Hersene yayınlanan bu programın açılışı bence Abdullah altun yapmalıydı, İlk kuranı ondan dinlemeliydik

Hersene yayınlanan bu programın açılışı bence Abdullah altun yapmalıydı, İlk kuranı ondan dinlemeliydik

Bencede.. Bende kuranı kerimi iyi okurum hızlı okurum. Ramazan ayında 1 ayda 1 hatim indiriyorum. 1 cüzü 1 saatte okurum.
☺🌹maşallah
İzlemiyorum ama ne güzel
☺🙇🌹
Cevap
2Cevap
Beni en çok sevindiren Mustafa cihadın geri dönmesi, o olmadan hiç tadı olmuyor
Bebekler, çocuklar açlıktan ölüyor, insanlar geçimsizlikten intihar ediyor. Müslümanlar da Kur'an'ı güzel okuma yarışması yapıyor 😏
25 yaşımdayım kimsenin geçimsizlikten intihar ettiğini görmedim bu ülkede bir meslegin yoksa evlenip 8 cocuk yapipta gecinemiyorum diyip intihar edenleri soylüyorsun galiba , bu Ülkede tek bebekleri cocuklari ölduren katleden insanlar var onunda kim oldugu belli , ayrica sizi ne ilgilendirir inanmaya bilirsin , ne izlicegimizi neye bakcagimizdan sanane !
A haber izlersen bir şey göremezsin tabi
Fox izleyipte en azindan yalan bilgi edinmek, sahte , terorizim , cocuk bebek katillerini desteklemeyecegim tabiki
Birileri gecinemedigi için ölmeye devam ederken Kuran yarışması düzenlemeye devam edilsin tabi
Ayrıca Kuranı çok güzel okuyanların yönettiği ülkede en son 50 bin insan hayatını kaybetti Düzgün bina yapmayanları denetlemesi gerekenler de sözde Kuran okuyan Müslüman yöneticiler
50 bin insan ölüyorsa , bubir evin yapimiyla ilgilidir yönetimle ne alakasi var okulu bitirip, diplomali deneyimi olmamis , iş bilmeyen tecrubesiz insana ev yaptiriyorsan bu senin problemin yönetimle ne alakasi var? Senin müslümanlikla bir alakan olsaydı zaten neden okutuldugunu idrak ederdin edilecek tabiki herzaman edilecek siz çatlasamiz patlasanizda o kuranda okunacak , ezanda okunacak peki sen ne yapacaksin öldugunde namaz kilmadigin için kefenlenip kabire koyuldugunda ilk gece her kilmadigin namaz için yilan seni her namaz vaktinde soktugunda ne yapacaksin? Kabir sıkılastiginda kemiklerin birbirine gectiginde ne yapacaksin? Nahl Suresi, 83. ayet: Onlar, Allah'ın nimetini biliyorlar, sonra da inkar ediyorlar; onların çoğu inkar edenlerdir.
devlete siginan kimsenin yardim almadigini gormedim. Nankörlük yapmanin anlami yok ,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar