Nerede Erdoğan'la ilgili bir paylaşım görsem Arap ya da Pakistanlıların desteğini görüyorum. Araptan kastım sadece Suriyeliler değil...
İyi de Araplar da Pakistanlılar da kendi ülkelerini batırdılar. Niye onların desteği Türkiye için önemli olsun? Herifler demokrasi olmadığı için ülkelerinden kaçmışlar zaten...
Cumhuriyet döneminden bu yana en kötü zamanları yaşıyoruz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araplar hiçbir zaman Türkiye'nin müttefiki olmadı. Bizim gerçek dostumuz İsrail'dir.
Aynen öyle.
Gerçek müttefik İsrail'dir.
Evet deprem olunca sevinen İsrailliler mi gerçek dostunuz geminizi uluslararası kara sularda basıp insanımızı öldüren İsrail mi ne dostluk gördünüz lan İsrail'den ne değişik insanlarsınız
İsraille aramızı bozan muhafazakâr yönetimdir. Yahudi ve Türk milletleri tarih boyunca kardeş oldular.
Yahudileri severim bu arada çalışkan bir halktır ama israil Yahudileri temsil etmiyor İsraili siz liberal mi sanıyorsunuz din İsrail'in hücrelerine işlemiş bir şey Yahudi olmayan biri bir yahudi ile İsrail'de evlilik bile yapamaz yapı olarak da ırkçı bir ülkedir zamaninda Yahudiler tanıdım iyi insanlardı tıpkı iyi Araplar da gördüğüm gibi halk genelleme yapılamaz ama israil problemli bir ülke
İsrail Azerbaycan'ı destekleyen ülkedir. Araplar gibi arkadan iş çevirmezler. Türkiye ile İsrail Ortadoğu'da dost olacaklar.
İsrail mi arakamidan iş çevirmez 😂😂😂😂 Azarbaycani destekliyor olması bizi desteklediğini göstermez kaldı ki çıkarı da olabilir ülkelerin dostları yoktur çıkarları vardır ülkemizin başına ne kadar kötü olay gelse İsraillilerin sosyal medyada mutlu olduğunu görüyorum))
Onlar radikal olanları ayrıca Türkiye'yi değil Erdoğan'ı sevmiyorlar. Erdoğan gidince dostumuz olduklarını gösterecekler zaten.
Kime dost olmuşlar ki )))) iyi şanslar dilerim
En azından Araplar gibi askerlerimizi arkadan vurmadılar.
@Venüsyenn Bak ne güzel örnek vermişsin! Arap ülkeleri İsrail ve Türkiye'nin arasını bozmak istedi ve Netanyahu'nun politikaları buna zemin de hazırladığı fakat Herzog ilk uçakla Türkiye'ye gelip Türkçe şiir bile okudu. Arabistan ise Türkiye'ye "En yüce Arap Suud" diye müzik dinletmeye kalkan ülke!
Hayır İsrail dinci değil Netanyahu dinci.
İsrail'de bir kadın istediği gibi yaşayabilir. Bugün İsrail özgür bir ülkedir. Vatandaşlarının hakları vardır. Radikal dinciler İsrail'de %20'dir ve İsrail devletine de karşıdır çünkü onu laik bulurlar.
İyi Araplar bende tanıdım. Ama bu Türkiye'nin jeopolitik olarak bir noktaya dayanmayacağı anlamına gelmez. Arap dünyası Türk düşmanı olduğu için ve İsrail Türkleri sevdiği için en mantıklısı İsrail ile ilişkilerdir.
İsrail, Azerbaycan, Türkiye. Üç müttefik ülke. Ve Azerbaycan çok sağlıklı ilişkiler kurdu. Türkiye Ortadoğu çöplüğüne dönüşürken, Azerbaycan Karabağ'ı aldı🇦🇿🇹🇷❤️
Arapçılık aramızı bozdu ama ülkemizi geri alacağız.
@Venüsyenn Mutlu olsalar da haklılar!
Bizim hükümet çıkarlarına göre yönetmedi çünkü gitti Arapçılık politikası yaptı üstelik Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi ülkeler bile İsrail'i suçlamazken gittik İsrail'i suçladık!
Ortadoğu'daki tek modern devlet ve Türkleri savunan tek devlet İsrail!
Karabağ savaşında ABD'den, Hindistan'a kadar tüm büyük ülkeler Ermenistan yanlısı iken, İsrail Azerbaycan tarafını tuttu. Hintliler "Müslümanları katledin" naraları atarken, pek ala İsrail de "Müslümanlar düşman" deyip Azerbaycan'a destek olmayabilirdi. Ama her şeye rağmen bunu yapmadı ve işgalci Ermenistan'a karşı durdu.
Emin ol Türkiye'nin zarar görmesini İsrail değil Araplar istiyor şu kertede.
Bu melun Arapçılığı bıraktığımız an, çok ileri gidecektir ülkemiz...
Araplar haindir 2. dünya savaşında bizi sattılar. Bizi değil ancak çıkarlarını düşünürler.
1. olacak.
Aynen öyle!
Bu hainleri destekleyenleri anlayamıyorum. Kalitesiz insanları ülkemize almak zorunda değiliz
Her Arap yapmadı Araplar kalabalık bir halk bir çok Arap Çanakkale de savaşıp ölmüş Araplara karşı özel bir sevgim yok ama gerçekler de bilinmesi lazım Arap halkı bizi seviyor Türkiye'de bu Arap nefreti cidden korkunç boyutta Suriyelilerden bahsetmiyorum diğer Arap ülkeleri de Suriyeli mültecilerden rahatsız mesela lavente Arapları gayet iyi insanlar bu kadar genelleme yapmamak gerek
@Venüsyenn
Öncelikle Suriyelilerin bu ülkede olması hata. Araplar Türkiye'yi sevmiyor bu yanlış bir bilgi. Suudi Arabistan Türkiye'yi senelerce yıpratmaya çalıştı ve BAE 4 sene boyunca 15 Temmuz darbe girişimini desteklemekle suçlandı. Öyle ya da böyle Arap ülkeleri 15 Temmuz ile Erdoğan'ın devrilmesini ve darbe sonrası karışıklığı destekledi.
Araplar diyerek ırkçılık yapmayalım diyorsunuz ırk olarak hiçbir ırk aşağı olamaz eğitim, kültür, perspektif ve ülkeye fayda olarak değerlendiririz.
Pakistan devlet olarak, evet Türkiye'nin yanında durdu ama halkı çok cahildir. Saçın açık olduğu için tecavüz edip öldürür ve senin onu zinaya teşvik ettiğini iddia eder. Pakistanlılar çok eğitimsiz insanlardır, eğitimli olanlar da Batılı ülkelerde yaşarlar.
Tekrar diyorum biz devleti saçma sapan Arapçılığa göre yönetemeyiz. Araplar kendi devletlerini nasıl istiyorlarsa öyle yönetsin. Onlara karışmıyoruz. Onlar da "Biz Müslüman dünya olarak Erdoğan'ı seviyoruz" demesinler. Demokrasi değişim gerektirir. Türkiye bunlar yüzünden tıkandı.
Arapçılık bir ülkeye en büyük zararı verebilecek bir olay.
Biz laik, demokratik özgür bir ülkeyiz.
Bir Arap ülkesi değiliz! Biz Türküz!
Her Arap kalitesiz değil kaldı ki bu ülkedeki kalitesiz insan hiçbir yerde bulamazsın deprem olur ekmek 10 lira olur kiralar 15 bin olur))))
Bu kadar genelleme yapan önyargılı insanlar olmayın
@Venüsyenn Arap nefreti değil.
Araplardan nefret etmiyorum. Kendi ülkelerinde yaşasınlar ve nasıl yönetilmek istiyorlarsa öyle yönetilsinler. Bizim politikalarımıza müdahale etmesinler.
Araplara bir nefretim yok.
Aksine bir Mısırlı ile görüşmüştüm Arap olduğunu söylüyordu ve bana hak veriyordu. Kadın hakları destekçisi idi.
Arapları bırakalım Peştunlara karşı bile bir nefretim yok.
Sadece Türk halkının politikasına ve politikacılarına karışamazlar.
Araplar bile Suriyelileri sevmiyor Suudi Arabistan Arapları temsil etmiyor çok genis bir halk kimse Türkiye Arap ülkesi demiyor zaten kindar bir bakış açısı ile bakılmaz böyle konulara kaldı ki sosyal medyada Arap nefreti bize kötü yansır biz turizm gelirlerine ihtiyaç duyan bir ülkeyiz
@Venüsyenn Evet sizin ve Arapların desteklediği hükümet sayesinde... Eğer hükümet bu deprem işini ciddiye alsaydı bu can ve mal kayıpları olmayacaktı.
Evet kalitesiz insan çok fazla. Çünkü muhafazakar hükümetler, insan kalitesini düşürüp partizanlar üretmek için elinden geleni yaptı.
Bazı şeylerin dönüşü yoktur. Özellikle Ortadoğu'da.. Bu yüzden laik, demokratik, özgür rejimi korumak zorundayız.
Bunu istemeyenler İslam emirliğine gidebilirler. Orada ellerinde kaleşnikoflar ve göbeklerine kadar sakal ile amcaları bekliyor olacak.
Biz Araplarla veya Peştunlarla değil Avrupalılarla temasımız ile geliştik ve devlet olduk.
Araplar çok iyise botlarla neden ülkelerinden kaçıyor Venüs?
Kendinize gelin yaptığınız Arapçılıktır.
İşte önyargı hükümeti desteklediğimi nereden çıkardın başörtüsü kullanmak veya muhafazakar olmak AKP'li mi olmak demek?
Benim kültürüm Arap kültürü değil Türkiye kültürü de Arap kültürü değil kimse arapçılık da yapmıyor ayrıca binaların depreme sağlam yapılmaması Türkiye'nin mevcut iktidardan önce de böyleydi çünkü biz halk olarak zihniyet olarak rahat insanlariz kaderciyiz menfaatci ve önyargılıyız ayrıca Türkiye'de kendini çok çağdaş ve aydın sanan ama genel kültürü yerlerde olan insanlar da var bil bakalım kimler cahiller sadece dindar insanlardan çıkmaz batılı giyinmek içki içmek de kimseyi çağdaş ve aydın da yapmaz yemek hazırlamam lazim iyi günler dinlerim daha fazla tartışacak zamanım yok
@Venüsyenn Suudi Arabistan Araptır. Ayrıca Arap Birliği 22 Arap ülkesinden oluşur ve 2019 senesinde Türkiye'yi kınamıştır.
Araplar hiçbir zaman Türkiye'ye dost olmadı. Türkiye'nin gelişmesini çekemedi. Bazen İngiliz, bazen Fransız bazen Rus, bazen Çinli ile beraber oldu ama Türk ile beraber olmayı asla istemedi. Araplar, kendi anlayışları dışındaki İslam ve yönetim biçimlerine de düşmanlık güttü. Türkiye hiçbir vakit Araplarla iyi iletişim kuramadı çünkü Araplar, Osmanlı eserlerini yıktığı gibi Türk etkisini de kırmak istedi. Arapların Türklere hiçbir dostluğu yoktur.
Türkiye'nin Ortadoğu'da müttefiki olacak bir Arap ülkesi yok. Ancak İsrail ile müttefik olabiliriz.
Sen turizm geliri demişsin, evet bende zaten Suudi Arabistan'a, Kuveyt'e, Bahreyn'e posta koyalım, savaş açalım demiyorum ki! Arap kendi ülkesinde dilediği gibi yaşar. Ben bizim ülkemizdeki Araplar ve Arapçılardan bahsettim. Ayrıca başka ülkede de olsa politikamıza müdahale edenler... Türk milleti onları affetmeyecek. Ama Araplar ile bir problemimiz yoktur ne Körfez ne Suud ne Mısır... Biz hiçbir ülke veya halka düşman değiliz.
@Venüsyenn Anladım demek istediğini. Haklısın da. Ama olayın nerelere geleceğini anlayamıyorsun. Bu Arapçılık zıvanadan çıkmış durumda. Ve başka hiçbir Türk ülkesinde bu Arapçılık yok.
Elbette Arapçılık kötü demiyorum. Suudi Arabistan'da Arapçılık yapmak tutarlıdır. Türkiye'de Türkçülük yapılması milli menfaatlere uygundur.
@Venüsyenn bu yüzden mi bu ülkede bin bir tane sorun çıkarıyorlar bu yüzden mi türk halkını acımasızca öldürüyorlat bu yüzden mi bayrağmızı yakıp zarar verdiler bu yüzden mi türk kadınları t ediyorlar
Araplar tarihten beri belli
Ar*plar kendi pisliklerini düşünür sadece