert etti.
Hala iktidar ediyor ya 😂😂
Bu iktidar da gitmeliyim bu muhalefete gitmeli
Adam olan kalkar bu iki partiye de oy vermez adam olan gider Muharrem ince'ye verir ya da gider şu Ümit özdağ'ın yanında olduğu bir adam var ona verir.
Yoksa geçeceksiniz o işleri muhalefeti kötüleyip iktidarı övmekle Bu işler olmuyor.
Lütfen açıklamalarımı sonuna kadar okuyun, yanlış anlaşılmalar olmasın. Teşekkür ederim..
Soruyu soran bayanın sorusuna cevaben ; Fikrimi ve düşüncelerimi objektif olarak açıkladım. Açıklama yazıma yazılan tüm cevapları ön yargısız tek tek okudum.
Türkiyemizin iç ve dış siyasetini, iktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan ''esas doğrular'' üzeri takip eden, konunun uzmanı özellikle ''Objektif''insanlarıda takip eden bilinçli ve araştırmacı bir insan ve de seçmenim...
Bana cevaben yazılanlara tek tek cevap sunmak yerine ; Objektif görüşlü Kazım YURDAKUL. Sol görüşlü ama objektif değerlendirme analiz ve uyarıları olan Dr. Hulki CEVİZOĞLU'nun konu üzeri detaylı açıklama videosunu istifadenize sunuyorum. Teşekkür ederim.
Türkiye düşmanları olan terör örgütleri ve bazı devlet liderlerinin muhalefeti destekleyen açıklamaları üzeri düşünülmemesi akla, mantığa ve hayatın akışına aykırı bir durum olur...
https://www.youtube.com/watch?v=fhmBnkEAmzs
Hulki Cevizoğlu: Erdoğan Karşıtlığı Türkiye Karşıtlığıdır
https://www.youtube.com/watch?v=vpzcP_CDO0c
SİZİ BİZİM AKLIMIZLA DALGA MI GEÇİYORSUNUZ? KILAVUZU KILIÇDAROĞLU OLANIN...
Seçimden önce herkes gençlerle, emeklilerle, öğretmenle... sırayla hepsiyle poz verir. Solcular cuma namazına başlar, sağcılar Atatürk'ü övmeye. Kimden ne kadar oy kaparsa o kadar iyi. Bunlar basit seçim hileleri, çok aldanmayın. Başa gelince genç yaşlı hepimizi öpecekler partiden bağımsız :)
Aynen öyle. Bunlar siyasilerin çok ucuz oy toplama numaralarıdır. Bir de halktaki bazı saf kişiliklerin sırf bu yüzden onları şirinleştirmeye çalışması var ya, midemi bulandırıyor.
kesinlikle öyle.
Her seçim zamanı olan samimiyetsiz görüntüler... belirli bir dönem halkın içine girerek ay ben şunlarla yemek yiyeyim, şunlarla kahve içeyim şunlarla muhabbet edeyim bunlar sadece belirli dönemler halkın gazını almak belirli yerlere gövde gösterisi yapmaktır. Oturduğu yerde milleti başına toplayıp bakın ben böyleyim imajı vermektir. Bu her siyasetçi için geçerlidir. O yüzden akıllı başında siyasete nötr insanlar bu gösterişliğin birer numara olduğunu anlayabilir
KK, MY, Eİ hiç halktan kopuk olmadılar. Güçlenmeden önce halktan biri olup, makamlarda yükseldikçe halktan uzaklaşıp saraylara yerleşen, korumaları olmadan sokağa çıkamayanlara bakın.
Tabii ki çok hoş olmuş işte görmek istediğimiz sahneler bunlar kendisine oy vermeyen tarafı teröristlerle suçlayıp da diğer tarafı da milliyetçi olarak gösteren tipleri istemiyoruz böyle ülkemizde gençlerle kaynaşan orta yaşlılarla kaynaşan milleti kucaklayan insanlar istiyoruz
Zaten halkla iç içe olmadığı sürece kazanamaz ki ❤❤seviyorum adamı geçen erdoğan depremzedelere oyuncak götürmüş adam arabadan sadaka verir gibi oyuncak fırlatıyordu dışarı insanları resmen rencide ediyordu. Konuşma sırasında çocuğun kafasına vurması ekrana bak diye veya kapşonunu çıkarması bana itici geliyor.
youtube.com/shorts/uzbRSG-JVMo?feature=share
youtube.com/shorts/LptBGAiSH6w?feature=share
https://youtu.be/pzymE4VuiBk favorim bu fakir çalmasını bilemediği için fakirdir 😁
Öyle üzücü bir fotoğraf ki bu... Bu nesil pkk yandaşıyla iç içe olmayı kendine ayrıcalık sanıyor. Şehitleri kemikleri sızlıyor. Bunun hesabını veremezsiniz ahirette.
Muharrem İnce dans eder, hiç sempatik değil dersiniz.
Kılıçdaroğlu kahve içer, hoş olmamış mı dersiniz
Allah akıl fikir versin
Baktılar eski dönemde CHP nin iktidarda olduğu zamanları gören yaşayan ileri yaşlı halk haklı olarak oy vermeyecek bizde saf iki güzel lafa kanan yalan vaatlere inanan gençleri kandıralım dediler
@Banker_Bilo tek başına iktidar olduğunu söylemedim zaten eski dönemde ak partinin olmadığı dönemlerde muhafazakar toplumun çektiği eziyetlerden doğuluların ülkede ötekileştirildiğinden en basit örnekle okulda öğretmenlerin başörtü takmasının yasak olduğu dönemden hastaneye giden başörtülü hastaların başlarından örtünün çekilerek çıkartıldığı doğuluların kendi memleketlerinde kendi mallarına haksız yere el konduğundan yıllarca emek verip koyun inek besleyenlerin hayvanlarını sorgu sual vermeden alıp götüren iktidarın olduğu dönemden bahsettim ben. Ayrıca AKP ye amerikacı İngilizci demişsiniz çok komiksiniz amerikacı olduğu için mi Joe Biden 'rte yi seçimle devireceğim' gibi bi konuşma yaptı bence kendinizi bu kadar zeki sanmayın
Seçim öncesi tüm siyasilerin büründüğü haller. Kime oy vereceğimi artık hiç bilmiyorum. Bir yanda HDP ile ittifak bir parti diğer yanda güncel durumumuzun sebebi AKP.
bu 3 isme neden z kuşağı tapıyor bilmiyorum ama bunlarında yanlışı çok fazla. Ankara da yaşayan bir vatandaş olarak belediyeden memnun değilim.
onlar gerçekleri göremeyen kişiler.
@Potdemiel ben 35 yaşındayım ve doğma büyümedir Ankara da yaşıyorum. eskisinin de tonla hatası vardı yenisininde var. örneğin Ankara ulusta sapa sağlam otobüs duraklarını söktürdü aylarca otobüs beklerken insanlar ciddi sıkıntı yaşadı sonra yeni durak yaptılar belediye çalışıyor yazılarıyla ve yeni yapılan eskisinden daha kötü bir durak oldu. bu durumda rant sağlayıp cebini doldurmuş oluyorlar. kısaca bu gibi şeyleri görünce güvenmiyorum. ya da doğalgaz yardımı diyor 1 ay yatıyor 2 ay yatmıyor 3. ay bahane ile vermiyorlar yani eski başkan en azından gıda yardımı diyorsa pirincini makarnasını alıp dağıtıyordu yeni ise söz verip sözünü düzenli tutmuyor.
İnce'yi kıskanmış olabilirler 😃 baktılar ki İnce'yi seven çok genç var ve İnce gençlere çok iyi davranıyor, onlar da gençlerle vakit geçirip gençlerin gözüne girmeye çalışmışlar 😀
👏👏👏
Çocuk gibi adam boş boş konuşuyo ağırlığı yok ülke yönetecek kapasitede değil başada gelse ben hiçbir zaman kabullenmicem
Şu tatlılığa samimiyete bakar mısınız😍 tüm oylarım sana Kemal Kılıçdaroğlu yolunuz yolumuzdur davanız davamızdır✌️
6 lı masadan bi yol olmaz pkk yla hdpyle işbirliği yapanlarla gençler kahve içiyo yazık yazık şimdiki gençlere
İyi Konya’da dövülmemişler yine 😆 bu siyasetçilerin oy toplamak için girdiği haller bana çok itici geliyor. Şimdiye kadar aklın nerdeydi (genel)
Konya gibi Ak Parti'nin kalesi olan bir yerde izdiham yaşandı, millet artık değişim istiyor bu çok açık sanırım bu kez kazanacak
2 ay sonra seçimler var malûm seçimler ortada yokken neden bunları yapmiyorlarmis peki ellerini kollarını bağlayanlar mi varmis
Boşuna algı yapmayın konyadan max %15 20 alcak rte rekat kırcak orada ve kemal hiç samimi bi insan değil arkadaki siyahlı kız gibi izledim gözlüklü
(Gözlüklü siyah kız kapat resminde sorunun)
Hoş boş adam müslüman değil ama kadınlar başörtülüler gosteriş yapıyorlar anca bu adamı sevmiyorum sevmicem
İyi yapmışlar. RTE gibi gençlere tepeden bakıp okul müdürü gibi hot zot etmiyorlar işte, ne güzel.
@edeplii_kizz Cevabına yazdığım yorum işine gelmeyince silmişsin. CHP 1950'den beri hiç tek başına iktidar olmadı. 70 yıldır yaşanan tüm ekonomik ve toplumsal sorunların nedeni Amerikancı, İngilizci sağ partiler, AKP dahil. Aç biraz yakın tarih oku da bilmeden konuşma. Bilmiyorsan da sus.
@edeplii_kizz Edepli bir kız olmak için AKP trolü olmak değil, bilmediği konuda susmayı bilmek gerekir.
@edeplii_kizz Ayrıca, bahsettiğin yaş grubu 1950-2000 arasında CHP'nin dönem dönem sadece koalisyon ortağı olabildiğini, ülkenin çoğunlukla DP, AP, MHP, MNP, ANAP, DYP gibi merkez sağ, milliyetçi sağ, dinci sağ partilerce yönetildiğini bildikleri halde sorunların tamamını CHP'ye başladıklarında göre ya hafıza kaybı yaşıyorlar, ya akli melekelerini kaybetmişler. Her iki durumda da oy kullanmamaları gerekir.
*başladıklarında=bağladıklarına
Tayyip gibi yanında koruma ordusu olmadan bunu yapabilmeleri hoş tabi.
klasik gençlerin dilinden konuşma çabaları falan fistan.
Chp oturuyor gençler kalkıyor gençler 😂 bu gariplerde sazan tabi
Sempati için gençlere yaklaşmaları çok doğal. Sonuçta çoğu genç daha yeni oy kullanacak.
İnan bana çok sahte geliyor. Hele hele hdp denilen partiyle yan yana olunca daha da sahte. Yarin o gençlerin içinden askerimiz polisimiz çıkacak belki. Teröristler onlara kurşun sıkacak muhtemelen.
Hiç samimi değil, gerçekçi değil. Seçim yaklaşınca hepsinin böyle olması çok normal tabi.
şov bunlar hep şovv gençlerin üstüne bakmayanlar seçim zamanı gençleri topluyorlar
Gençlerle iç içe olmaktan bunu anlıyorsanız sizin kafanıza edeyim
Mansurcuğum 🫶 keşke cumhurbaşkanı adayı olsaydın.
Hoş olmasına hoş da bunu erdogan yapınca hoş olmuyorda kemal yapınca mı hoş oluyor onu anlamiyorum
Evet aralarında favorim Mansur Bey çok bey efendi bir kişilik
Gerçekten çok samimi bir ortam tebrik ederim bürokratların halktan korkmaması lazım
Siyasetle pek alakam yok da kemal bey çok sempatik geliyor bu aralar çok kafam karıştı bak
Umarım bu kadro başa gelir ve Umarım bu şekilde ilerleyebilirler 1000 tane koruma ile değil
Iktidara gelince yarım açı yapıp umarım yer değiştirmezler bu hâlleri gayet iyi
15 Mayıs sabahı sesleri bile çıkmayacak, çünkü Erdoğan çok sağlam saplayacak 👍🏾
Pkk yandaşcısı satılmış bunak seçim öncesi bu imajı vermesi gayet normal bakın ben gençlerin yanındayım halkla iç içeyim ahahahaahah ulan kılıçlaroğlu dediğimiz adam ypy yi terör örğütü olarak göremeyiz diyen bir bunak
He çok hoş olmuş, Hollanda dan daha büyük bir Ülkeye gitmiş, Orada bir şeyler içmiş, Birde bu adam ülke yönetmeye aday olmuş
bende gitsem banada kahve ismarlar allahrizasi icin oy alamaz konyadan pkk destek verenlere oy veren pkk dır
Gençlerle kahve içti diye gençler olarak o y atalım o zaman malız biz çünkü Başka hiçbir şey önemli değil kahve içtiler olm bizle
Hepsi kendi adamları değilse bir şey bilmiyorum. O başı örtükler bile kendi adamları olabilir.
Fanlarıyla kahve içmesi çok hoş o bir star zaten
Kişi sevdiğiyle kahve içer, kişi sevdiğiyle mahşerde birdir. Ben Kılıçdaroğlu’nu sevmiyorum, bırak onla kahve içmeyi tuvalete bile gitmem.
ordaki baş örtülülere içten içe nasıl kızıyorlardir ama yüzlerine gülüyorlar sjdhskds iki yüzlüler
seçim öncesi yapılanlara inanan da ne bileyim
Ben seviyorum Kılıçdaroğlunu ya, çok şeker bir adam. :)
ülke tamamen battıktan sonra böyle kareler olsa ne olmasa ne?
Dine diyanete baş örtüsüne küfür eden adamlar bir bana mi hoş gelmiyo acaba
O kizin başörtusu niye öyle ucube gibi örtülmüş? Kafasinin arkasinda ikinci bir kafa var gibi
Kemalinde bi popisi arttı. Önceden kimse yüzüne bakamıyodu.
Konyaliyim oyum reise 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
samimi gelmedi sanki bilerek türbanlıları öne oturtmuşlar gibi.
Akşama da iftar açarlar artık 3-5-10 yerde 😄😄😄
Bana nedense bir gram bile bu aday samimi gelmiyor bir türlü anlayamadım
Siyaset bu herkes ekranlara oynuyor. Ama tabikii sonuca bakınca güzel hareket
Bana e onun kahvesinden bana Türkiye gerçeklerinden bahşetin aaaa o kabiliyet yookki
göreceksin neler olacak.. bundan bir
Cacikm olmadı
Gösteriş hepsi göz boyama numaraları
Ne yapsan boş tayipçiyiz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?