Çok iyi değil mi sizce de? 😂
Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfağını Zoom arka planı olarak kullanmaya başlamış bazı öğrenciler asjhdasjdh pic.twitter.com/Yf8zL5z0br
— Sekülerfobi Detected (@sekfobidetected) March 22, 2023
Çok iyi değil mi sizce de? 😂
Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfağını Zoom arka planı olarak kullanmaya başlamış bazı öğrenciler asjhdasjdh pic.twitter.com/Yf8zL5z0br
— Sekülerfobi Detected (@sekfobidetected) March 22, 2023
Saçmalık bence. Garip bir arka plan kullansam sürekli sorulur. Online toplantılar amacından çıkar. Boşuna uzun sürer. Zaman kaybı olur. Gerek eğitimler gerekse toplantılar zamanı daha iyi değerlendirmek için yapılır. Dolayısıyla gereksiz.
Evet iyi olmuş ama bir yandan da saçma olmuş oldukça
Cevap
32Cevap
Gençler aptal.
Bunu ilk yapan kimse o zekiydi, espiri yeteneği gelişen oydu.
Onu taklit ederek yapan, bunu bir akım haline getirenlerin hepsi aptal.
Bu yorumun üzerine imzamı atarım
O gençler devlet ne demek henüz kavrayamamış.. Donunu bile çekemeyen adama adamışlar kendini.
😅😅😅
Umarım kazandıktan sonra o da altın musluk taktırmaz mutfağa
Bu kelime doğru değil yaratmak Allah'a mahsustur, gerçekten gençlik zeki
Kimsenin yok belki ama ben gençlikten çok umutluyum
Konunun oyla partiyle ne alakası var ayrıca Muharrem İnce nin partisi başka onu geçtim konu gençlerin yaratıcılığı benim umudum bu yönde kimin kime oy verdiği kimseyi ilgilendirmez ilgilendirse zaten seçim olmazdı meşhur bir laf vardır 'herkes reyinde hür' diye o yüzden siyasetle ilgilenmiyorum bile
Şu videoları görmek bile zoruna gittiyse hangi adaya oy atacağın belli oldu zaten
Ben sana bişi diyim mi? Bu yaptığınla sadece insanları kendine güldürüyorsun, benim zoruma giden tek şey senin gibi akıl yoksunu birine laf anlatmaya çalışıyor olmak kaç defa daha siyasi paylaşım yapmadım demem gerekiyor bilmiyorum ama orada yazıyor ecir çevir oku artık ne diyeyim 😅 oturma organı seni 😂😂
O zaman zoruna gitmeyecek gerçekler tamam mı
Bölünemeyeceğini
Sizce bu adam Kılıçdaroğlu başa gelse Türkiye yi satar mı? Adam tam bir cahil
Yaratıcı değil gereksiz bi hareket. Noldu böyle yapınca
Ulan zaten dağınık, aydınlatmasız çöp bir mutfak. Bir de bunu mu yaymışlar😂😂😂
Kılıçdaroğlu’na hiçbir zaman kanım ısınmadı ya nedense
Doğru, dürüst, güvenilir insanlar size sıcak gelmez zaten
İnce nin dansı kk nin mutfağı rte nin nesi gelecek acaba
@madina1 nasıl ya ciddi mi
@madina1 koca yürekli cool herif hahah
@Yamahamotocross sonuç
Sonuç pkklısınız
@Yamahamotocross yumurcak tv naklen yayınmı yamaha bey
Ben videoyu attım sen oturma organın ile izlemişsin
@Yamahamotocross gotumu seviyorum sana ne kimin neresiyle izlediği
Sen şimdi bu videoları izleyip de hala chpye oy atacak misin? Edepli ol azcık bizene dötünden
@Yamahamotocross olamam edepsizim bb
Bb pkklı vatan haini
@Yamahamotocross ok much
Yamaha denen çomarı ciddiye alıp muhatap olmayın kendisi tescilli aktroll akşama kadar gözüne kestirdiği muhalif üyelere hakaret etmek ve saldırmaktan başka bir şey bilmez
@Yamahamotocross o pkk lı bu vatan haini siz nesiniz hırsız diktatör fetötücüler pkk bile bu ülkeye sizin kadar zarar vermedi
@JuliusCaesar063 tatlı su balığı o
@JuliusCaesar063 ne yani sen şimdi pkkyı mı savunuyorsun? Dur ben ss alıyım bu yorumunu da bakalım hapse girince gelemeyen pişmanlık hissi nasıl oluyormuş
@JuliusCaesar063 diktatör görmek istiyorsan kuzey koreye bak sen baya baya içeri alınırsın bekle sen
@Kapisss max ampül zekası işte pkkyı savunuyorsun diyor 😂 canım söyledigimden bir şey anlamiyor ki 😂
@JuliusCaesar063 savcılığa başvurduğumda görürsün pkkyı savunmaktan içeri alındığında
@Kapisss basvurmayan top olsun 😂 akkoyun seni memleketi soydunuz
@JuliusCaesar063 Ben şaka yapmıyorum ss aldım
@Kapisss dilediğin yere şikayet edebilirsin 😂
@JuliusCaesar063 hapse girince gelemeyen pişmanlık hissi lol
@Kapisss herkes sizin gibi koyun mu olum 😂 benim şimdi hapis cezam çıksa yarin Hollandaya ailem yollar 😂
Bu sistem sadece senin gibi enayilere işler 😂
@madina1 dur dur beni savcılığa şikayet edecekmiş merakla bekliyorum 😂
@JuliusCaesar063 hapis cezası çıkanlar bir yere kaçamıyor puhahaaa havaalanına adım attigin an yakalarlar
@JuliusCaesar063 koyun diye diye erdoğan koyuyor her seçim
@JuliusCaesar063 hadi hayırlı olsun cimere şikayet başvurunu yaptım artık reise diktatör demen bir de terör propogandası yapmaktan 2 suçtan yargılanacaksın. Cbye hakaret ve terör propogandası
@Kapisss yoğ yav havaalanından kacamiyor muyuz zeka desen piril piril 😂 keşke ampül kadar beynin olsa 😂
@JuliusCaesar063 kaçamıyorsun kaç tane teröristi yakaladılar kaçarken. Bende beyin var da sende olsa bilirdin ceza işlemi uygulamalara yurt dışına çıkma yasağı getirildiğini
@Kapisss 😂😂😂 sen ne akıllısın öyle
@Kapisss dur seni birazcik ezeyim 😂 şu an banka hesabimda 3 milyon TL yatiyor + ailem Şanlıurfa'nın en köklü Aşiretinden para desen akıyor yani sence suçlu olan zengin varlikli biri kaçmak isterse havaalanindan mi kacar 😂
@Kapisss senin gibi beş para etmeyen boş insanlar boş tehtitler savurur ben senin ulaşamadigin yerdeyim ben senin ulaşamayacagin yerdeyim sen hiç kimsesin akkoyunsun öyle konuşuyorsun konuşuyorsun ama boş
@madina1 ya bunlar köleliğe öyle çok alişmiş ki herkesi kendileri gibi ezik zanediyor bunların ezikligini böyle böyle yüzüne vurmak lazım
@Kapisss zort mitin işi gücü yok senin gibi gereksizin şikayetiyle beni evimden alicak he 😂 ortada terör propagandasi bile yok siz akkoyunlara göre herkes terörist cimer bakar der ulan kim bu mal mk 😂
@JuliusCaesar063 ss aldım şikayet ederken zaten bol keseden sallamadım sen merak etme bence şimdiden bavullarını toplamaya başla. Klavye delikanlısı olanlarla uğraşmayı seviyorum
@Kapisss kemal dedeme mühürü öyle bir basacagiz ki bu sene sizden kurtulacagiz
@JuliusCaesar063 kemal dedene aday olmasın diye millet dalga geçiyordu hep birde en son hdp ile anlaşınca iyice düştü oyları kemal dedenizin lol
@Kapisss Dedem CB olacak ve siz kudurmaya devam edeceksiniz İstanbulu aldigimiz gibi Türkiye'yi de alacagiz
@JuliusCaesar063 alırsınız aynen
@Kapisss dur bekle bende seni irkciliktan şikayet eedem cimere 😂
@JuliusCaesar063 kürdo demek ırkçılık değil lol
@Kapisss aynen aynen degil bir ırkı aşagilanak + beni terörist olarak suçlamak parayıda bastık mı bir 10 sene yatarın var söylim
Gençler eğleniyo muyuz
Kafa şişirmiş vırvırvır üf
Benim üzerime salmayin bunu bak skfkfkv
Hahahs bezdirmiş relaks engelledim
CHP kazanirsa savunma sanayisine kilit vuracaklar akskdkfkfkckf
Bu kitlenin diline bir şey düstü mü bir sene falan ağızlarına sakız olur böyle olaylar
Kemal kılıçdaroğlu yaparda gençler yapamaz mı 😏
Gençlere de eğlence lazım
Erdoganla dalga gececek gtleri yok🤣
cok iyiler ya zeka küpü hepsi
Baya hoş olmuş😆oldukça samimi ve mütev
mütevazi
Güzel olaymış khjk 😅
Oha manyaklar yaaa 😂😂😂
sade mutevazi :)
birde sarayi gormek lazim :)
Zehir gibi gençlerimiz var 😄
çok tatlı olmuş sjkdkd