Şunun tatlığına bakın, pamuk gibi oldum. Tatlı mı sizce de? Siz olsanız yaptırır mıydınız?

Şunun tatlığına bakın, pamuk gibi oldum. Tatlı mı sizce de? Siz olsanız yaptırır mıydınız?

Evet bence de iyi olmuş. benim de dövmelerim var 3 tane.. iki tane kolumda var bir tane göüsümde. bence dövme yaptırmak güzel bir şey bu yüzden de kimse karışmamalı bence
Cevap
33Cevap
Bizim insanımız neden bütün duygularını bu şekilde fantastik yaşıyor acaba
Ben de daha bugün sabah aynı bölgeme Pitt Bull dövmesi yaptırmayı düşünüyordum, çünkü hayat hikayelerimiz Pitt Bull'un hayat hikayesiyle birbirine benziyor.
Güzel olmuş.
Depremde yaşamasına izin veren Allah tır. Köpeğe bulması için koku veren Allah tır. Ne gerek var köpek dövmesine
Çok dogru
Çok doğru İnsanlar ona can veren Allah a ibadet edip namaz kilmaz ama köpek dövmesi yaptırır köpeği seviyorsan da ona sevgi gosterip mama su verebilirsin böyle birşeye gerek yok
@Kirginimcokk0 Eyvallah teşekkür ederim destek için
O dövmeye vereceği parayla hayvanlara yardımcı olsa daha verimli bir teşekkür olacağını düşünüyorum. Dövme vb şeyler çok saçma geliyor.
Köpeği sevmesi çok güzel bir şey tabiki 😊 ama dövme doğru değil onun yerine resmini çıkarabilir duvara asabilir di dövme abdest e engel olur
Çok ince güzel düşünmüş dövmede güzel yapılmış 🫠ben olsam bende yaptırırdım güzel bi anlamı olmuş
Rabbim nasip etmis bu minnos vesile olmuş. Dovme süper 👏
çakıl için çok bi anlamı olduğunu sanmıyorum dkdlslld
Güzel hareket ama çok da abartılacak bir şey değil. Her şey dövmesini falan yaptırmayla olmuyor.
Beğendim, ben de bir şeyler yapardım mutlaka
Başıma gelse aynısını yaptırırdım dövme harika durmuş
Sana en başta o canı verenin borcunu ne zaman verecen
Bu köpek dövmesi nedir diye sorsalar; depremde hayatımı kurtaran köpek diyecek, çok havalı.
Hayır tatlı falan onu yaratan ve canını ona bağışlayan allahtır, ama o ne yapmış allahın haram kıldığı dövme yaptırmış bide böyle birşeyi tatlı falan buluyorsunuz
Gayet de tatlı, neyine tepki gösterdiler anlamadım. Abi de fena değilmiş bu arada.
Bence gayet güzel bir davranış. Olumsuz larin hepsi problemli tipler İç dünyalarında.
Çok güzel bir vefa örneği
Yoo hicte tatli falan degil
Eşref şekerli değil mi o?
Güzel olmuş beğnedim
Hersey bitti dovmenin sirasimi
On numara olmuş, çok beğendim.
Çok tatlı ve anlamlı kişi için
100 altın verin, 100 sopa çekin...
İyi halt yemişş beyinsizz
yaaaa çok tatlııııı :)))
Dövmeyi yapan da harika yapmış
Hayatını kurtarmış tabi yaptırırdım