Eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız
Ayırıca parti işmi cumhurbaşkanı adayı işmi vermeden soru sordumuzda bile nenden hemen akp trolu ilan ediyorsunuz insanları
Eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız
Ayırıca parti işmi cumhurbaşkanı adayı işmi vermeden soru sordumuzda bile nenden hemen akp trolu ilan ediyorsunuz insanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Algı operasyonu yapma Erdoğan'a vermeyeceksen millet ittifakı adayına ver devlet nasıl yönetilir gör
millet İttifakı verince zorbalık görmeyeceğimin bir garantisi var mı
Cumhurbaşkanı adayı işmi veya parti işmi bile belirtmeden eski yasaklar geri gelirmi diye soru sordum akp trolu ilan etiler zorbalık yaptılar nenden millet İttifakına oy vereyim
Akepe ağzıyla konuşma sizi böyle uyutttular hep..
Dah gecen gün bu forumda anket actım
Eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız dedim cumhurbaşkanı adayı veya parti işmi vermedim gelip akp trolu ilan etiler zorbalık yaptılari simdi gelmişin sizi böyle uyutular kandırdılar diyorsun
Evet çünkü hala akepe ağzıyla konuşuyorsun tarihi bilmeden konuşmaya devam ediyorsun, bu ülkede bütün yasakları sağcılar yaptı bunu bilmiyorsun sen. Menderes ve akepe döneminde yıkılan camileri araştır bakalım, türban yasağı nato destekli darbe yapanlar getirdi.
Chp basörtü kamuda yasklmadımı 20 yıldır Ülkde nenden aynı kişi iktidarda olduğu özetliyorsun bildiğin
İşte yanıldığın şey o tarihi bir oku, asıl yasakları kim getirdi.
Sen kendini açık edecek kadar cesareti olmayan trolsün.
Yani kemal kilicdarogluna vermek asiri sacma ince olabilir
Yok insanlar böyle saldırgan kişiler ülkenin başına gelmesi doğru değil
Karşısında kim varsa ona ver. Gitmeli artık…
Tamam gitsin eski yasakların geri gelemeyeceğin bir garantisi var mı parti işmi cumhurbaşkanı adayı işmi vermeden sadece eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız diye soru sordum akp trolu ilan etiler direk
Gelmez merak etme. Burası laik bir ülke ama aynı zamanda müslüman bir ülke, çoğunluğu öyle yani. Bu konuda şüphe etmen bile mantık dışı.
Güvenim yok
Tamam o zaman AKP’ye ver. Sonra ağlamayın da ekonomi şöyle böyle, geçinemiyoruz
Düsünüyorum işin içinden cıkmıyorum
Sadece bu soruyu sordum akp trolu ilan etiler zorbalık yaptılar Baska birine verince zorbalık görmeyeceğimin bir garantisi var mı
Eski yasaklar derken
Basörtü carsaf ezanın Türkce okutulması Cemaatlerin kaptılması gibi
Öyle bi şey olmasına halk izin vermez bunda rahat olabilirsin.
Hiç bir parti siyasi işmi vermeden sadece bu soruyu sordum akp trolu ilan etiler
Ya millet kafayı bozmuş takma onları
Hem 6 lı masa da onlarca kafadan insan var hem dindar hem Atatürkçü hem 6lı masaya destek dindarlar yani geçti o yıllar. Mümkün değil öyle saçmalık olsa bu hall ülkeyi ayağa kaldırıt
İçimde yinde bir güven eksikliği var
Yok sen rahat ol bu konuda ama bu iktidar tekrar başta olursa kapalı açık bütün kadınların hayatının kararacağı milletin dinden daha çok soğuyacağından emin olabilirsin
Karsık düşünceler içindeyim
Kemal kılıçdaroğluya vermediğin takdirde oyunun boşe gideceğini düşünüyorum ve öyle de zaten
Düsünüyorum işin içinden cıkmıyorum
Eski yasaklar geri gelirmi sorusunda bile basıkı zorbalık yapıldı birdah yapılmayacağın garantisi var mı
Ya kardeşim emin ol kimse isin vermez buna benim ablam annem ailem sülalemin çoğu kapalı kimse izin vermez. Ki bunu düşünmen bile mantık dışı bence. İçinde bu şüpheyle nereye varabilirsinki yani güvenmeyip şüphe duyup gidip akpye mi vereceksin mi demek oluyor bu şüphe
Hayırlısı dah var
Daha yok valla şurda kalmış 1.5 ay... Eğer akpye verirsen bilki bir daha oy verme hakkın bile olmayacak
Ne alakası
Ayırıca tam kastettiğim sey yukarıdaki sey Erdoğan yanlışlarını görmesem nenden Baska kisiye oy vermek isteyim
Erdoğana vermiceksen geriye ya zafer partisine verebilirsin sinan oğana
Bosu bosuna oy vermiş olurum
Böyle boş boş düşünerekte bi sonuca varamazsın
Biliyorsunki ortada berbat bi iktidar var ve tekrar kazanırsa her şeyin daha ne kadar berbat olacağına kafa yor bence
Muharrem veya kemal senin tercihlerin olabilir diye düşünüyorum gerisi boş olacaktır. Hiç oy vermemekte akpye vermekle eş değer
Büyük ihtimalle fatiha erbakan veya muharem ince
Fatih erbakana vermen eşittir akp ile aynı derece bi parti. Ve o da ekonomiyi düzeltemez adam saçma s*lak konuşuyor ekonomiye dair sıfır bilgi. Ve o Muharrem inceden çok daha geride bi parti. Muharrem'e ver en azından boşa gitmez oyun
Porejelerini okudum gayet güzel porejeleri var
Mantıksız projeler
Gerçekleştirmesi mümkün bile değil
Bise diyem
Erbakan akparti ile ittifak yaptı? Buna ne cevap vereceksin şimdi. Eğer buna hâlâ oy vericem diyorsan burada sana edilen hakaretlerde sonuna kadar haklıdırlar. Çünkü yüzsüzlükten başka bir şey değil
Muharrem ince büyük ihtimalle
Eğer bu muharrem konusunda kararında seçime kadar sabit kalırsan tebrik ederim gerçekten
Erdo iyidir
Yok iyi değil bence