Oy 🗳 kime ! Nedenini yaz !
MUHARREM İNCE
RTE
KILIÇDAROĞLU
SİNAN OGAN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki Kemal Kılıçdaroğluna vereceğim oyumu.
Muharreme oy veren dolaylı yoldan rte ye hizmet etmiş olur. Muharremin kazanma ihtimali hiç yok. Zaten Muharrem Millet İttifakının oylarını bölebilmek, onları yıpratabilmek ve bu sayede sürekli olarak kan kaybeden akp yi kurtarmak için malum yer tarafından hazırlanmış bir saray projesidir.
O saray ki, ittifak içinde olduklarına bak; bir yanda isyan çıkarıp Musul ve Kerkük'ü kaybetmemize yol açan, Atatürk'ün astırdığı, İngiliz uşağı, bölücü pislik şey said'in yolundan giden, temel hedefi şeri hükümlerle yönetilen bağımsız kürdistan devleti kurmak olan, domuz bağcı, katil, hizbullahın partisi hüda-par, (hizbullah, hüda partisi demektir)
bir yanda, büyük önderimiz Atatürk kadınlara Avrupadan önce seçme ve seçilme hakkı vermişken, kadınların eğitim ve iş hayatına katılmasını sağlamışken önceki gün, onların safhına katılan ve onlara katılmak için en baştaki şartı 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun kaldırılması olan ve bunu kendi ağzıyla defalarca kez söyleyen, babasına ihanet etmiş fatih erbakan,
Bir diğer yanda bunları ittifaklarına alan, bir önceki yerel seçimlerde teröristbaşı öcalanın postacılığını yapan, onun mektuplarını okutan, kendilerine destek vermediği için hdp yi, "siz bunun hesabını imralıya, kandile verirsiniz" diyen, terörist başının kardeşini devletin televizyonuna çıkarıp akp için oy isteten, propaganda yaptıran akp ve mhp
O malum yerin sosyal medyadaki trolleri sayesinde Muharremin sosyal medyada biraz karşılığı var gibi görünse de, halk arasında hiç bir karşılığı yoktur.
Akıllı davranmak ve tek bir oy bile fire vermeden, tek bir oy bile bölünmeden hepimiz gidip Millet İttifakına oy vermeliyiz. Sadece cb seçilmiyor, millet vekili seçimide olacak ve Anayasa değişikliği açısından meclisteki çoğunlukta çok önemli, o yüzden oylar bölünmemeli.
Bu ucube sistemden kurtulup, parlamenter demokratik sisteme geçtikten sonraki ilk seçimlerde kim kimi istiyorsa ona oy versin ama şu an öyle bir lüksümüz yok, ülke elden gidiyor...
Sinan Ogan. Kazanma ihtimali çok düşük olsa dahi en azından meclise girmeli. Yoksa önümüzdeki elli yılda kendi yurdumuzda 5. sınıf azınlık olacağız. Bu siyasal islam derhal son bulup araplar ve yancıları def edilip, anayasa ilk haline dönmeli.
Kılcıdaroglu bu dediklerini yapamaz
Kılışdar demedim ki zaten
Herkes onu diyo ya o yüzden dedim
Ondan bi cacık olmaz. Kaç seçim kaybetti biraz kendini bilen biri olsa çekilir giderdi. Millet Mansur Yavaş veya İmamoğlunu istedi o bencil kalktı kendi aday oldu, yine kaybetmek için. Kalkmış pkk sevicilerine kucak açıyor. Hepsini görmezden gelirim de terör yandaşlarına yaklaşımını asla görmezden gelip oy vermem ona. Seçim her şekilde ikinci tura kalır. İlk turda Zafer partisine ikinci turda ise çıkarsa İnceye vereceğim. Bu iki partiden biri çıkmazsa oy kullanmam. Mevcut parti ve kılışdar arasında kalırsak al birini vur ötekine başımız sağolsun
Ne dediğini bilmeyen biri ülkeyi yönetecek ısık yok recepten daha beter hale çevirir o ülkeyi. İnce ye akp adamı diyorlar asıl akp adamı olan CHP terör sevicisi. 2018 de Muharrem’in arkasında durmadılar sattılar adamı
Muharrem geçenlerde İstanbul sözleşmesini yürürlüğe koyacağım demiş, bu sebeple biraz kendi ayağına sıktı. Oyumu ona verecektim bunu görünce vazgeçtim, baştakiyle karşı karşıya kalırsa bi ihtimal ona verebilirim
Cevap
2Cevap
10 kere yazmışımdır en az yine yazıyım Kılıçdaroğlu ayrıca muharremi en başa yazmandan ona vereceğin belli :)
Evet kılcdaroglu iyi hos iyi adam ama ne konuştuğunu bilmiyor yapamaz bu işi
Evet ama ülkeyi yönetecek ısık goremıyorum onda
Muharrem incenin vaadleri projeleri konuşmaları daha çok cekti beni Kılıçdaroğlu oglu senelerdir kaybediyor hala aday oluyor
Tabi ki milliyetçi olması ve donanımı sayesinde Dr. Sinan Oğan.
Mecburen Kılıçdar dedeye
Rte’ye veren 7 kişi beni engelleyebilir mi?
Muharrem İnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?