Cevremde ki etkiyi biliyorum birde buradan sorayim dedim.

Aslinda icimden gelmeyerek mecburen oy vereceğim.
Hayir gercekten sevdigim icin og vereceğim.
Muharrem İnce yi destekleyegim.
Sinan Ogan ı destekleyecegim.
Erdoğanı destekleyecegim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
baştaki gitsin diye.
Ama benim şık Yok burada canımcim ne edek şimdi ;)
Tamam sen buraya yaz şıkkını bileyim en azindan :)
Fatih erkaban diyordum belki bir sans oda ittifaka. dahil oldu bitti.. artık sadece Erkan trukten onun da imza toplamasi şart bakalım daha da değer biri yok maalesef.. kötünün iyisi diye diye ne olcak bakalım
Ben bilerek eklemedim Erbakanı. Biliyordum bunu yapacagini. Dedigin isimde hic orali olmayacaktir. Yukarıda yazdigim isimlerden biri gelecektir. Bu secenekler icinde ben İnce den yanayım açıkçası.
İncenin birkaç doğrusu var oda koltuğa gelene kadar kandirmaca. Bazı onayladığm benlik olmayan sözleri de var sırf onun için bile inceyi tercih etmem
Acikcasi bende 8-9 yildir oy vermiyorum kimseye. Bana samimi gelen yoktu. Depremden once depremi onemseyen nadir siyasetcilerin basinda geldigi icin Inceye sempatim artti. Deprem olduktan sonra konusan cok olur malum. Ama İnce deprem yokken ve gayet normal bir zamanda depremin onemini vurgulayan nadir bir siyasetci. Bu beni İnce ye çekti açıkçası.
Sadece bu yönü işte başka çeken bir yönü yok.. oda biraz gösteriş aslında deprem bölgesinde geziyorum. vs derken bile siyaset yaptı
Evet ama deprem yokken bunu dile getirmis olmasi benim icin cok onemli. Evet ekonomi cok onemli, sosyal yasam bicimi cok. onemli ama depremin en önemli mevzu oldugunu dusunmek gercekten ayricalikli. bir dusunce bana gore. Deprem oldugunda insan sadece hayatini ve hayatindakileri dusunuyor malum.
Bu ülkede kemale oy verip vatan haini olacak insan çok azdır merak etmeyin.
Demokrat dede çok tatlı bir insan ya, tamda bu ülkenin ihtiyacı olan yapıda birisi. Oyum seve seve Kılıçdaroğluna
Erdoğana verecem knk ilk oy