Bu seçimde kedileri toplayın ama inşallah kazanacağız.
28.03.2023 Salı 19.09
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu seçimde kedileri toplayın ama inşallah kazanacağız.
28.03.2023 Salı 19.09
Sanmam ama kedidir yani girer girer 😀
🤣🤣
Seçimler sırasında trafoya bir kedinin girmesi pek olası değildir. Trafo bölgeleri, genellikle kamuya açık olmayan, tehlikeli alanlar olarak kabul edilir ve genellikle güvenlik önlemleriyle korunurlar. Trafoya girmek, hem kedinin hayatı için büyük bir tehlike oluşturur, hem de elektrik arızalarına neden olabilir. Ayrıca, seçimlerde trafo bölgeleri, oy sayımı merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan alanlar değillerdir. Bu nedenle, seçimler sırasında bir kedinin trafoya girmesi pek olası değildir. Ancak, herhangi bir olası tehlikeden kaçınmak için, trafo bölgelerine girmekten kaçınmak en iyisidir.
Çok bilimsel bir açıklama oldu ve demek ki kedinin trafiğe girdiği tam bir yalan ,😂
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Aslan girecekmiş
O zaman ülkede elektrik diye bir şey kalmaz 😂
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Rica ediyorum
Gire bilir😅
Cevap
5Cevap
Bu seçimde trafoyada gerek kalmadı, baksana 15 farklı ülke Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için oy kullanacak😕
15 farklı ülke derken
Onların çoğu AKP'ye vermez
Girebilir belki 😅 ya seçimde ülkeyi gerçekten düşünen düzgün biri başa geçsin de başka bir şey istemiyorum gelen kişi ekonomiyi toparlar umarım Tayyip batırdı zaten
Son belediye seçimlerini tekrarladiklari gibi burada da yenilgiye şimdiden önlem almışlardır.
Hiç anlamam böyle şeyleri
Hmm😂
girer 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?